Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Gunbkn tatlim o tansiyon dusuklufunden kaynaklaniyor tabikide basi yorgunluk maksimium alti ay diyorlar bakalim daha cok uzun sanki alti yil mis gibime geliyor millet banada cok dédi zaten okadar cok yorgundumbki donupde cavabimi bile veremedim simdide doktorculuk oynuyorlar buseferde diyorum bukadar biliyordunuzda fitiggini nasil anlamadiniz ilk zamanlar konusmaya bile hyalin olmayack Gorki karin degisikletiyle aglatacn hep ama inanki kirkin coktikdan snra aglamalar bitecek amaaaa sonra Biri birsey dése
De Sinirimi ondan alsam diyecen bn bunlari yasadim ama simdi pimi cekilmis bomba gibiyim dusun bu ayin on yedisinde iki aylik olack esimle ayri yataklarda yatiyoruz buna mecburuz cunku artik hem is hem uykusuzluk yuzunden perisan oldu birde esim polis nobetleri oluoyr dusun birlikde bile olmadi daha vol huysuz kizim oldugu icin olmuyor isde birdrde oncesi evde arkadas Gibi olduk aman dursund bunlar onemlide degil

Berraksucum canin bak bebisin artik evine gelecek insalh kesinlikle sirt agrilar buyuzden ben size dedim ayarlayin onceden kesinlikle rahat olacak sekildz emzirirkn sirtini yastiga daya ayyyy hic unutmm aksam ondan sabhlari bese kadar gohusumdeydi ayyy ayyyy Ève geldiginde bebisin kendine iyi rahat yet ayarlayin gunbkn sede yoksa sirt agrisina kalirfiniz sizain rahatiniz cok onemli bebeginizr sut acidindn

Fatosgul nerelerdesin afferin kiz buldun béni iyi diyip iyi olmk istiyorum senin devam mi hala ne alemdesin

cnm evet çok haklıymışsın...prematüre doğduğu için 2.5 saatte bir emzirmeye çalışıyorum...hastaneye gidemediğim zaman sütümü sağıyorum hemşireler biberonla veriyorlar...

rabbim evlatlarımıza uzun ,sağlıklı,huzurlu,mutlu ,anneli ve babalı ömürler versin inş...heryerim süt kokuyor bebeğim kokuyor rabbim çok çok şükürler olsun sana bu güzel duyguyu bizlere

yaşattığın için

kizlar cok ama cok tesekkur ederim dualariniz icin yardim edenim var annem falan ama inanki babasinda bile durmuyor susmuyor bir turlu baskalarinda hep beni istiyor dr.a sormustum neden boyle diye birden soka girmis baska yuzler anne kokusu yok yaninda simdide yine seni kaybetme korkusu yasiyor falan demisti ama iki gun sonra gececek demisti demesine gore daha bugun ilk gunumuz bakalim yarindan sonra nasil olacak cuma gunu dr.agidecez dikislerine bakilacak ozaman belli olacak tutup tutmadigi ama sukurler olsun ki fitik agrisi yok simdi dikis agrisi var agri kesici ve ates dusurucu kullaniyorum allahim saglikla sigitla bebislerinizi kucaginiza almak nasip etsin hepinizin her zorluga rahmen varligini bilmek kokusunu duymak cok guzel evlat bir baska yaaaaa okadar cok korktum ki bir sey olacak diye bir allah birde ben bilirim o icimin yanginini insallah birdaha yasamam hurmayi deneyecem insallah gelir sutum kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin

merhaba canim,
sevindim en azindan fitik agrisi falan gecmis. Insallah su bir kac günüde atlattiniz mi daha da iyi olacak. Ne kadar savunmasiz oluyorlar degil mi, hep anne kokusunu istiyorlar yaninda.. Rabbim böyle bisey yasatmasin insallah. Güzel ve hayirli haberlerini bekliyorum canim.

