Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canim, demek ki hayirlisi böyleymis.. her serde bir hayir vardir derler. Rabbim büyük, insallah tez zamanda tekrar hamis olursun ve saglikli bir hamilelik gecirip sag salim bebisine kavusursun.

Bende 2009 yili sonunda genel anesteziyle kürtaj oldum, 7 haftalik hamiyledim ve kendiliginden düstü, doktorlarin söyledigi haftasina göre gelisim göstermedigi ve kalp atisi falan hic bisey yoktu. Sonrada kürtaj yaptilar iste. anlamadigim sey devlet hastanesinde niye anestezisiz yapiyorlar ki, insan ona nasil dayanir ya..

canim mutlaka genel anesteziyle yaptir kürtaji, hic bisey hissetmiyorsun, zaten yarim saatte bitiyor hersey... Tekrar gecmis olsun, lütfen moralini yüksek tut.

sağol cnm cevabın için valla bilmiyorum genel anestezi yapmıyolarmış iğneyle o bölgeyi uyuşturuyolarmış ve vakumla yapmıyolarmış bu dediğim yer de kadın doğum hastanesi.ben özelde yaptırcam genel anesteziyle sanırım vakumla yapcak bilmiyorum ama bakalım hayırlısı

Selam herkese pazartesi gunu ameliyat olduk bugunde hastaneden ciktik cok zordu allh yasaymsn kimsye bebegim cok kucuk diye sanirim bukadar zor uc gun boyunca sadece dort saat uyuyabildim hic durmadi en sonunda tansiyon dusuklufu yasadim hastanede bayildim Anlayacgnz Zor gunler bni bekliyor bu ayin onyedisisnde iki aylik olack amabir gun bile uyku nedir bilmedum birde kramplari kolik resmen yaslanmis hissediyorm kendimi cok Zor yaaaa

Gnbkn berraksu sekerlerim Bnm rabbim saglikla buyutmek nasip etsin bebislerinizi ikinizede cok gecmis olSun berraksucum sakin izulme cani icinde olSun cok guzel buyuyorlar opuyorum kocmn kendinize ve bebislerinze iyi bakin heeee bu arada Bnm sutum geriye gitti uc gun once sutum okadar cokduki birden geriledi su anda yok denecek kadar az sut arttirici Ilac kullniyorm devam ediyorum hala émzirmeye hepden gormedin diye ama haliyle doymuyor tabikide nan1isminde mamaya basladim inaninki uc gin sonra doluyor gohuslerim ozamn aci hissediyorum resmen stresden birden yok oldu cok uzuluyorum buyuzdend

canım çok geçmiş olsun,inş en kısa zamanda toparlanır bebişin ve sende rahat edersin.zor günler geçiriyosun ondandır sütünün azalması.sıkma canını,herşey iyi olur inş.ha bi de dinlenmeye çalış ondan da azalabiliyomuş.ikinizi de öpüyorum..

canim tekrar gecmis olsun, Allaha sükür bu kadar atlatmissiniz ya, insallah tez zamanda Asyamiz iyilesir ve sende rahat edersin biraz... canim yaninda yardim edebilecek kimse yok mu sana, en azindan biraz uyuyabilsen, kendini toparlarsin ve bebisin icin daha güclü olursun... Lütfen sen kendine dikkat et ki, bebegine faydan olsun... dualarim sizinle canim..

evanur ço geçmiş olsun kolay değil bunları yaşaman ama eminimki asyanın tek bi tebessümü herseyi silcek annesi...süt içinde hurma(hac hurması) inanılmaz arttırıyormuş canlı şahitlerim var denemekte fayda var moralini yüksek tutmak zorunda olduğunu düşün kızın için herşey sonuçta ve çok şükür sağsağlim atlattınız ameliyatı..zamanla heşey yoluna gircek inşallah..

Günaydın hamiş bayanlar cuma günü kontrole gittim kızım 1100 gr olmuş ve çok şükür ki sağlıklı.Ama şeker yükleme testi, kan testi filan derken delik deşik ettiler beni.

