-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.081
selaaaaaam herkeslere..nasılsınız kızlar..biz iyiyiz oğluşumla şükür..gece uykularıımız yok yine ama olsun mutluyuz yine
dün oğlumun yine çok sancısı vardı gazdan kıvrandı yavrumne zaman düzene girecek bakalım..şimdi uyuyor yavrum bende o uyurken yemeğimi yiyorum fırsattan istifade:))
sabah her yeri suladı oğlum çişiyleyüzüne geldi..sabah sabah duş almak zorunda kaldı yavrum..ama napalım fışkırtmasaymış dimi:))
altını değiştirmek komik oluyor ha yaptı ha yapıcak ..geçen gün kulağınınn içine kadar fışkırttı..rekor kıracak yakında oğlum..en uzak nereye yapıyor diyeneyse bizden haberler böyle umarım herkes iyidir.iyi bakın kendinize bebişlere...hamilelere Allah kolay doğumlar nasip etsin ..doğum yapmış olan arkadaşların da bebişlerini korusun Rabbim..
ayyy ne guzel.sulamis oglun iyi bir.icerdeki gazin tazzigiylemi fiskirtiyosa artik. yavrum gaz sancilarida insallah bir an önce duzene girer.e anca annesi naapsin .birde kis günü dünyaya merhaba dedi.masallah yine bin kere. Allahim koruusn sizleri.sen evanur ve berraksuyuyu dusundumde.Allahim kis gunu ne zor insan kendine zor bakiyor.
psiigide iyi oldu galiba annesi.yazmamissin.demekki toparliyorsunuz.bizde sayenizde tecrübe yapiyoruz burda.en azindan korkualrim yavas yavas bitiyor.heycan var tabi hala.
ben bu arada merak ettim hastane cantasina koydugunuz bebek esyalariniz kac bedendi.hani ben ilk heves almistim cok fazla degil bir kac parca. 50 beden.cogu kisi dar gelir diyo ama hastanede dogdugunda giyse gene yeter oglusum
merhaba kizlar,
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bu arada. Görüsmeyeli nasilsiniz iyimisiniz??
Ben malesef halen gribim ve gecmek bilmiyor... dualarinizi eksik etmeyin lütfen... bu arada dogum tarihi belli oldu bizim, 26 Mart´ta dogum olacak Allahin izniyle...simdilik gelismeler böyle...
Mrb arkadaslar bende bugun 3 haftalık hamıle oldugumu ögrendım çokkk mutluyummmmm :))))
canım çok güldüm sana ya sağol valla..gazın tazyiğiyle mi fışkırtıyor demişsin yayarın birde kontrolümüz var ankaranın bu karın da buzun da nasıl gideriz bilmem.pişiği iyi oldu çok şükür..azcık kaldı..belli belirsiz..hastane çantasına koyduklarım 50 ve 56 cm idi..şimdi biraz dar geliyorlar tabi..sen milleti takma.ben oğluma o kadar çok kıyafet aldım ki.millet aaa naptın sen nasıl giyecek neden çok aldın falan filan dedi.ama iyiki bol bol almışım.ilk zamanlar çok kıyafet değişiyor..her gün çamaşır da yıkasam hemen kurumuyor.iyiki almışım diyorum her seferinde.sürekli değiştiriyoruz..ya çiş çıkarıyor ya kaka bulaşıyor değiştirirken badisine.ya kusuyor.anlayacağın günde 3-4 posta değiştiryoruz kıyafetleri.birde erkek çocukları dediğim gibi çiş fışkırtıyorlar iyi yapmışsın yani..yenilerini büyük alırsın biraz olur biter..sen şimdi nasıl heyecanlısındır ya..ben sürekli oğlumu hayal ederdim.odasına gidip severdim eşyaları hastane de ameliyathaneye girdiğim dakika heyecandan kalbim duracak sandım..seni çok iyi anlıyorum..keyfini çıkar hamileliğin..tekmelerinin falan..birde bol booool uyu ki sonra uyuyamayacaksın:) ben oğlum doğduğundan beri kesintisiz 1 ya da 1,5 saat uyuduğumu pek hatırlamıyorum..ama onun kokusu yetiyor katlanıyorum..şimdi uyuttum..buraya göz atıyım dedim..şimdi de çamaşır atıcam makinaya ortalığı bi toparlayım..ev işi beni bekler (
dediğin gibi canım ankaranın soğuğu kötücanim hayirli ugurlu olsun. saglikla kucagina gelsin insallah bebegin.
ay yerim onu ben yaa.valla yazilanalri okumak tipki film seyreder gibi.ay oglum olsada kuccagimda uykusuz kalsam diyorum ya bazen hehehe dinleiynce kulaga hos geliyo.bakalim o zaman neler olcak.normaldede uykuma duskunumdur yani.
yavrum benim ankaranin sogugunda birde kontrol olaylari.ben ankaraya hep yazin geldigim halde donardim ay,simdi ablam ankarada yasiyor.bu sene tasindi ama artik hep orda olcaklar.buz gibi disarisi diyor.gerci benim yasadigim yerde sagolulsun dunyanin en soguk yerlerinden galiba.esime diyorum.kendim donuyorum yavrumu nasil koruycam diye.Allahimbizede onlarada güc kuvvet versin valla...