kızlar insanlara çok sinir oluyorum ben:KK57::KK57::KK57:
neden derseniz bi tane doğuran kendini çocuk dr u sanıyor..öğüt öğüt öğüt bıktımmmmm
gereksiz yorumlar bilgiçlikler çok sıkıldım
en iğrenci ise ne kadar küçük bizim bilmem ne de böyle küçük ve kısa doğmuştu..halbuki oğlumun kilosu normal..boyu uzun bile:))
bir daha böyle yorum gelirse yeteeeeeeeeeeeeeeer diye bağırıcam çok kararlıyım..yalnız değilim değil mi..evanur sana da böyle yapıyorlar mı..berraksu sana da yapacaklar emin ol..galiba en iyisi takılmamak..yavrularımız yanımızda ya yeter dimi??:KK16::KK16:

canim merhaba,
nasilsin yorgunluk disinda??? Sen milletin ne dedigine aldirma bosver. Her cocuk ayri bir birey, illa her cocugun boyu kilosu vs ayni olacak diye bisey yok ki ya. Sen öyle yorumlara kulagini tika, kendini bebisine ver. Allaha sükür sag salim aldin ya kucagina, yaninda yavrun, ve en önemliside saglikli eli ayagi düzgün... gerisi bossss..
Tuna beyi öpüver lütfen :-)

kızlar ben çok korkuyorum elim ayağım titriyo yarın saat 10da kürtaj olcam ama nasıl olcam bilmiyorum :KK50:

gecmis olsun canim, nasil oldun??? Kendini iyi hissedince yazarsan sevinirim...

Gunbkn tatlim o tansiyon dusuklufunden kaynaklaniyor tabikide basi yorgunluk maksimium alti ay diyorlar bakalim daha cok uzun sanki alti yil mis gibime geliyor millet banada cok dédi zaten okadar cok yorgundumbki donupde cavabimi bile veremedim simdide doktorculuk oynuyorlar buseferde diyorum bukadar biliyordunuzda fitiggini nasil anlamadiniz ilk zamanlar konusmaya bile hyalin olmayack Gorki karin degisikletiyle aglatacn hep ama inanki kirkin coktikdan snra aglamalar bitecek amaaaa sonra Biri birsey dése
De Sinirimi ondan alsam diyecen bn bunlari yasadim ama simdi pimi cekilmis bomba gibiyim dusun bu ayin on yedisinde iki aylik olack esimle ayri yataklarda yatiyoruz buna mecburuz cunku artik hem is hem uykusuzluk yuzunden perisan oldu birde esim polis nobetleri oluoyr dusun birlikde bile olmadi daha vol huysuz kizim oldugu icin olmuyor isde birdrde oncesi evde arkadas Gibi olduk aman dursund bunlar onemlide degil

Berraksucum canin bak bebisin artik evine gelecek insalh kesinlikle sirt agrilar buyuzden ben size dedim ayarlayin onceden kesinlikle rahat olacak sekildz emzirirkn sirtini yastiga daya ayyyy hic unutmm aksam ondan sabhlari bese kadar gohusumdeydi ayyy ayyyy Ève geldiginde bebisin kendine iyi rahat yet ayarlayin gunbkn sede yoksa sirt agrisina kalirfiniz sizain rahatiniz cok onemli bebeginizr sut acidindn

Fatosgul nerelerdesin afferin kiz buldun béni iyi diyip iyi olmk istiyorum senin devam mi hala ne alemdesin
valla canım akıl verenlere saldırıcam bi gün ama ne zaman bilmiyorum..sanki başkası doğurdu onu bilmiyorum ben ne yapacağımı
merhaba canim,
sevindim en azindan fitik agrisi falan gecmis. Insallah su bir kac günüde atlattiniz mi daha da iyi olacak. Ne kadar savunmasiz oluyorlar degil mi, hep anne kokusunu istiyorlar yaninda.. Rabbim böyle bisey yasatmasin insallah. Güzel ve hayirli haberlerini bekliyorum canim.

