Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

iyi geceler anneler ve anne adaylarıumarım hepiniz çok iyisinizdir....bende kızımı büyütmeye çalışıyorum.süt vermeye kalktım...çok şükür herşey yolunda...gaz sorunumuz bizim de var ama çok şükür çok değil...maşallah uslu bir kızım oldu...evet altını değiştirirken bende çok korkarak değiştiriyorum...kaç kez ortalığı batırdı yavrum ama olsun sağlıklı olsunlarda hiçbir şey önemli değil...asya ve tuna bebeğimizi çok çok öpüyorum...umarım güzel anneler sizde çok iyisinizdir

uslu bir kiz ne guzel.Allahim kizinada sanada saglik sihhat versin .darisi bizlere insallah.

kızlar merhaba nasılsınız bebeğinizi sağ salim kucagınıza alırısnız umarım bende meraktayım bugün gebelik testi aldım Surelab diye markası bu testi kullanan var mı guvenilir mi bilemedim

canim ben clear blue nun erken testini almistim.reglimden uc gun önce yapmistim.sonuc olarak üzerinde direk hamile yaziyordu.bir hafta sonrada kan testinde dogrulandi.hayirlisi insallah Allah gönlüne göre versin insallah

valla bu hikyelerde gelmisden gunumuze hep var.zaman degisti ama yorumlar konusmalar hala degismedi desene. Allahtan etrafimda istesemde istemesemde görüstügüm insan yok.herkez uzakta.ara ara görümcemle tlfda konusyoruz.oda sadece karin catlaamsina karsi kayisi yagini söyleyip duruyor.catmamam yok dediigm halde.sürüyorum iste biseler.halbuki ona gelene kadar ne sikintilarim oldu.tek derdim o olsun yani.Bebek konuusndada eminimki biseler zamani gelicne söyler ama neyseki sürekli berbaer degiliz.baska sehirlerdeyiz.
her insanin genetik yapisida ruzhsal yapisida farkli.herkez kendinden mesuldürde iste.eminki kendielrinde zamanidna konusanalr oldu ama insan kendi yapinca görmüyo galiba.
aman bebislere baktiginiz kadar kendinizede iyi bakin bu soguklarda.valla nezle grip yapistimi en az bir hafta mahfoluyosun.
esim yuzunden bende cektim.simdi ogluma hazirliga basliycam bu hafta sonu cicislerimizi yikarim atarim bavula mademki 50 bedenler iyiymis ilk dogdugu hafta.iyikide sormus bak.

masallah oglun iyiymis,sende iyi oldun demek birazda olsa.benim burun tikali kaldi.nefes alamiyorum zorla ama agrilarim hafifledi cok sukur.

canim merhabalar,

senden tekrar haber almak güzel. Kizinin adi ne oldu? Insallah yakinda gaz sorununuz da gecer, rahat edersiniz. Biz mevsimin getirdigi griple ugrasiyoruz ), ama hamd olsun - beterinden saklasin Rabbim...

========================

Aynisefam,

sagolasin canim, nasil oldun??? Burun tikanikligi icin eger daha zorlanacak olursan doktora git mutlaka..nasil kötü oldugunu inan biliyorum, nefes alamamak falan... dikkat et kendine sende..

Merhabalar herkeze benimde ilk gebeliğim şuan 10 haftalık hamileyim 6. haftamdan bu yana sürekli bulantılarım var günde 1 kere kesin istiğfar ediyorum ne zaman geçicek çok merak ediyorum birde kasıklarımda ağrılar oluyor bu ara ve kasıklarım çok şiş geriliyor gibi hissediyorum normalmi acaba bunlar

cnm kızımın adı nehir oldu.....rabbim hepinizi tez zamanda,sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Tebrikler elif. Benim bulantılarım 11. hafta sonunda bitmişti..kasılmalar sancılarda 15. hafta sonunda bitmişti.şimdi yine rahim yukarıya doğru ilerledikçe haftada bir hissediliyor hafif sancılar ama bebeşin hareketinden pek farkedilmiyor inşallah 16. haftanı geride bırakınca doya doya tadını çıkarırsın hamileliğin...

evet canim ya, sorma heyecan dorukta... saka maka ama gün yaklasiyor yavas yavas.. sezeryan secmekle dogrumu yapiyorum, yanlis mi yapiyorum kafam karisik acikcasi...

Sen nasilsin bu arada?? Sen ne düsünüyorsun dogum sekli konusunda?

ben hep normal doğum düşünenlerdenim ama doktorla daha bu konuyu hiç konuşmadık, martın ilk haftası randevumuz var artık konuşuruz heralde doğumun nasıl olabileceğini, yani şu anda çok da kesin değil bakalım hayırlısı...

nasilsiniz?tazecik bebisleriniz nasil?
benim oglumun performansi karnimda cok iiyi masallah ama annesi zor nefes aliyo.tikali kaldim.doktora gidcektim ama disardaki kar bana bakiyo ben ona pencereden.hic cikasim yok.
bu arada malum bölgenin etrafindaki kemiklerim agriyo.özellikle gece yatarken dönerken .hep sola yatin diye tavsiye edilyio ama ben sola yatiyorum ama sagima dönmeden uykuya dalamiyorum.insallah sorun olmaz...

