-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.121
valla inşaat var gibi sesler dimi?şimdilik rahatlattı ama tesadüf mü işe yaradı mı bilemedim.bi daha deneyip yazarım:)gercekten ilginc geldi bana sesler, demek anne karninda yavrularimiz öyle sesleri duyuyor... tskrler canim paylasim icin.. Gercekten rahatlatti mi Tuna´yi o sesler??
Aklimizda bulunsun bu... öpüyorum canim...
çok sevindim canım işe yaradı demek.ilk seferde benim oğlumda da işe yaradı.bakalım inşallah devamı gelir.ayyyy tatlim denedim hemen ise yaradi bakalim oteki seferler nasil olacak uykuyu denedim ilk oldu allah razi olsun canim bnm
ay inanmiyorum yasanki sanayide calismalar var gibi bu sesler.birde cocugunuza klaisk müzik dinletin derler
tamamen alakasi yokmus.ama aklima bise geldi.cok yakin birarkadasim iki sene önce dogum yapmisti kizi gaz sancisindan uyuyamiyormus doktorda agladiignda fön makinesini düsük hizda calistir demis.arkadasim sbaaha kadar üc ay fön makinesini aciyoruz anca öyle uyurouz demisti.gülmekten catlamistim.oda sen gül demisti.
demek anne karninda yavrularimiz sanayi iscisi giibi mesaideymis haa
valla inşaat var gibi sesler dimi?şimdilik rahatlattı ama tesadüf mü işe yaradı mı bilemedim.bi daha deneyip yazarım:)
çok sevindim canım işe yaradı demek.ilk seferde benim oğlumda da işe yaradı.bakalım inşallah devamı gelir.
dikkat İNŞAAT VAR GİRMEK YASAK yazasım geldi.sesler öyle çünkübenim oğlumm süt sağma makinasının sesinde de uyuyor..gürültü olsun da ne olursa olsun onlara demek
kızlar 16+3 günlük hamileyim ayın 21 inde doktora gidicem yani 18 haftlalıkken sanırım bu kez 3 lü testi isticek veya yapıcak nası oluyo bilgilendirirmisiniz....
sadece kan alıyorlar ve bir kaç soru soruyorlar, ondan sonra 2-3 gün içinde sonuçlar çıkıyo, sıkıntı yapacak bi şey yok, umarım sonuçların güzel çıkar.kızlar 16+3 günlük hamileyim ayın 21 inde doktora gidicem yani 18 haftlalıkken sanırım bu kez 3 lü testi isticek veya yapıcak nası oluyo bilgilendirirmisiniz....
Kızlar doktordan geliyorum 16+2 görünüyor çok harektliydi bebişim yine,arkası dönüktü doktor kıza benziyor dedi ama net cevap vermedi.çok heycanlandım bide ankarada dört boyutlu ultrasona olan bi hastane var mı bilginiz var mı?
doktorlar kemik yapısından da tahminde bulunabiliyorlar inşallah gönlüne göre olur canım tabi önce sağlık....
kızlar 16+3 günlük hamileyim ayın 21 inde doktora gidicem yani 18 haftlalıkken sanırım bu kez 3 lü testi isticek veya yapıcak nası oluyo bilgilendirirmisiniz....
merhaba güzel annisler,
nasilsiniz iyimisiniz bugün??? SEVGILILER GÜNÜMÜÜZ KUTLU OLSUN !!!
Biz hamd olsun iyiyiz oglusumla, meyve yiyor ve topikte ki yazilanlari okuyoruz... sizler neler yapiyorsunuz??
bu arada bisey soracagim kizlar, gögüslerin koyu renkli olan yerinde kuruluk ve kasinti yasayaniniz varmi, varsa nasil gecirdiniz???
Cevaplarinizi bekliyorum!!! öpüyorum hepinizi
evet anlaşıyormuş.doktor biraz genç o yüzden pek güvenemiyorum ama herkez çok güzelleştin erkek olcak diyorlardı kız beben annenin güzelliğini alırmış ben bu tezi çürütmüş oluyorum hatta karnım top gibi sivri yani onlarla hiç alakası yok bence
benim gittiğim hastane kan aldın sadee 3 lü test için senin erkemiydi bebeğin nasıl öğrendin
Kızlar doktordan geliyorum 16+2 görünüyor çok harektliydi bebişim yine,arkası dönüktü doktor kıza benziyor dedi ama net cevap vermedi.çok heycanlandım bide ankarada dört boyutlu ultrasona olan bi hastane var mı bilginiz var mı?
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun kızlar...
bebişlerinizle sevgi dolu uzun uzun yıllar diliyorum...
nasilsiniz?tazecik bebisleriniz nasil?
benim oglumun performansi karnimda cok iiyi masallah ama annesi zor nefes aliyo.tikali kaldim.doktora gidcektim ama disardaki kar bana bakiyo ben ona pencereden.hic cikasim yok.
bu arada malum bölgenin etrafindaki kemiklerim agriyo.özellikle gece yatarken dönerken .hep sola yatin diye tavsiye edilyio ama ben sola yatiyorum ama sagima dönmeden uykuya dalamiyorum.insallah sorun olmaz...
bu arada sevgili Troblued hayirlisiyla doguma gidersin insallah.Allahin snaa yardimci olur.sirada senmissin ben saniyordum Hatice can.bi ara listeye baktiydim ama degismis giib liste.hatta kendi ismim yok bile orda.nasil olduysa .tekrar düzenlemekmi gerek.
sevgili berraksu kizinin ismi pek bir hosmus.Adiyla yasasin insallah.cok degisik uzun zamandir cok az duydugum isimlerden .