- 1 Şubat 2010
- 60
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.801
berraksuyu çok merak ediyorum..inşallah çok iyidir.tabi prensesimizde iyidir inşallah..dua ediyorum sağlıkla evlerine dönerler inşallah
canım tebrik edrim seni Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla büyüt prensini:))))))) berraksuyu bende merak ediyorum inşallah ikiside çoookkkkkk iyilerdir..............
teşekkürler canımm.amin inşallah..uykusuzum ama çok mutluyum ..şimdi uyuyor oğlum uyusam hemen mıkırdanınca kalkıyorum. o yüzden yatmadım:)berraksuya ve meleğine Allah şifalar versin
teşekkürler canımm.amin inşallah..uykusuzum ama çok mutluyum ..şimdi uyuyor oğlum uyusam hemen mıkırdanınca kalkıyorum. o yüzden yatmadım:)berraksuya ve meleğine Allah şifalar versin
berraksuyu çok merak ediyorum..inşallah çok iyidir.tabi prensesimizde iyidir inşallah..dua ediyorum sağlıkla evlerine dönerler inşallah
hepinizden allah razı olsun inşallah...
saol canım allah sendende razı olsun inş en kısa zamanda prensesde hastahaneden çıkar kucağında olur. allah bağışlasın tekrardan analı babalı buyusun inşallah
sağol cnm inş sizler sorunsuz tam zamanında doğum yaparsınız..
seve seve koklarım:)maşallah canım bizim için de sev kokla o yaramazı:).neler çekiyoruz onlar için ama değerler:)) zaten senin uyumanı bide yemeğe oturmanı bekler huysuzluk için yeğenimden biliyorum:)........amin canım inşallahhhhhh
sağol güzelim..çok geçmiş olsun..meleğinde biran önce sağlıkla evine dönecek inşallah..kilosu iyi hiç korkma benim yeğenim 1 kilo doğmuştu şimdi çok iyicnm allah bağışlasın bebeğini bende 31 aralık gecesi sabaha karşı çok şiddetli ağrıyla sabaha karşı acile kaldırıldım...herşey çok normal giderken gebeelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryana alındım...şükür iyiyiz..bebeğim 1800 gr doğdu...ben bugün taburcu oldum,bebeğim hastanede ama iyi çok şükür...kuzumu kucağıma aldım ,tam beceremesede emzirdim...inanılmaz yoğun duygular yaşıyorum...rabbim herkese nasip etsin inş.
ayy babaya düşkün olur o şimdi birde benziyormuş ya senin pabucun dama atılır:))sezeryan ilk gün benim kötüydü toparladım sonra..yavrunda gelecek inşallah yakında yanınıza..hiiiç korkma dualarım seninlebenim bebeğim tıpkı babası...sezeryan zor olur diye düşünüyordum ama şükür korkulacak kadar değilmiş...kuzumuda evimize bi getirseydik çok küçük yavrum benim
inşallah gebelik zehirlenmesini nasıl anladın canım
seve seve koklarım:)
evet genelde çayım soğuyor ama olsun o emsin de ben sonra da yerim
sağol güzelim..çok geçmiş olsun..meleğinde biran önce sağlıkla evine dönecek inşallah..kilosu iyi hiç korkma benim yeğenim 1 kilo doğmuştu şimdi çok iyiemzirme en başta bende pek beceremedim ama sonra alıştım..
ayy babaya düşkün olur o şimdi birde benziyormuş ya senin pabucun dama atılır:))sezeryan ilk gün benim kötüydü toparladım sonra..yavrunda gelecek inşallah yakında yanınıza..hiiiç korkma dualarım seninle
allah razı olsun cnm kuzum iyi ama dua edin lütfen...sen de çok merak ediyordun tuna beyimizi rabbim tüm meleklerimizi korusun inşallah.
allah razı olsun cnm kuzum iyi ama dua edin lütfen...sen de çok merak ediyordun tuna beyimizi rabbim tüm meleklerimizi korusun inşallah.
gece çok şiddetli bel ağrısı başladı daha sonra mideme vurdu...birkaç saat belki düzelrim diye duş falan aldım bekledim iyice şiddetlendi daha sonra sabaha karşı eşimi uyandırdım ama dayanılacak biağrı değildi rabbim kimseye yaşatmasın...acilde tansiyonum 20-12 çıktı hemen idrrar tahlili yaptılar idrarımda protein çıktı...düşünmek bile istemiyorum çok kötü sonuçlar olabilirmişti...neredeyse dr.ayağına kapanacaktım beni kurtarın diye...aman arkadaşlar düzenli tansiyonunuzu ölçtürün benim sürekli 12-7 çıkıyordu..işte belli olmuyor allah korusun..
sağol canım..öperim tabi seve seve..berraksuyu duyunca inanamadım nasıllar peki şimdi?Rabbim onu ve prensesini korusun..dualarım onlarla
amin canım inşallah..oğlum kömür saçlı boncuk gözlü:) sezeryanla ilgili biraz bahsedeyim..ilk gün biraz ağrım oldu gece zor geçti biraz korkutmak gibi olmasın..epidüral olmuştum..ağrı kesicilerle rahatladım daha sonra yürüyüş yapınca ağrılar azaldı..3 gün sonunda çok iyiydim.şimdi ise evime geçtim herşeyimi kendim yaapabiliyorum..sakın korkma çok rahat bence sezeryan iyiki sezeryan olmuşum diyorum...ağrı illa ki oluyor ama katlanıyorsun tabi..yavrunun kokusunu duyunca hepsi geçiyor..
cnm allah bağışlasın bebeğini bende 31 aralık gecesi sabaha karşı çok şiddetli ağrıyla sabaha karşı acile kaldırıldım...herşey çok normal giderken gebeelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryana alındım...şükür iyiyiz..bebeğim 1800 gr doğdu...ben bugün taburcu oldum,bebeğim hastanede ama iyi çok şükür...kuzumu kucağıma aldım ,tam beceremesede emzirdim...inanılmaz yoğun duygular yaşıyorum...rabbim herkese nasip etsin inş.
Gebelik zehirlenmesi neden olur arkadaşlar?
Öneriniz varsa dikkate alalım...