valla söyledikelrin iyi oldu.50 numara aldigim seylerde cok fazla degildi.yedekleme yapmam lazim ya onalri biraz buyuk alirim artik.dediign gibi yika et nerde ugrascam o kadar cabuk dedigin gibi.hic dusunmemistim.o kadar cabukmu kirleniyo demek.bir lokmacik seylerede bak
hadi kolay gelsin sana.yarinda yollarda sag salim gidip gelin insallah.
bende hastalik bahanesine yirttim, esim de hasta,evde ama o yapiyo cogu isleri .artik nevresimelri degisim bari dedim.mikrop yuvasi olmustur nezleli nezleli.daha bir hafta olmadiydi degiseli yaa...
gititm simdi adacayi falan aldim.ictim iyi gelcek gibi gercekten.hayirlisi
canim cok cok gecmis olsun... giremedim nete haberim yoktu. insallah toparlamissindir.bu arada hayirli olsun gunun belli olmus.Allahim sag salim kolayca seni kavusturur oglunla.nasil heycan basladimi yoksa gun belli olunca daha bir rahatlamis oldun merak ettim acikcasi.
kizlar simdide ben bir hastayim inanilmaz .neyseki bebegim iyi kipr kipr ama ben sifayi iyi kapmisim.ilacda almadim kafami kaldiramiyorum bas agrisindan.hafta sonu o soguklarda malum kurs yapmistik esimle.esim hastaydi.ilk gün koltukda yatti.uyuyamiyorum cok kötüyüm dedi acidim.ikincu gün benimle uyudu.bu sefer bana serpti.keske ben koltukta yatsaydimdört gündür mücadele ediyorum.burun akintisi bir yana vucudumun dökülmesinden kulaklarimin ve bogazimin agrisindan fenalik geldi.geceleri iki uc saat uyuyorum.grip degil soguk alginligiymis.grip olsa tam naneyi yicem yani.nane diyince bol bol nane sekeri yiyorum onun sayesinde nefes alabilyiorum valla ya.
aman kizlar hasta olmayin.olmamak icinde tedbir alin.ben kendime iyi bakiyodum ama koca faktörüne yakalandim.acimayin eslerinize valla yoksa benim gibi olursunuz.birde acikli valla uyuyamiyorum askim cok kötüyüm demistiki hamile duygusalligiyla yaglariniz eriyo
ama sonrasi cok kötü.simdi hem esim hem ben hastayiz.herkez her isi yapmak durumunda.birde agzi ucuklu ucuklu geliyo oglum nasilmis diyip diyip öpüyo. nasil olsa hastayiz ya.artik kacacak bsie yok diye.
gülermisin agalrmisin:44:
selaaaaaam herkeslere..nasılsınız kızlar..biz iyiyiz oğluşumla şükür..gece uykularıımız yok yine ama olsun mutluyuz yine
dün oğlumun yine çok sancısı vardı gazdan kıvrandı yavrumne zaman düzene girecek bakalım..şimdi uyuyor yavrum bende o uyurken yemeğimi yiyorum fırsattan istifade:))
sabah her yeri suladı oğlum çişiyleyüzüne geldi..sabah sabah duş almak zorunda kaldı yavrum..ama napalım fışkırtmasaymış dimi:))
altını değiştirmek komik oluyor ha yaptı ha yapıcak ..geçen gün kulağınınn içine kadar fışkırttı..rekor kıracak yakında oğlum..en uzak nereye yapıyor diyeneyse bizden haberler böyle umarım herkes iyidir.iyi bakın kendinize bebişlere...hamilelere Allah kolay doğumlar nasip etsin ..doğum yapmış olan arkadaşların da bebişlerini korusun Rabbim..
hayirli olsun canim.Mrb arkadaslar bende bugun 3 haftalık hamıle oldugumu ögrendım çokkk mutluyummmmm :))))
geri sayım başladı desene hadi hayırlısı
herkese iyi akşamlaryeni anne adayları hoşgeldiniz aramıza.doğum yaklaştıkça heyecan dorukta,herkes onu konuşuyor.evanur ve günebakan Allah yardımcınız olsun ve bizlere de sizin yaşadığınız mutluluğu yaşamayı nasip etsin inş.bizde oğlumla dün doktordaydık,herşey yolunda çok şükür.muhtemel doğum tarihimiz 20 marttı ama oğluşum maşallah 36 haftalık görünüyor onun için dr dört hafta sonra alalım dedi.hatta o kadar hareketli ki nts sonucunu gösterince inş dört hafta bekler dedi.anlayacağınız heyecanımız bi kat daha arttı.Allah nasip ederse 1 ay sonra kucağımızda 10 gün sonra kontrolümüz var sanırım o zaman net tarih belli olur.çantamız hazır sayılır.heyecanımı anlatamam,çok mutluyum.Allah herkese nasip etsin..
herkese iyi akşamlaryeni anne adayları hoşgeldiniz aramıza.doğum yaklaştıkça heyecan dorukta,herkes onu konuşuyor.evanur ve günebakan allah yardımcınız olsun ve bizlere de sizin yaşadığınız mutluluğu yaşamayı nasip etsin inş.bizde oğlumla dün doktordaydık,herşey yolunda çok şükür.muhtemel doğum tarihimiz 20 marttı ama oğluşum maşallah 36 haftalık görünüyor onun için dr dört hafta sonra alalım dedi.hatta o kadar hareketli ki nts sonucunu gösterince inş dört hafta bekler dedi.anlayacağınız heyecanımız bi kat daha arttı.allah nasip ederse 1 ay sonra kucağımızda 10 gün sonra kontrolümüz var sanırım o zaman net tarih belli olur.çantamız hazır sayılır.heyecanımı anlatamam,çok mutluyum.allah herkese nasip etsin..
Dün oğlumun yine çok sancısı vardı gazdan kıvrandı yavrumne zaman düzene girecek bakalım..şimdi uyuyor yavrum bende o uyurken yemeğimi yiyorum fırsattan istifade:))
altını değiştirmek komik oluyor ha yaptı ha yapıcak ..geçen gün kulağınınn içine kadar fışkırttı..rekor kıracak yakında oğlum..en uzak nereye yapıyor diyeneyse bizden haberler böyle umarım herkes iyidir.iyi bakın kendinize bebişlere...hamilelere allah kolay doğumlar nasip etsin ..doğum yapmış olan arkadaşların da bebişlerini korusun rabbim..
ayyy ne guzel.sulamis oglun iyi bir.icerdeki gazin tazzigiylemi fiskirtiyosa artik. Yavrum gaz sancilarida insallah bir an önce duzene girer.e anca annesi naapsin .birde kis günü dünyaya merhaba dedi.masallah yine bin kere. allahim koruusn sizleri.sen evanur ve berraksuyuyu dusundumde.allahim kis gunu ne zor insan kendine zor bakiyor.
Psiigide iyi oldu galiba annesi.yazmamissin.demekki toparliyorsunuz.bizde sayenizde tecrübe yapiyoruz burda.en azindan korkualrim yavas yavas bitiyor.heycan var tabi hala.
Ben bu arada merak ettim hastane cantasina koydugunuz bebek esyalariniz kac bedendi.hani ben ilk heves almistim cok fazla degil bir kac parca. 50 beden.cogu kisi dar gelir diyo ama hastanede dogdugunda giyse gene yeter oglusum
sende sımdı korku ve heyecan bır aradadır bnde oyleydı korkulacak hıc bır sey yok ohep panık oldum ama rabbım o anda okadar cok sakın yapıyor kı bızlerı bak gorursun dogsun evıne nese gelecek tum hamısler ıcın rabbım saglıkla kucaklarınıza almak nasıp etsın bebıslerınızı
mrb arkadaslar bende bugun 3 haftalık hamıle oldugumu ögrendım çokkk mutluyummmmm :))))
olur gaz sancıları gıtsınde gelmesın bır daha haftaya cuma uc aylık olacaz ama yınede devam ama ılk gunlerdekı gıbı degıl tabıkı de baya bır azalma oldu massalah ama var yınede gırer duzene bekle hemen kırkını atlatır atlatmazda gırmeye bılır yavas yavas annesı alısıyor daha dunyaya evet erkek bebekler malesef oyle ama pıpısının kalktıgıngordugun anda ya assagıya dogru tut cısını yapmadan once pıpı sertlesır....kenıdne cok ıyı bak bebısınede
evet gaz sancıları gitsede yavrum bi rahata erse.çiş mevzuna gelince tam yapacak diyorum ben indiresiye suluyor oğlum her yeri:) bugün bizde kalça ultrasonuna gittik.şükür iyiydi..oğlumu öyle çok giydirmişim ki terlemiş yavrum bu ayazdakot pantolon ve convers giydirdim.hemşireler hayran oldu oğluma eve gelince de yıkadım bi güzel şimdi uyuyor...
merhaba canim,
nasilsin iyimisin?? Oglusunda iyi insallah, nasil kalca ultrasyonunun sonucunu hemen söylediler mi?? Aman dikkat et ne asiri nede az giydir... Nazar duasi oku canim, birde nazar falan olur...
Öpüyorum canim..
==============================
Evanur´um gecmis olsun canim Asya´ya. Nasil simdi, daha iyi insallah... aman dikkat et sende, havalar malesef dedigin gibi cok soguk... ufakliklari hele cok etkiliyor..
Öptüm canim...
iyiyim çok şükür canım sende iyisindir umarım..hemen söylediler kalça ultrasonunun sonucunu çok şükür iyi..bugün çok soğuk diye kAlın giydirdim ama hastanede bekleyince biraz terledi..nazar duasını babam okuyor sağolsun.bende bildiklerimi okuyup üflüyorum..nazardan çok korkarım ben.böyle işte..oğluşun nasıl?Az kaldı kucağına almaya hayırlısıyla inşallah..öptüm canım