- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.861
Gunbkn tatlim o tansiyon dusuklufunden kaynaklaniyor tabikide basi yorgunluk maksimium alti ay diyorlar bakalim daha cok uzun sanki alti yil mis gibime geliyor millet banada cok dédi zaten okadar cok yorgundumbki donupde cavabimi bile veremedim simdide doktorculuk oynuyorlar buseferde diyorum bukadar biliyordunuzda fitiggini nasil anlamadiniz ilk zamanlar konusmaya bile hyalin olmayack Gorki karin degisikletiyle aglatacn hep ama inanki kirkin coktikdan snra aglamalar bitecek amaaaa sonra Biri birsey dése
De Sinirimi ondan alsam diyecen bn bunlari yasadim ama simdi pimi cekilmis bomba gibiyim dusun bu ayin on yedisinde iki aylik olack esimle ayri yataklarda yatiyoruz buna mecburuz cunku artik hem is hem uykusuzluk yuzunden perisan oldu birde esim polis nobetleri oluoyr dusun birlikde bile olmadi daha vol huysuz kizim oldugu icin olmuyor isde birdrde oncesi evde arkadas Gibi olduk aman dursund bunlar onemlide degil
Berraksucum canin bak bebisin artik evine gelecek insalh kesinlikle sirt agrilar buyuzden ben size dedim ayarlayin onceden kesinlikle rahat olacak sekildz emzirirkn sirtini yastiga daya ayyyy hic unutmm aksam ondan sabhlari bese kadar gohusumdeydi ayyy ayyyy Ève geldiginde bebisin kendine iyi rahat yet ayarlayin gunbkn sede yoksa sirt agrisina kalirfiniz sizain rahatiniz cok onemli bebeginizr sut acidindn
Fatosgul nerelerdesin afferin kiz buldun béni iyi diyip iyi olmk istiyorum senin devam mi hala ne alemdesin
cnm evet çok haklıymışsın...prematüre doğduğu için 2.5 saatte bir emzirmeye çalışıyorum...hastaneye gidemediğim zaman sütümü sağıyorum hemşireler biberonla veriyorlar...
rabbim evlatlarımıza uzun ,sağlıklı,huzurlu,mutlu ,anneli ve babalı ömürler versin inş...heryerim süt kokuyor bebeğim kokuyor rabbim çok çok şükürler olsun sana bu güzel duyguyu bizlere
yaşattığın için