bu arada sevgili Troblued hayirlisiyla doguma gidersin insallah.Allahin snaa yardimci olur.sirada senmissin ben saniyordum Hatice can.bi ara listeye baktiydim ama degismis giib liste.hatta kendi ismim yok bile orda.nasil olduysa .tekrar düzenlemekmi gerek.

sevgili berraksu kizinin ismi pek bir hosmus.Adiyla yasasin insallah.cok degisik uzun zamandir cok az duydugum isimlerden .

ayyy canım seni görmek ne güzel.nehir hanıma da maşallahbizde oğluşumla sizi öpüyoruz.hoşçakal canım

bizim burda özellikle 30 haftada yapilan alt muayene ve rahime giden yan damarlardaki kan akisini ölcerek normal doguma musait olup olmadigin belirleniyo.merak ediyorum diye benim dr iki hafta önce bakti,herseyin normal dedi simdi 31. i hafta haftaya carsamba muayneem var.tam olarak o zaman yine bakcak.terciihm normalden yana.Allahim insallah kismet eder.her seye ragmen epiduralda olsa normal istiyorum.sezeryana karsi degilim ama ne bilim cok istiyorum artik hic korkumda yok.ama derlerse sezeryan son anda ok derim.bebeklerimiz sag salim dunyaya gelsinlerde dimi ....

selm tatlim iyiyim bugunemede sukurler olsun kizimda iyi sukur....ama burun tikanikligi devam elektrikli burun temizliyicisi aldik icerdeki tikanikligi giderecek mi bilmiyorum ama doktor onerdi bakalim ne olcak....sanirim 29.haftadasin cati kemiklerinin acimasi pelvis kemiginin acimasi normal icinde buyudukce bebgn gerilmeler olur valla nefes tikanikligi icin sola donuyordum daha da tikaniyordum iki yastik ve bacak aramada yastik alarak uyuyordum azcik ama soluma yatinca sanki nefesim daha da daraliyordu...rabbim tum hamislerin saglicakla kucaklarina almak nasip eder insallah....

merhaba eliföykü,
hayirli olsun canim hamisligin... mide bulantilari ve kasik agrilari normal, düsün benim ilk 3 ayda sürekli karnim agriyordu .

cnm kızımın adı nehir oldu.....rabbim hepinizi tez zamanda,sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.

masallah canim, adiyla yasasin insallah kizin. Cok güzel bir adi var... dualarin icin sagol canim - aminnnnn

ay canim iyi olmaniza sevindim.bebek sevmeyi özledim .simdi ne guzel seyrediyorsun kendi yavrunu.uzun zamandir ne etrafimda ne ailede bebek olmadiki ay sevelim.
sizlerle o kadar konusa konusa bende bu gece ruyamda bebegimin altini temizledim ettim üstünü giydirdim.kucagimda geziyordum ayol. aman yarabbim hayal ediyorum ya anlattikalrinizi.Allahim aklimi kourusun artik.
az önce uzandim tencereyi aldim yemegi isiitm die.isitip yedim derken göbek deligimin etrafinda bir aci inanilmaz
ablama sordum bir yerlere uzanma artik tencere falan almissindir dedi.göbegine agirlik binmistir dedi.hakketten bildi.nasil acidi .dinlendim simdi biraz gecti.

aynen gece sagima yatinca söylenenin tersine daha rahatim.Allahim koruusn yavrularimizida bizide napim.yoksa uyuyamiyorum.ben simdi sekizinci ayima baslaidm galiba hesaplamama göre 7,5 aylik

bu arada hic duymmaistim elektrikli burun temizleyici.daha neler duycam.umarim ise yariyordur,valla hemen bende bulmaliyim.arastirim bakim bir neymis.

kesinlikle anlar cunku tecrubeli premama isminde bebek magzasi var bilmiyorum turkiyede varmi ordan aldim ben ama belki bebek magzalarinda bulursun el pompasiyla pislikleri temizlemek cok zor birde kaleruferli evlerde bebeklerin burunlari cok cabuk kurur cunku kaleruferler tum nemi ceker vucuttaki fizyoloji isminde deniz suyu kullaniyorum birde elektrikli burun temizliyicisini tam acilamadi burun ama az kaldi gibi faysasini gordum tavsiye ederim

ay inanmiyorum yasanki sanayide calismalar var gibi bu sesler.birde cocugunuza klaisk müzik dinletin derler
tamamen alakasi yokmus.ama aklima bise geldi.cok yakin birarkadasim iki sene önce dogum yapmisti kizi gaz sancisindan uyuyamiyormus doktorda agladiignda fön makinesini düsük hizda calistir demis.arkadasim sbaaha kadar üc ay fön makinesini aciyoruz anca öyle uyurouz demisti.gülmekten catlamistim.oda sen gül demisti.
demek anne karninda yavrularimiz sanayi iscisi giibi mesaideymis haa

kizicigin cok seker Allahim esirgesin yaaaaaaaaaa.agzimin suyu akti bu resminde az daha büyümüs annesi.ele avuca geliyor bak.poposunu pittislarsin yerime tü tütütütü masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…