Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

amin canım inşallah sende hemen öğrenirsin ..biliyosun zaten benim içime hep doğuyodu erkek olacağı allahım kalbimize göre verdi herkese nasip etsin yanı sıra sana da...

amin canım inşallah sende hemen öğrenirsin ..biliyosun zaten benim içime hep doğuyodu erkek olacağı allahım kalbimize göre verdi herkese nasip etsin yanı sıra sana da...

benimde hep erkek geçiyordu içimden ama ablam okadar baskı yapıyoki kız bu kız olcak diye. Benim doktorum çok genç 13 hafta sonunda doktora gittim cinsiyetine bakalım diye çok hareketliydi sürekli takla atıyodu doktorum göremedi ama benim 6, hissim kız dedi kimseye deme dedi güvenemedimde acemi doktor da o yüzden arada kaldım heycanla bekliyorum önümüzdeki haftayı :)

gordum listede en yakin sensin amin insallah dua ediyorum insallah tek nefesde inanki korkulacak gibi hic bir sey yok sadece bebegine odaklaniyorsun onu kucagina almakdan baska bir sey dusunulmuyor daaha da zaman gecsin hem korku hem heyecan ikisi bir arada olacak ama endiselencek bir sey yok cok guzel olacak hersey insallah

inşallah bu kez öğrenirsin canım..ben doktor seçimini kendim yaptım kimseden tavsiye alamadım çünkü anadolu yakasında otuyorum ve burda hangi doktor iyi hiç bi yakınım bilmiyordu..ben kendim evimize yakın bi hastane buldum araştırdım netten doktoru seçtim onu da araştırdım genç doktorlarda vardı ama ben orta yaşlı bi bayanı seçtim daha güvenilir ve tecrübeli hissettim nitekim ilk izlenimde öyleydi...bu arada medistate Sadiye hanım a gidiyorum..

bende tanıdıkla buldum çok iyi ama genç tecrubesiz biraz işte .ankaradayım bende keçiören eğitim araştırma da sabri bey erkek tercih ettim bende daha cesur tuttumu alır diye kadın nazik olur alayım aldım derken korktum işte Bakalım hayırlısı valla

iyi düşünmüşsün canım aman sağlıkla kucağımıza alalım da en önemlisi tek duam o....

nutella tebrikler canım, bi erkeğimiz daha olacak
ben artık 1 ay sonra oda falan bakmaya başlayacağım, şöyle güzel bir liste yapmak lazım, tabi alt alta konduğunda ciddi bir masraf oluşacağı kesin, neyse şimdiden bunları düşünmeyeyim. artık her şey oğlumuz için...

Merhaba arkadaşlar bende ilk bebegime hamileyim.Doktorum bebegimin cinsiyetini kıza benzetti iki seferde ayrıntılı ultrasona bakan kişiler de kız dediler.Rabbim hepimize hayırlı saglıklı bi şekilde evlatlarımızı kucagımıza alıp güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.

merhaba kizlar,

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bu arada. Görüsmeyeli nasilsiniz iyimisiniz??

Ben malesef halen gribim ve gecmek bilmiyor... dualarinizi eksik etmeyin lütfen... bu arada dogum tarihi belli oldu bizim, 26 Mart´ta dogum olacak Allahin izniyle...simdilik gelismeler böyle...

Hoşbulduk çok geçmişolsun,rabbim hayırlı kolay dogum nasip etsin.

merhaba arkadasim.valla burda anlatilanlar sayesidne heycan hala var ama korkularim kalmadi sayilir.cok moral oldu cok.hic tanimadigimiz bir duygu nasil olcak nasil anlicam dogum sancisi evet bu galiba diye ayirtedebilcekmiyim onu bile merak ettigim oluyo.Allah sizede kizinizada saglik sihhat versin.darisi bizlere.ilk öncede sevgli hatice cana.sirada simdi o var galiba:44:

canim cok cok gecmis olsun... giremedim nete haberim yoktu. insallah toparlamissindir.bu arada hayirli olsun gunun belli olmus.Allahim sag salim kolayca seni kavusturur oglunla.nasil heycan basladimi yoksa gun belli olunca daha bir rahatlamis oldun merak ettim acikcasi.

