Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

berraksuyu çok merak ediyorum..inşallah çok iyidir.tabi prensesimizde iyidir inşallah..dua ediyorum sağlıkla evlerine dönerler inşallah

canım tebrik edrim seni Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla büyüt prensini:))))))) berraksuyu bende merak ediyorum inşallah ikiside çoookkkkkk iyilerdir..............

canım tebrik edrim seni Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla büyüt prensini:))))))) berraksuyu bende merak ediyorum inşallah ikiside çoookkkkkk iyilerdir..............

teşekkürler canımm.amin inşallah..uykusuzum ama çok mutluyum ..şimdi uyuyor oğlum uyusam hemen mıkırdanınca kalkıyorum. o yüzden yatmadım:)berraksuya ve meleğine Allah şifalar versin

kızlar bu günlerde bana bişeyler oluyo ya bi sinir, her lafa cevap ,saçma sapan bişeye ağlama bide herşeyi sıkıntı yapıyorum kendime sizdede oldumu böyle şeyler ben mı acayip biri oluyorum .çekilmez bi kadın oldum ya (

teşekkürler canımm.amin inşallah..uykusuzum ama çok mutluyum ..şimdi uyuyor oğlum uyusam hemen mıkırdanınca kalkıyorum. o yüzden yatmadım:)berraksuya ve meleğine Allah şifalar versin

maşallah canım bizim için de sev kokla o yaramazı:).neler çekiyoruz onlar için ama değerler:)) zaten senin uyumanı bide yemeğe oturmanı bekler huysuzluk için yeğenimden biliyorum:)........amin canım inşallahhhhhh

cnm allah bağışlasın bebeğini bende 31 aralık gecesi sabaha karşı çok şiddetli ağrıyla sabaha karşı acile kaldırıldım...herşey çok normal giderken gebeelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryana alındım...şükür iyiyiz..bebeğim 1800 gr doğdu...ben bugün taburcu oldum,bebeğim hastanede ama iyi çok şükür...kuzumu kucağıma aldım ,tam beceremesede emzirdim...inanılmaz yoğun duygular yaşıyorum...rabbim herkese nasip etsin inş.

berraksuyu çok merak ediyorum..inşallah çok iyidir.tabi prensesimizde iyidir inşallah..dua ediyorum sağlıkla evlerine dönerler inşallah

benim bebeğim tıpkı babası...sezeryan zor olur diye düşünüyordum ama şükür korkulacak kadar değilmiş...kuzumuda evimize bi getirseydik çok küçük yavrum benim

seve seve koklarım:)
evet genelde çayım soğuyor ama olsun o emsin de ben sonra da yerim
sağol güzelim..çok geçmiş olsun..meleğinde biran önce sağlıkla evine dönecek inşallah..kilosu iyi hiç korkma benim yeğenim 1 kilo doğmuştu şimdi çok iyiemzirme en başta bende pek beceremedim ama sonra alıştım..
benim bebeğim tıpkı babası...sezeryan zor olur diye düşünüyordum ama şükür korkulacak kadar değilmiş...kuzumuda evimize bi getirseydik çok küçük yavrum benim
ayy babaya düşkün olur o şimdi birde benziyormuş ya senin pabucun dama atılır:))sezeryan ilk gün benim kötüydü toparladım sonra..yavrunda gelecek inşallah yakında yanınıza..hiiiç korkma dualarım seninle

inşallah gebelik zehirlenmesini nasıl anladın canım

gece çok şiddetli bel ağrısı başladı daha sonra mideme vurdu...birkaç saat belki düzelrim diye duş falan aldım bekledim iyice şiddetlendi daha sonra sabaha karşı eşimi uyandırdım ama dayanılacak biağrı değildi rabbim kimseye yaşatmasın...acilde tansiyonum 20-12 çıktı hemen idrrar tahlili yaptılar idrarımda protein çıktı...düşünmek bile istemiyorum çok kötü sonuçlar olabilirmişti...neredeyse dr.ayağına kapanacaktım beni kurtarın diye...aman arkadaşlar düzenli tansiyonunuzu ölçtürün benim sürekli 12-7 çıkıyordu..işte belli olmuyor allah korusun..

allah razı olsun cnm kuzum iyi ama dua edin lütfen...sen de çok merak ediyordun tuna beyimizi rabbim tüm meleklerimizi korusun inşallah.

allah razı olsun cnm kuzum iyi ama dua edin lütfen...sen de çok merak ediyordun tuna beyimizi rabbim tüm meleklerimizi korusun inşallah.

senden de razı olsun canım..dualarım seninle inan..meraklandım kavuştum çok şükür beklediğimden saçlı doğdu valla.ben kel bekliyordum kömür saçlı doğdu..sezeryan dediğin gibi çok korkunç değil ama benim ilk gece azcık korkunçtu:))
kimse duyupta korkmasın ama...benim böbrekte büyüme vardı birde o sancı yapmış o gece o etkiledi belki bilmiyorum...

canım çok geçmiş olsun.sende meleğinde iyisiniz ya çok şükür önemli olan bu.kilo konusuna gelince üzülme yarın öyle bi kilo alır değişirki sen bile şaşarsın:)) Allah yardımcınız olsun.

çok geçmiş olsun canım... Allah korumuş ...
benimde en korktuğum şey gebelik zehirlenmesi... benim tansiyon gebeliğin başından beri yüksekti ama son bir kaç haftadır tavan yapıyor.. hatta 31. hafta da benimde Dr. um heran alabilirim demişti ama idrarda bişey çıkmadı... bizde şimdi heran tetikdeyiz tekrar çıktığı an hemen gidicem bende..
Maşallah bebişine emiyomuşda ne güzel... Allaha emanet olun...

Gebelik zehirlenmesi neden olur arkadaşlar?
Öneriniz varsa dikkate alalım...

merhaba canim,
tesekkürler tecrübeni yazdigin icin, cünkü bende sezeryan düsündügüm icin soruyorum. Bende korkuyorum ama bebegimede kavusmak istiyorum. Simdi iyi olmaniza cok sevindim. Annelik farkli bisey demek ki degil mi?? Insallah tez zamanda bizlerde kucagimiza aliriz minik findiklarimizi..
Tuna beyi kocaman öpüyorum annesi... senide öpüyorum canim.

canim,

dualarim seninle ve minik findiginla.. insallah tez zamanda evinize dönersiniz.... Moralini yüksek tut. Allaha emanet olun... sevgiler

herkese merhababir hafta ayrı kaldık neler olmuştaze anneler var artık aramızda ne güzel.Rabbim meleklerinizi korusun inş,analı babalı büyütsün.anne babasına ,vatana, millete hayırlı salih evlat eylesin inş.bize de sağ salim kucağımıza alıp o muhteşem duyguyu yaşamayı nasip etsin inşşşşşşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…