Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

gercekten ilginc geldi bana sesler, demek anne karninda yavrularimiz öyle sesleri duyuyor... tskrler canim paylasim icin.. Gercekten rahatlatti mi Tuna´yi o sesler??

Aklimizda bulunsun bu... öpüyorum canim...:KK54:
valla inşaat var gibi sesler dimi?şimdilik rahatlattı ama tesadüf mü işe yaradı mı bilemedim.bi daha deneyip yazarım:)
ayyyy tatlim denedim hemen ise yaradi bakalim oteki seferler nasil olacak uykuyu denedim ilk oldu allah razi olsun canim bnm
çok sevindim canım işe yaradı demek.ilk seferde benim oğlumda da işe yaradı.bakalım inşallah devamı gelir.
ay inanmiyorum yasanki sanayide calismalar var gibi bu sesler.birde cocugunuza klaisk müzik dinletin derler :KK1::KK1::KK1::KK1:
tamamen alakasi yokmus.ama aklima bise geldi.cok yakin birarkadasim iki sene önce dogum yapmisti kizi gaz sancisindan uyuyamiyormus doktorda agladiignda fön makinesini düsük hizda calistir demis.arkadasim sbaaha kadar üc ay fön makinesini aciyoruz anca öyle uyurouz demisti.gülmekten catlamistim.oda sen gül demisti.
demek anne karninda yavrularimiz sanayi iscisi giibi mesaideymis haa:KK19:

dikkat İNŞAAT VAR GİRMEK YASAK yazasım geldi.sesler öyle çünkü:KK1::KK1:benim oğlumm süt sağma makinasının sesinde de uyuyor..gürültü olsun da ne olursa olsun onlara demek

Son düzenleme:
kızlar 16+3 günlük hamileyim ayın 21 inde doktora gidicem yani 18 haftlalıkken sanırım bu kez 3 lü testi isticek veya yapıcak nası oluyo bilgilendirirmisiniz....

valla inşaat var gibi sesler dimi?şimdilik rahatlattı ama tesadüf mü işe yaradı mı bilemedim.bi daha deneyip yazarım:)

çok sevindim canım işe yaradı demek.ilk seferde benim oğlumda da işe yaradı.bakalım inşallah devamı gelir.

dikkat İNŞAAT VAR GİRMEK YASAK yazasım geldi.sesler öyle çünkü:KK1::KK1:benim oğlumm süt sağma makinasının sesinde de uyuyor..gürültü olsun da ne olursa olsun onlara demek

hahaha gercektenmiii:KK1::KK1::KK1:

kızlar 16+3 günlük hamileyim ayın 21 inde doktora gidicem yani 18 haftlalıkken sanırım bu kez 3 lü testi isticek veya yapıcak nası oluyo bilgilendirirmisiniz....

canim ben yaptiramamiszim her nasilsa mutlaka yaptir.ben doktor arama sorunu yasadim o aralar.sonra kacirdigm icnde 21 hafta prenatalde gelismis ultrason muayeneye gitmek zorunda kaldim.oda iyiydi ama ordaki doktor her ne olursa olsun erken teshis icin ikili ve üclü test en önemlisi keske yaptirabisleydiniz demisti.o yuzden aklinda olsun.sanirim üclü test kan+ultrason+annenin yasini baz alarak Allahim koruusn bebekdeki anomali durumunu varmi yokmu die hesapliyorlar.

sadece kan alıyorlar ve bir kaç soru soruyorlar, ondan sonra 2-3 gün içinde sonuçlar çıkıyo, sıkıntı yapacak bi şey yok, umarım sonuçların güzel çıkar.

Kızlar doktordan geliyorum 16+2 görünüyor çok harektliydi bebişim yine,arkası dönüktü doktor kıza benziyor dedi ama net cevap vermedi.çok heycanlandım bide ankarada dört boyutlu ultrasona olan bi hastane var mı bilginiz var mı?

kızlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bu arada göğsümden süt geliyor araştırdığıma göre normalmiş ama sizinde fikrinizi almak istedim aranızda var mı bu şekilde olan????

Kızlar doktordan geliyorum 16+2 görünüyor çok harektliydi bebişim yine,arkası dönüktü doktor kıza benziyor dedi ama net cevap vermedi.çok heycanlandım bide ankarada dört boyutlu ultrasona olan bi hastane var mı bilginiz var mı?

doktorlar kemik yapısından da tahminde bulunabiliyorlar inşallah gönlüne göre olur canım tabi önce sağlık....

merhaba güzel annisler,

nasilsiniz iyimisiniz bugün??? SEVGILILER GÜNÜMÜÜZ KUTLU OLSUN !!!

Biz hamd olsun iyiyiz oglusumla, meyve yiyor ve topikte ki yazilanlari okuyoruz... sizler neler yapiyorsunuz??

bu arada bisey soracagim kizlar, gögüslerin koyu renkli olan yerinde kuruluk ve kasinti yasayaniniz varmi, varsa nasil gecirdiniz???

Cevaplarinizi bekliyorum!!! öpüyorum hepinizi:KK54:

:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

doktorlar kemik yapısından da tahminde bulunabiliyorlar inşallah gönlüne göre olur canım tabi önce sağlık....

evet anlaşıyormuş.doktor biraz genç o yüzden pek güvenemiyorum ama herkez çok güzelleştin erkek olcak diyorlardı kız beben annenin güzelliğini alırmış ben bu tezi çürütmüş oluyorum hatta karnım top gibi sivri yani onlarla hiç alakası yok bence

merhaba güzel annisler,

nasilsiniz iyimisiniz bugün??? SEVGILILER GÜNÜMÜÜZ KUTLU OLSUN !!!