canim merhaba,
nasilsin yorgunluk disinda??? Sen milletin ne dedigine aldirma bosver. Her cocuk ayri bir birey, illa her cocugun boyu kilosu vs ayni olacak diye bisey yok ki ya. Sen öyle yorumlara kulagini tika, kendini bebisine ver. Allaha sükür sag salim aldin ya kucagina, yaninda yavrun, ve en önemliside saglikli eli ayagi düzgün... gerisi bossss..
Tuna beyi öpüver lütfen :-)

gecmis olsun canim, nasil oldun??? Kendini iyi hissedince yazarsan sevinirim...

iyiyim canım sadece uykususzluk var..dün gece yine sadce 1 saat falan uyudum.milleti boşvermeye çalışıyorum ama bi gün patlayacağım ya hadi hayırlısı..dediğin gibi yanımda ve sağlıklı ya gerisi boş aslında

Son düzenleme:

ben senı bulurum aklım hep sendeydı ama haber alamadım...benım ne durumda olduğum mechull :KK43: şaka şaka esım amlyt oldu varıkosel varmıs ondaan sonra spermlerde artış oldu...suan beklemedyz amlyt olalı 7 ay oldu hersey normale dondu yanı 2 asılamyı yapcaktım ama beklycez 6 daha en son care asılama kendıne ıyı bak opuldunn ...

biz geldik,herkese iyi akşamlar.kimsecikler yok topikte in cin top oynuyor.biz iyiyiz ve herşey yolunda çok şükür.hatta oğluşum çok hareketlendi :emir_bebek:birkaç gündür,tekmeleyip duruyo:KK1:neyse yemek yiyicez bize müsade.:KK55:rabbim hepimize bir avazla kurtulmayı nasip etsin..:KK49::KK49::KK49:

kızlar mrb birkaç gündür giremiyorum nete misafir gelen giden..perşembe günü kürtaj oldum hiç korktuğum gibi olmadı Allahtan çok güzel kolay geçti..antibiyotik kullanıyorum ve doğum kontrol hapı verdi ama bilmiyorum o konuda biraz tedirginim 10 gün sonra kontrole gitcem..bir sıkıntıyı atlattık biraz rahatladıım

herkese selam..berraksu evanur hatice nasılsınız kızlar??berraksu meleğin eve geldi artık sanırım..:KK19::KK19:
ben uykusuzluktan sersem gibiyim..oğlum gece 4 ten beri bakınıyor ağlıyor..gazı var:KK43: şimdi biraz uykuya daldı işte
birde bu yorgunluğun uykusuzluğun üstüne misafir gelecek..biri akşam üstü diğerleri akşam gelecekmiş:KK43:
onlara bu sinirle saldırmazsam iyi:KK1::KK1::KK1:acıyorum kendime:84::84:
neyse ben kaçayım kızlr birazdan teşrif eder misafirlerimiz:KK55::KK55::KK55:

herkese selam..berraksu evanur hatice nasılsınız kızlar??berraksu meleğin eve geldi artık sanırım..:KK19::KK19:
ben uykusuzluktan sersem gibiyim..oğlum gece 4 ten beri bakınıyor ağlıyor..gazı var:KK43: şimdi biraz uykuya daldı işte
birde bu yorgunluğun uykusuzluğun üstüne misafir gelecek..biri akşam üstü diğerleri akşam gelecekmiş:KK43:
onlara bu sinirle saldırmazsam iyi:KK1::KK1::KK1:acıyorum kendime:84::84:
neyse ben kaçayım kızlr birazdan teşrif eder misafirlerimiz:KK55::KK55::KK55:

çok şükür yavrum evine geldi...şuan kucağımda nasıl güzel birşey anlatamam...benim kızımda çok gazlı ama şükür çok ağlamıyor...tunamıza iyi bak öpüyorum hepinizi:KK19::KK19::KK19:

kızlar selam
berraksu çok geçmiş olsun canım
ben cumartesi doktordaydım, herşey yolunda, şeker testi ve doppler ultrason yaptırıcakmışım, çok merakla ultrasonu bekliyorum, tabi bizimki totosunu bize çevirip kendini göstermezse saatlerce sürebilir işimiz, hayırlısı bakalım

Arkadaşlar aranızda HSG Testi çektiren varmı nereyi önerirsiniz acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin...Fiyatlar her yerde cok farklılaşıyor içinden cıkamadım.

tatilden döndüm,evimi cok özlemisim.simdi oglum icin hazirliklara basliycagim Allahim izin verirse.
umarim iyisinizdir.günebknla birlikte berraksu arkadasimizda bebegine süpriz bir sekilde kavusmus.umarim hersey yolunda gidiyordur.simdi geriye dönüp gecmisi okuycam.bakalim dogum hikayelerini paylasma zamanlari olmusmu.
Allahim bizlerede bebislerimizi mis gibi koklayip gözlerine bakmamizi nasip eder insallah.saglik sihhatle.

Berraksucum sukur bak bebisin evinde artik gunbkn berraksucum bnmkindede cok gaz sorunu var burda kids fenoy isminde damla veriyorm tam gecmiyoe ama saatrce aglmyr karnina masaj la rahatliyor birde bebegi izin karnini sarin mutlaka ben isitarak sariyorm baya faydasini gordum gnbkn tatlim ben oyuzzden mevlut yaptim ya iyikide yapmisim yoksa ameliyati falan bnde cok gecirdim utkusuz gunler ama bir bucuk aydan sonra geceleri uc saatde olsa uyuyor sonra kalkiyor kolik li oldugu icin mama yedikden sonra anca rahatliyor sonrada uc saati buluuor rahtamsi pat yine yemk saati genelde yemkden onbes dk sonra basliyor bnmkisi oyleydi simdide oyle Kriz saatlerimiz var resmen allh yardim etsin insan bu donemlerde kesinlikle siyiriyor birazcik Zor donmler insallh biraan once bitter

Kizlarrrrrr yok mu bebisini kucagina alan

Berraksucum sukur bak bebisin evinde artik gunbkn berraksucum bnmkindede cok gaz sorunu var burda kids fenoy isminde damla veriyorm tam gecmiyoe ama saatrce aglmyr karnina masaj la rahatliyor birde bebegi izin karnini sarin mutlaka ben isitarak sariyorm baya faydasini gordum gnbkn tatlim ben oyuzzden mevlut yaptim ya iyikide yapmisim yoksa ameliyati falan bnde cok gecirdim utkusuz gunler ama bir bucuk aydan sonra geceleri uc saatde olsa uyuyor sonra kalkiyor kolik li oldugu icin mama yedikden sonra anca rahatliyor sonrada uc saati buluuor rahtamsi pat yine yemk saati genelde yemkden onbes dk sonra basliyor bnmkisi oyleydi simdide oyle Kriz saatlerimiz var resmen allh yardim etsin insan bu donemlerde kesinlikle siyiriyor birazcik Zor donmler insallh biraan once bitter

Kizlarrrrrr yok mu bebisini kucagina alan

selamm canım..gaz sorunu mu ne sorunu anlamadım..benim oğlum üç kağıtçı biraz:)) misafir varken öylece uyuyor çıtı bile çıkmıyor..ama biz bize kalınca basıyor yaygarayı:KK1::KK1:sarılık için kan aldırdık bizde.sanki çok sarıymış gibi geldi bana...sabahın ayazında çıktık yola:KK43:( Allaha şükür iyi çıktı değerimiz takip edelim sadece dedi dr..30 ocakta da aşımız ve kalça ultrasonumuz var..yavrum gez gez bitap düştü sokaklarda..dediğin gibi uykusuzluk insanı delirtiyor bazen sıyırıyorum galiba diyorum..gece eşimi ittiriyorum kucağımda ezeceksin diyorum:KK53::KK53:halbuki yatağında yatıyor çocuk..anlayacağın delirriyorum zannımca:))misafir bi iki kişi geldi bundan sonrakiler 40 ı çıkınca gelicez dediler.çok sevindim bende tabi..
asya hanım nasıllar bu arada umarım çoooook iyidir.iyileşmiştir artık

tatilden döndüm,evimi cok özlemisim.simdi oglum icin hazirliklara basliycagim Allahim izin verirse.
umarim iyisinizdir.günebknla birlikte berraksu arkadasimizda bebegine süpriz bir sekilde kavusmus.umarim hersey yolunda gidiyordur.simdi geriye dönüp gecmisi okuycam.bakalim dogum hikayelerini paylasma zamanlari olmusmu.
Allahim bizlerede bebislerimizi mis gibi koklayip gözlerine bakmamizi nasip eder insallah.saglik sihhatle.

