ayyyyyyyyyyyy angelim bakalim nasil olcak
.
gun geldi haaa.inanmiyorum daha nasil olcak bilmem ne derken soru sor sor sor her pimpirige cok sükür bu zamani gördük.s.sira sende sonrada drusellada.
diarsda süpriz hafta sonu almis kizcagizini kucagina.ne guzel.normal dogumla 15 dk sürmüs.darisi bana olsun inslalah.bende normal istiyorum ya.
simdi hatice candan haber beklliyorduk, yapmistir coktan dogumunu.insallah bebisiyle ikiside iyidirler.
sende sezeryan olcan hemen haber veremezsin belki.Allahim kolaylikla atlatmanis aglar insallah.
e bizede gelsin artik canim sira dicemde neyse daha annem gelmeden bekleisn ogluskam.her gün diyorum tosunuma oglum annenneneyi beklicez hic sabirsizlanma diye.
bugundenmi yatarsin hastaneye nasil olcak.annen biraz daha iyidir heralde.merak etme annen müdahale eder bos ver hic düsünme dicegin varsada cekinme. elletmek istemiyosan elletme tabiki hakkin.ben neyse hastaneye kimse gelmicegi icin en azidnan gelriiz
diyenlere hastane adi vermicegim icin bilemezler
normal yani seninde uzerine dusmen.daha cocuk anneye dunyaya yeni aliscak ne kadar hassas onun bunyesi bagisiklik sistemi gelismeden hooooop kalabaliga olmasin tabi.
öpüyoruz oglumla sizi ayol.
kendinize iyi bakin ok
bu arada gece sbahaa kadar on dakikada bir uyanarak uyudum.tipimi görseniz aynen böyle
ay bu agrilar dogumdan sonra hemen gecer dimi.ne dönebilyiorum ne kalkabilyiorum.birde dönerken kart kurt sanki assadan kemik sesi geliyo gibi oldu.insallah ogluma bise olmuyodur.