- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.121
valla inşaat var gibi sesler dimi?şimdilik rahatlattı ama tesadüf mü işe yaradı mı bilemedim.bi daha deneyip yazarım:)gercekten ilginc geldi bana sesler, demek anne karninda yavrularimiz öyle sesleri duyuyor... tskrler canim paylasim icin.. Gercekten rahatlatti mi Tuna´yi o sesler??
Aklimizda bulunsun bu... öpüyorum canim...
çok sevindim canım işe yaradı demek.ilk seferde benim oğlumda da işe yaradı.bakalım inşallah devamı gelir.ayyyy tatlim denedim hemen ise yaradi bakalim oteki seferler nasil olacak uykuyu denedim ilk oldu allah razi olsun canim bnm
ay inanmiyorum yasanki sanayide calismalar var gibi bu sesler.birde cocugunuza klaisk müzik dinletin derler
tamamen alakasi yokmus.ama aklima bise geldi.cok yakin birarkadasim iki sene önce dogum yapmisti kizi gaz sancisindan uyuyamiyormus doktorda agladiignda fön makinesini düsük hizda calistir demis.arkadasim sbaaha kadar üc ay fön makinesini aciyoruz anca öyle uyurouz demisti.gülmekten catlamistim.oda sen gül demisti.
demek anne karninda yavrularimiz sanayi iscisi giibi mesaideymis haa
dikkat İNŞAAT VAR GİRMEK YASAK yazasım geldi.sesler öyle çünkübenim oğlumm süt sağma makinasının sesinde de uyuyor..gürültü olsun da ne olursa olsun onlara demek
Son düzenleme: