Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

slm canim,insallah hersey yolunda haberini almissindir.bugun iicn kontrolun oldugunu yazmissin.bende tatil dönüsü kontrol oliim dedim ama yol yorgunu gidemedim.eve geldim ortaligi temizle toz al hamlamisim.tatilim Allahtan iyi gecti.bayagi bir enerji topladim.hic bise yapmadim bol bol yurudum yuzdum.muhabebbet ettim tanimadigim insanlarla.
tabi topikteki arkadaslarin süpriz dogum hikayeleri meraklandirmadi degil beni. neyseki saglikalri yerindeymis sevindim.darisi sirayla bizlere olur insallah.2011 süprizli ve güzel yolcu ettiler.ne tuhaf degilmi

bu arada bol sans doktorun insallah uzatmistir iznini.

angellllll nerelerdesin iymisin.döndüm tatilden evdeyim artik yazariim bol bol.kizicigin minik prensesin nasil.benim oglum büyüdügünü hissettiriyor.bol bol karnimi geriyor.vuruyor minicik ayakalriyla.babasida artik görüyor disardan.hastaneni kesfettinmi.mutlaka yeni dogan servisi olsun.benim hastanem belli memnunum doktorlarindan yeni dogan serviside var,tek sorunum cok da yakin sayilmaz.bakalim neler olcak.hayirlisi...

canim yarin yani carsamba sabah sigorta doktorunda randevum, rapor konusunda onlar karar veriyor 2 haftayi falan gecerse, neden kaliyorsun isten falan diye soruyo, gecerli nedenin varmi falan filan... insallah uzatir, zaten su an bogazim yaniyor, grip olacakmisim gibi bir his var icimde ama iste...
Tatilinin iyi gecmesine sevindim, dinlenmissin ne güzel... ilk bebislerimiz oldu topigimizin, Allaha sükür sagliklarida yerinde.. darisi dedigin gibi bizlerin basina insallah...

Sende kendine dikkat et, fazla yorma ok...öpüyoruz seni teyzesi

amin 10 gün sonra kan sonuçlarım çıkıcak acaba öğrenirmiyiz .su gibi su gibi geçsin zamannnn artık

evet bitanem gaz sorunu icin tam anlamiyla gecirmiyor ama cabuk gazini atmasini sagliyor....ama varya bebekler genelde oyle biri oldugunda uyurla sanki cok uslu asi bir bebek degilmisler gibi bn kendimden biliyorum mevlut gunu benim kizim aksama kadar uyudu halbuki o aksamda sabahlamistik bak takip et bir dahakinede aynisini yapacak...sariligin yuzde cok olmasi okadar cok onemli degil muhum olan gozlerinin beyazinda olup olmamasi ona cok dikkat etmen lazim ben gun isigi ve sari ortu ile gecirdim birde sunuda unutma anne sutu veriyorsan eger cabuk gecmeyebilir bu hafta ucuncu haftamiz mamaya basladigimin iki hafta once tam anlamiyla bitti....ayyy zaten su randevulu sistemleri hic sevmiyorum cocuk oldukdan sonra cunku zamaninda gidemiyorum tam mama saati oluyior kriz zamani deli oluyorum ama ne yapayim mecbur artik...neden kalca ultrasonu sorun mu var kalcasinda...aaaaa daha dur neler goreceksin ben emzirirken okadar cok harap olmusum ki uykusuzluk falan birden uyanirdim yorganin altinda kizimi arardim cunku en buyuk korkum oydu emzirirken uyumak sonra bir bakardim yatagina oraya koymusum hatirlmamzdim bile koydugumu ama insan inanki siyiriyor uykusuzluk sinir sitres birde emzirmek cok cabuk aciktirir ve yorar cok butun enerjin biter

massalah iyi sukur simdiki huysuzluklari kramplari yuzunden cok mizmisiz asi bir bebek dr.a sordum dedim birakiyorum agliyor kucagima aliyorum susuyor dedigimde alisman lazim birakma her agladiginda alamaya bak demisti elimden geldigi kadariyla alamaya calisiyorum iki aylik olduk artik teyzesi darisi basina bak goreceksin sende cok rahatlayacaksin ama bir bucuk ay sonra ben oyle oldum ama birde bnmkisinde fitik da vardi oda cok sikti bizi neyse ama sukur gecti kendine cok iyi bak optum bebisini doya doya kokla heee birde bu aralar duygusalllasmalarin normal aglayasin varsa buldugun yerde agla yoksa depresyona girersin