merhaba canim,
hosgeldin nasil gecti tatilin, dinlenebildin mi??
==============================

gunbkn, ervanur, berraksu

sizler nasilsiniz hanimlar??? Nasil gidiyor bebislerle hayat, uykusuzluk ve gaz sIKINTISI disinda?? Bu arada sezeryan sonrasi sikayetleriniz oldu mu, simdi nasil durumunuz??

Oglusumla bizde halen evdeyiz ama yarin kontrolümüz var sigorta doktorunda, bakalim ne diyecek - ya ise gönderecek yada uzatacak raporu... dua edinde uzatsin lütfen :-))))

öpüldünüz!!!!

merhaba canim,
hosgeldin nasil gecti tatilin, dinlenebildin mi??
==============================

gunbkn, ervanur, berraksu

sizler nasilsiniz hanimlar??? Nasil gidiyor bebislerle hayat, uykusuzluk ve gaz sIKINTISI disinda?? Bu arada sezeryan sonrasi sikayetleriniz oldu mu, simdi nasil durumunuz??

Oglusumla bizde halen evdeyiz ama yarin kontrolümüz var sigorta doktorunda, bakalim ne diyecek - ya ise gönderecek yada uzatacak raporu... dua edinde uzatsin lütfen :-))))

öpüldünüz!!!!

ben iyiyim canım..bunları yazarken meleğim kucağımda mızmız bugün biraz:))
sezeryan sonrası soruna gelince hiç şikayetim olmadı canım..ağrım oldu ilk gece diğer günler iyiydim..şimdi halay bile çekebilirim:KK64::KK64::KK64::KK64:
bol bol yürü ameliyat sonrası..raporunu da inşallah uzatır dr..oğlum ve ben öptük seni teyzesi:KK16::KK16:

ben iyiyim canım..bunları yazarken meleğim kucağımda mızmız bugün biraz:))
sezeryan sonrası soruna gelince hiç şikayetim olmadı canım..ağrım oldu ilk gece diğer günler iyiydim..şimdi halay bile çekebilirim:KK64::KK64::KK64::KK64:
bol bol yürü ameliyat sonrası..raporunu da inşallah uzatır dr..oğlum ve ben öptük seni teyzesi:KK16::KK16:

canim benim o ya.. ne tatlidir kimbilir, miz miz bile olsa degil mi ???

Icime su serptin canim :-), halay bile cekersin heee - insallah darisi basima :-). tavsiyene uyacagim insallah, bakalim yarin insafli birine denk gelirsem uzatir, yoksa kapatir ise gönderir.

Bizde sizi öpüyoruz teyzesi :emir_bebek::nazar:

benimde ilk hamileliğim :) çok mutluyum çok huzurluyum
nerdeyse hergün tekrar tekrar heycanlanıyorum.
içim gıdıklanıo heleki şuanda haraket ediyor eşimde ilk defa dün hissetti
o yüz ifadesi onu ilk hissedişim çok güzeldi..
rabbim herkese güzel ve su gibi hamilelikler nasip etsin :)

12+5 oldum zaman geçmiyor daha cinsiyetini bile öğrenemedim off offf:KK20: Benim gibi olup öğrenen var mı ?

çok iyi bir doktor bu haftalarda bebeğin cinsiyetini görebiliyor benim özel muaynede gittiğim doktor saklıyor ama erkeğe benziyor bi çıkıntısı var demişti :)
17. hafta kesin olarak gelişmiş ultrasonda öğrendik :) rabbim su gibi geçirsin zamanını :)

Benimde ilk hamileliğim 20.haftamdayım şuan ve hala çok nötrüm bebeğime karşı..Umarım zaman ilerledikçe yoğunlaşır duygularım

X