Biz hamd olsun iyiyiz oglusumla, meyve yiyor ve topikte ki yazilanlari okuyoruz... sizler neler yapiyorsunuz??

bu arada bisey soracagim kizlar, gögüslerin koyu renkli olan yerinde kuruluk ve kasinti yasayaniniz varmi, varsa nasil gecirdiniz???

Cevaplarinizi bekliyorum!!! öpüyorum hepinizi:KK54:

:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah iyilik versin canim ailece iyisiniz.sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun.
bizde iyiyiz oglumla.bugun kursda sessizlikte bir karnimi pittisladiki disardan göründü yani.arsizim benim annesini güldürüyor ya olmadik zamanda.bayiliyorum ona.sabahda calar saat gibi uyandiriyor annecini.sipsivri bir yeri neresiyse karnimin yan tarafindan cikartiyor dayiyor oraya.elimi koyuyorum uzerine.yapiyor kaciyor geri geliyor.yavrum oyunmu oynuyosun sikildinda diyorum.mutresem duygular.hep derlerdi hamileigin tadini cikar.bende diyordum nasil cikacakki agridan sizidan mide yanmasindan baska.simdi daha iyi anliyiorum tabi:KK9::KK9::KK9:

bu arada ayni olay bende de var.gögsüm koyu renk oldu ve koyulasan yer kuruyor.hatta bazen hafif agri daha cok kaisnti oluyo.ben uzun zamandir hamileler icin yag kullaniyorum.hic almadim badem yagi falan dedielrde.kötü kokuyo .oda yakandan sana geliyo rahatsiz ediyo.bübchenin hamileler icin masaj yagi var,fiyatida uygundu.onu iyce yediyorum.aninda geciyo o zaman kasinmada olmuyo.dene.karnimada kullaniyorum onu.bütün kilo karnimda galiba,cok buyudu ama Allaha cok sukur tek bir cizgim dahi olmadi.
zaten bir ay sonrada anne memesini dogumdan sonra bebegin emzirmesinde yara veya tahris olmasini önleyen krem var.eczaneden almistim.onu kullanmaya basliycam.önceden hazirlamak gerekiyormus memeyi diye söylemisti doktor.aklinda olsun.
gerci birazda genlerle alakali.bizim ailede catlayan olmamis hic ama meme acisini riske atmak istemiyorum bebisimi rahatca emzirebilmek icin.

evet anlaşıyormuş.doktor biraz genç o yüzden pek güvenemiyorum ama herkez çok güzelleştin erkek olcak diyorlardı kız beben annenin güzelliğini alırmış ben bu tezi çürütmüş oluyorum hatta karnım top gibi sivri yani onlarla hiç alakası yok bence

evet öyle derler benimde gören çoğu kişi erkek dedi zaten bende hep erkek hissettim allah gönlüme göre verdi çok şükür evet eğer öyleysen bu tez çürümüş olcak :)))

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun kızlar...
bebişlerinizle sevgi dolu uzun uzun yıllar diliyorum...

hayirlisi olsun canim.benimkisi 20. haftaya kadar saklanmisti.deli olduydum meraktan.iyi senin doktorun tahminde bulunmus .ben yalvardiydim nolur bir tahminde olsa söyleyin diye ama kesinlikle tahminle bise söyleyemem dogru degil demisti.bence az daha bekle.belkide oglandir.ögrendiginde kiza kendini hazirlamis olma diye diyorum.bu hafta belki hafif hareketlenmeler hissedersin daha cok ona konsantre olki heran bu tikirti bebisiminmi diye dusundursun seni.muhtesem bir duygu gercekten.:KK42:

nasilsiniz?tazecik bebisleriniz nasil?
benim oglumun performansi karnimda cok iiyi masallah ama annesi zor nefes aliyo.tikali kaldim.doktora gidcektim ama disardaki kar bana bakiyo ben ona pencereden.hic cikasim yok.
bu arada malum bölgenin etrafindaki kemiklerim agriyo.özellikle gece yatarken dönerken .hep sola yatin diye tavsiye edilyio ama ben sola yatiyorum ama sagima dönmeden uykuya dalamiyorum.insallah sorun olmaz...

bu arada sevgili Troblued hayirlisiyla doguma gidersin insallah.Allahin snaa yardimci olur.sirada senmissin ben saniyordum Hatice can.bi ara listeye baktiydim ama degismis giib liste.hatta kendi ismim yok bile orda.nasil olduysa .tekrar düzenlemekmi gerek.

sevgili berraksu kizinin ismi pek bir hosmus.Adiyla yasasin insallah.cok degisik uzun zamandir cok az duydugum isimlerden .

merhaba canım,bizlerde iyiyiz çok şükür.benim oğluşum da kıpır kıpır ama bu iyi bişey doktorum da hep öyle söylüyor.seninle aynı sıkıntıları yaşıyoruz özellikle 2 haftadır ağrım var sanırım doğum öncesi vücudumuzun hazırlıkları bunlar ve bende sağa yatınca rahat ediyorum bu aralar.evet sıra bende Allah nasip ederse.benim sezeryan olacak sanırım yaklaşık 3 haftam var onu kucağıma almama.
listede eksiklik olabilir ben bulduğum liste üzerinde düzenleme yapmaya çalıştım,düzeltmeye çalışırım.kendine ve bebişine iyi bak..

X