kizlar simdide ben bir hastayim inanilmaz .neyseki bebegim iyi kipr kipr ama ben sifayi iyi kapmisim.ilacda almadim kafami kaldiramiyorum bas agrisindan.hafta sonu o soguklarda malum kurs yapmistik esimle.esim hastaydi.ilk gün koltukda yatti.uyuyamiyorum cok kötüyüm dedi acidim.ikincu gün benimle uyudu.bu sefer bana serpti.keske ben koltukta yatsaydim dört gündür mücadele ediyorum.burun akintisi bir yana vucudumun dökülmesinden kulaklarimin ve bogazimin agrisindan fenalik geldi.geceleri iki uc saat uyuyorum.grip degil soguk alginligiymis.grip olsa tam naneyi yicem yani.nane diyince bol bol nane sekeri yiyorum onun sayesinde nefes alabilyiorum valla ya.

aman kizlar hasta olmayin.olmamak icinde tedbir alin.ben kendime iyi bakiyodum ama koca faktörüne yakalandim.acimayin eslerinize valla yoksa benim gibi olursunuz.birde acikli valla uyuyamiyorum askim cok kötüyüm demistiki hamile duygusalligiyla yaglariniz eriyo
ama sonrasi cok kötü.simdi hem esim hem ben hastayiz.herkez her isi yapmak durumunda.birde agzi ucuklu ucuklu geliyo oglum nasilmis diyip diyip öpüyo. nasil olsa hastayiz ya.artik kacacak bsie yok diye.
gülermisin agalrmisin:44:

Aynisefacim merak etme hemen dogum sancilarini anlarsin cok farkli olur mesela Bnm dogum yapacgm gun cok halsizdim cok sinirli ve suratimda cok sariydi sanki sarilik geciriyormusum gibiydim normalde cok hareketli insanim hamile kaldim dahada artti enerjim dogm Yapacgm gun hic Halim yoktu heeee tersinede oluyor dahada haretlesebiliyor insan illaki anlarsin dogum sancilarini cok sagol canin insallh darisi basina bitanem hele bir al bebegini kucagina ozamn varyaaa o sevgi bambaska evlat cok seviliyormus dunyadaki hic bir sevgiye degisilmiuor nepara ne pul nede dunyaya Mali insan canini cikartin veresi geliyor dunyadaki butun canlilarin tatmasini gereken bir duygu

aksam aksam agliycam ayollll.gözlerimi doldurdun.ne mutlu sana yaaaa.

bu arada ne sanlsiiniz düsünün .gecen kursda yedi hamileydik.yedimizde erkek bebek bekliyoduk.kizlar karaborsa galiba bu sene yani kiz annelerine duyurulur.

aksam aksam agliycam ayollll.gözlerimi doldurdun.ne mutlu sana yaaaa.

bu arada ne sanlsiiniz düsünün .gecen kursda yedi hamileydik.yedimizde erkek bebek bekliyoduk.kizlar karaborsa galiba bu sene yani kiz annelerine duyurulur.

bak bndede hamileyken duygusallik bir anda yok olmustu tas gibi olmustum ama dogumdan sonra bir bucuk ayi gecgin hep agladim ama zamanla oda bitiyor hormonlarim bir tuhaf olmustu dgm sonrasi evet farkettim bnde bu sene erkek senesi olacak sanirim hayirlisi saglikli bebisler insallah olsun da herkesin kizi erkegi ayni

günaydin evanur.valla dogru söylüyosun.kiz erkek o isin sakasi yavrularimiz saglikli sihhat icinde olsunlarda.hele ki ben baslarda cok stres yasadigim icin umrumda degildi kizmi erkekmi.sadece ögrenmek istemistim ne oldugunu.normalde kiz cocuklarina kiz yigenime bayilirdim ama simdi kipirdadikca oglum diye canim gidiyor sanki.

duygusallik bende cok var bakalim dogumda nolcak.esim ne dese bozuluyorum bazen,kiziyorum hatta.sabah haberlerde izmirde bir aile evsiz kalmis yangin cikinca.adam yardim istiyor cocukalri yaninda.ben hungür sakir.üzüldüm.eskiden sanki daha katiydim.en azindan disa vermezdim.hayirlisi Allahim sabr versin.güzellikler yasayalim.cok zor günlöer gecti Türkiyemde bu aralarda zor geciyor.fazla haberler tv izlememeye calisiyorum.

bu arada hastaligim hafifliyor gibi ama uzerimden bir yuk gecmis gibi.enerjim sifira inmis.hamilelikte öksürükle ilgili kitap okuyorum ne yapabilirim die.lavanta yagiyla gögüse msj yapin diyorve adacayi icin.simdi esimle ciakrim.hem hava almis olurum hem ev hava almis olur.hemde su bi kacs eyi alirim,yürüyerek yakiny er zaten.
Hatice Can cim sen nasil oldun?naaptin merak ettim dogrusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…