- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.101
iyi geceler anneler ve anne adaylarıumarım hepiniz çok iyisinizdir....bende kızımı büyütmeye çalışıyorum.süt vermeye kalktım...çok şükür herşey yolunda...gaz sorunumuz bizim de var ama çok şükür çok değil... maşallah uslu bir kızım oldu...evet altını değiştirirken bende çok korkarak değiştiriyorum...kaç kez ortalığı batırdı yavrum ama olsun sağlıklı olsunlarda hiçbir şey önemli değil...asya ve tuna bebeğimizi çok çok öpüyorum...umarım güzel anneler sizde çok iyisinizdir
kızlar merhaba nasılsınız bebeğinizi sağ salim kucagınıza alırısnız umarım bende meraktayım bugün gebelik testi aldım Surelab diye markası bu testi kullanan var mı guvenilir mi bilemedim
selam tatlım nasılsınnnnn....evet dedıgın gıbı kıs bebegı zor allahdan kasımda bukadar soguk yoktu ama yınede ınankı sankı yenı dogmus bebek gıbı joruyorum evım kaleruferlı ısınmıyor buz gıbı gunduzlerı eksı12 gecelerı eksı20yız evler ısınmıyor ıkı gun once kızım ıshal oldu ve burun tıkanıklıgı vardı daha da kotu oldu dr.agetırdık havalardan burun tıkanıklıgı ates ıshal kusma gbı sorunlar olur dedı havalar cok kotu burda kar bır kere yagdı sarkası yalancı bır gunes don ve buz gıbı bır hava kar yok yagmurda gokyuzu masmavı gunes var ama donuyoruz resmen....
Ben uc tane50bden aldım ıyıkıde almısım kızım uc hafta onceden geldı dıgerlerını normal aldım bnce uc takım falan al kucuk mılletı sen dogum yaptıkdan sonra gor oooo sankı herseyı cok bılmısler cocuk doktoru kesılıyorlar resmen mevlut okutmustum ben o gun kızım ıcın dedıler kı cok gazlı gazlı seyler yeme falan dedıler mcok bılıyorlar yaaaa ama kızımda fıtık cıktı cok bılıyorlar herseyı hıc takma mılletı ben su anda gordugumde mevlute gelen ınsanları dıyorum kızımın gazı vardı soyluyordunuz fıtıgıymıs anadan baska evladın kımse sorununu anlayamaz dıyorum herseye bahane vermelerı cok severler bu mıllet ama nedense bır turlu ben bu ısı beceremıyorum olmaıyorum mıllet gıbı daha dogrusu olmakda ıstemem
hamd olsun bugün daha iyiyim... yavas yavas gececek insallah bu grip!! antibiyotik kullanmadan.. Ultrason sonucunun iyi cikmasina sevindim. Kis vakti endiseleniyor iste insan kalin giydiriyor üsümesin diye. Allah babandan razi olsun o zaman.
Oglusum iyi teyzesi, bol bol tekmeliyor annesini. Evet ya az kaldi yakinda bizimle olacak insallah Rabbimin izniyle...
iyi geceler anneler ve anne adaylarıumarım hepiniz çok iyisinizdir....bende kızımı büyütmeye çalışıyorum.süt vermeye kalktım...çok şükür herşey yolunda...gaz sorunumuz bizim de var ama çok şükür çok değil... maşallah uslu bir kızım oldu...evet altını değiştirirken bende çok korkarak değiştiriyorum...kaç kez ortalığı batırdı yavrum ama olsun sağlıklı olsunlarda hiçbir şey önemli değil...asya ve tuna bebeğimizi çok çok öpüyorum...umarım güzel anneler sizde çok iyisinizdir
Merhabalar herkeze benimde ilk gebeliğim şuan 10 haftalık hamileyim 6. haftamdan bu yana sürekli bulantılarım var günde 1 kere kesin istiğfar ediyorum ne zaman geçicek çok merak ediyorum birde kasıklarımda ağrılar oluyor bu ara ve kasıklarım çok şiş geriliyor gibi hissediyorum normalmi acaba bunlar
evet canim ya, sorma heyecan dorukta... saka maka ama gün yaklasiyor yavas yavas.. sezeryan secmekle dogrumu yapiyorum, yanlis mi yapiyorum kafam karisik acikcasi...