Son düzenleme:

Cnm çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.İnşallah bebeğinde tez zamanda sağlığına kavuşsun.

kizlar cok ama cok tesekkur ederim dualariniz icin yardim edenim var annem falan ama inanki babasinda bile durmuyor susmuyor bir turlu baskalarinda hep beni istiyor dr.a sormustum neden boyle diye birden soka girmis baska yuzler anne kokusu yok yaninda simdide yine seni kaybetme korkusu yasiyor falan demisti ama iki gun sonra gececek demisti demesine gore daha bugun ilk gunumuz bakalim yarindan sonra nasil olacak cuma gunu dr.agidecez dikislerine bakilacak ozaman belli olacak tutup tutmadigi ama sukurler olsun ki fitik agrisi yok simdi dikis agrisi var agri kesici ve ates dusurucu kullaniyorum allahim saglikla sigitla bebislerinizi kucaginiza almak nasip etsin hepinizin her zorluga rahmen varligini bilmek kokusunu duymak cok guzel evlat bir baska yaaaaa okadar cok korktum ki bir sey olacak diye bir allah birde ben bilirim o icimin yanginini insallah birdaha yasamam hurmayi deneyecem insallah gelir sutum kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin

selam canım çoook geçmiş olsun..Allah şifalar versin..uykusuzluk meselesinde seni çok iyi anlıyorum..bende geceleri uyumuyorum diyebilirim..gündüzleri annem geliyor o gelince 1-2 saat uyursam uyuyorum sonra yok..bazen bayılacakmışım gibi hissediyorum başımı kaldıramıyorum ama mecbur dayanıyorum..Allah sağlık versinde hepsi geçecek inşallah

kızlar insanlara çok sinir oluyorum ben
neden derseniz bi tane doğuran kendini çocuk dr u sanıyor..öğüt öğüt öğüt bıktımmmmm
gereksiz yorumlar bilgiçlikler çok sıkıldım
en iğrenci ise ne kadar küçük bizim bilmem ne de böyle küçük ve kısa doğmuştu..halbuki oğlumun kilosu normal..boyu uzun bile:))
bir daha böyle yorum gelirse yeteeeeeeeeeeeeeeer diye bağırıcam çok kararlıyım..yalnız değilim değil mi..evanur sana da böyle yapıyorlar mı..berraksu sana da yapacaklar emin ol..galiba en iyisi takılmamak..yavrularımız yanımızda ya yeter dimi??

kızlar ben çok korkuyorum elim ayağım titriyo yarın saat 10da kürtaj olcam ama nasıl olcam bilmiyorum

evanur cnm çok geçmiş olsun...günebkn oğlunu güle güle büyüt cnm...maşallah kızım hızlı kendini toparladı cuma günü taburcu olacak allahın izniyle
emziriken booynum kopuyor ,sırtım ağrıyor sizinde öyle mi??

sağol güzelim sende prensesi güle güle büyüt..maşallahaz kalmış eve gelmesine meleğin..benim sırtım az bişey ağrıyor ama emzirmekten mi ki bilemedim:26::26:

ewanurcum uzn zamandr senı goremdım en son baktığımda bebeğinin resmını gordum cok sewındım gule gule buyuttt hersey yolundamı ?

sağol güzelim sende prensesi güle güle büyüt..maşallahaz kalmış eve gelmesine meleğin..benim sırtım az bişey ağrıyor ama emzirmekten mi ki bilemedim:26::26:

hastanede sandalyenin üzerinde emziriyorum belkide ondan ağrıyordur...ama herşeye değer çok çok şükür.

Gunbkn tatlim o tansiyon dusuklufunden kaynaklaniyor tabikide basi yorgunluk maksimium alti ay diyorlar bakalim daha cok uzun sanki alti yil mis gibime geliyor millet banada cok dédi zaten okadar cok yorgundumbki donupde cavabimi bile veremedim simdide doktorculuk oynuyorlar buseferde diyorum bukadar biliyordunuzda fitiggini nasil anlamadiniz ilk zamanlar konusmaya bile hyalin olmayack Gorki karin degisikletiyle aglatacn hep ama inanki kirkin coktikdan snra aglamalar bitecek amaaaa sonra Biri birsey dése
De Sinirimi ondan alsam diyecen bn bunlari yasadim ama simdi pimi cekilmis bomba gibiyim dusun bu ayin on yedisinde iki aylik olack esimle ayri yataklarda yatiyoruz buna mecburuz cunku artik hem is hem uykusuzluk yuzunden perisan oldu birde esim polis nobetleri oluoyr dusun birlikde bile olmadi daha vol huysuz kizim oldugu icin olmuyor isde birdrde oncesi evde arkadas Gibi olduk aman dursund bunlar onemlide degil

Berraksucum canin bak bebisin artik evine gelecek insalh kesinlikle sirt agrilar buyuzden ben size dedim ayarlayin onceden kesinlikle rahat olacak sekildz emzirirkn sirtini yastiga daya ayyyy hic unutmm aksam ondan sabhlari bese kadar gohusumdeydi ayyy ayyyy Ève geldiginde bebisin kendine iyi rahat yet ayarlayin gunbkn sede yoksa sirt agrisina kalirfiniz sizain rahatiniz cok onemli bebeginizr sut acidindn

Fatosgul nerelerdesin afferin kiz buldun béni iyi diyip iyi olmk istiyorum senin devam mi hala ne alemdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…