selam tatlim sukurler olsun saydigin sikintilardan baska yok sukur...sen nasilsin...okudumda insallah uzatirda sende rahat edersin...benim ne o aksam ne sonraki gunlerde hic ama hic sikayetim olmaadi local anestezi ileoldum hic bir sey anlamadim zaten o aksam agri kesiciler serum falan veriyorlar bnmkini bes saat sonra bitirdiler ertesi sabah kelktim sadece bol bol yuruki gazini bir an once at belkide oyuzden acim olmadi hic

merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğime hamileyim 16+6 haftalık bebeğim ve cinsiyetimizi biraz önce öğrenebildik daha :) bir prensesim olacakkkk

Kızlar kan değerim 157 çıktı. Sizce kaç haftalığım?

bak bunu netten buldum :
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000

7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

ben ilk öğrendiğimde 412,5 idi değerim 3. haftanın sonundasın demişti doktorum belki yardımcı olur size
buarada şimdiden tebrik ederim :)

benim hamileliğim şu an 30+2de ve bugün karnımda bir ağrı başladı şimdi geçti bebeğim iyi çok şükür ama merak ediyorum bu haftalarda normal mi?tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum

Kızlar kan değerim 157 çıktı. Sizce kaç haftalığım?

benim degerim ilk ölcüldü 197 idi.iki gune bir katlamasina bakiyorlar.ilk kez duyuyorum bhcg oranina göre hafta hesaplandigini.herkesinki farkli deger cikabilir,bence ona göre hesap yapmaya calisma.. son regl tarihine göre yumurtlama günlerine bak.kimisi 28 gunde bir regl olur kimisi 3o kimiside duzensiz.

canım inşallah bizde kırkı çıkınca rahatlarız..bu gece hiiiiç uyumadık..nerdeyse ağlayacaktım artık.kafam hiç tutmuyor ağrıyor.uykum var ama uyuyamıyorum..oğlumda uyumuyor gazdan çok mızmız bugünlerde yavrum..kalça ultrasonu her doğan bebeğe yapılıyor canım burada 1 aylık olunca rutin bi kontrol yani..böyle işte seni ve asyayı öpüyorum..kendinize iyi bakın

Günaydın kızlar ferplex fol verdi dr.günde 1 defa içiyorum kullanan var mı bide kilo aldırırmı bilen var mı?

Günaydın kızlar ferplex fol verdi dr.günde 1 defa içiyorum kullanan var mı bide kilo aldırırmı bilen var mı?

ben 12. haftamdan beri kullanıyorum hergün şimdi 17+1 günlük hamileyim bana kilo aldırmadı aksine bu ay 3 kilo verdim gerçi benim bebeğim yememi engelliyor aslında gebeliğimden beri kilo veriyorum ama faydası olurmu size bilemem.

ögleden sonra kontrolüm var oglumu görcem.cok özledim.Allahtan anlasmam varda,iki haftada bir görmeye gidiyorum.bakalim ne kadar olmus yavrum.minnacik bir fasulyeyken simdi karnimda güclü hareketlerini hissediyorum.zaamn hic gecmiyor gibi ama büyüyor yavrum icimde.bu hafta dolabini yatagini alcam insallah.malesef hafta sonunu beklemem gerek.bu tür konularda babamizi beklemem gerektigi icin mecbur.bana kalsa hersey coktann hazirdi.

ben dogum cantamida hazirlamayi dusunuyorum.bugun kontrolden sonra pjiama gecelik falan bakar alirim .benim en cok merak ettigim bir cok hazirlik listeleri var ama dogumu gerceklesmis annelerden bir tavsiye olarak.gercekten neler gerekip gerekmedigi.Türkiyede baktim hesapliydi bol bol pamuklu 90 beden emzirme sutyenleri ve hamile külotlari aldim.bebislerden zaman bulan arkadaslarimiz olurda yazarlarsa cok mutlu olurum.cünkü hic hesapta yokken neye ihtiyaciniz oldu en iyi siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…