Sen nasilsin bu arada?? Sen ne düsünüyorsun dogum sekli konusunda?
ben hep normal doğum düşünenlerdenim ama doktorla daha bu konuyu hiç konuşmadık, martın ilk haftası randevumuz var artık konuşuruz heralde doğumun nasıl olabileceğini, yani şu anda çok da kesin değil bakalım hayırlısı...
cnm kızımın adı nehir oldu.....rabbim hepinizi tez zamanda,sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.
nasilsiniz?tazecik bebisleriniz nasil?
benim oglumun performansi karnimda cok iiyi masallah ama annesi zor nefes aliyo.tikali kaldim.doktora gidcektim ama disardaki kar bana bakiyo ben ona pencereden.hic cikasim yok.
bu arada malum bölgenin etrafindaki kemiklerim agriyo.özellikle gece yatarken dönerken .hep sola yatin diye tavsiye edilyio ama ben sola yatiyorum ama sagima dönmeden uykuya dalamiyorum.insallah sorun olmaz...
bu arada sevgili Troblued hayirlisiyla doguma gidersin insallah.Allahin snaa yardimci olur.sirada senmissin ben saniyordum Hatice can.bi ara listeye baktiydim ama degismis giib liste.hatta kendi ismim yok bile orda.nasil olduysa .tekrar düzenlemekmi gerek.
sevgili berraksu kizinin ismi pek bir hosmus.Adiyla yasasin insallah.cok degisik uzun zamandir cok az duydugum isimlerden .
Merhabalar herkeze benimde ilk gebeliğim şuan 10 haftalık hamileyim 6. haftamdan bu yana sürekli bulantılarım var günde 1 kere kesin istiğfar ediyorum ne zaman geçicek çok merak ediyorum birde kasıklarımda ağrılar oluyor bu ara ve kasıklarım çok şiş geriliyor gibi hissediyorum normalmi acaba bunlar
cnm kızımın adı nehir oldu.....rabbim hepinizi tez zamanda,sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.
selm tatlim iyiyim bugunemede sukurler olsun kizimda iyi sukur....ama burun tikanikligi devam elektrikli burun temizliyicisi aldik icerdeki tikanikligi giderecek mi bilmiyorum ama doktor onerdi bakalim ne olcak....sanirim 29.haftadasin cati kemiklerinin acimasi pelvis kemiginin acimasi normal icinde buyudukce bebgn gerilmeler olur valla nefes tikanikligi icin sola donuyordum daha da tikaniyordum iki yastik ve bacak aramada yastik alarak uyuyordum azcik ama soluma yatinca sanki nefesim daha da daraliyordu...rabbim tum hamislerin saglicakla kucaklarina almak nasip eder insallah....
kızlaaaar müjde.bişey buldum..oğlumu rahatlattı.gaz sancıları için ağlamaması için..dinlettim baya hoşlandı.bi göz atın bence
Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle
kızlaaaar müjde.bişey buldum..oğlumu rahatlattı.gaz sancıları için ağlamaması için..dinlettim baya hoşlandı.bi göz atın bence
ay canim iyi olmaniza sevindim.bebek sevmeyi özledim .simdi ne guzel seyrediyorsun kendi yavrunu.uzun zamandir ne etrafimda ne ailede bebek olmadiki ay sevelim.
sizlerle o kadar konusa konusa bende bu gece ruyamda bebegimin altini temizledim ettim üstünü giydirdim.kucagimda geziyordum ayol. aman yarabbim hayal ediyorum ya anlattikalrinizi.Allahim aklimi kourusun artik.
az önce uzandim tencereyi aldim yemegi isiitm die.isitip yedim derken göbek deligimin etrafinda bir aci inanilmaz
ablama sordum bir yerlere uzanma artik tencere falan almissindir dedi.göbegine agirlik binmistir dedi.hakketten bildi.nasil acidi .dinlendim simdi biraz gecti.
aynen gece sagima yatinca söylenenin tersine daha rahatim.Allahim koruusn yavrularimizida bizide napim.yoksa uyuyamiyorum.ben simdi sekizinci ayima baslaidm galiba hesaplamama göre 7,5 aylik
bu arada hic duymmaistim elektrikli burun temizleyici.daha neler duycam.umarim ise yariyordur,valla hemen bende bulmaliyim.arastirim bakim bir neymis.
kesinlikle anlar cunku tecrubeli premama isminde bebek magzasi var bilmiyorum turkiyede varmi ordan aldim ben ama belki bebek magzalarinda bulursun el pompasiyla pislikleri temizlemek cok zor birde kaleruferli evlerde bebeklerin burunlari cok cabuk kurur cunku kaleruferler tum nemi ceker vucuttaki fizyoloji isminde deniz suyu kullaniyorum birde elektrikli burun temizliyicisini tam acilamadi burun ama az kaldi gibi faysasini gordum tavsiye ederim