Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhaba canim,
tesekkürler tecrübeni yazdigin icin, cünkü bende sezeryan düsündügüm icin soruyorum. Bende korkuyorum ama bebegimede kavusmak istiyorum. Simdi iyi olmaniza cok sevindim. Annelik farkli bisey demek ki degil mi?? Insallah tez zamanda bizlerde kucagimiza aliriz minik findiklarimizi..
Tuna beyi kocaman öpüyorum annesi... senide öpüyorum canim.

canim,

dualarim seninle ve minik findiginla.. insallah tez zamanda evinize dönersiniz.... Moralini yüksek tut. Allaha emanet olun... sevgiler

tşk cnm hepimizin yavruları allaha emanet olsun inşallah:KK16::KK16::KK16:

kızlar merhaba lütfen bi akıl verin.bgn kontrolüm vardı.düşük tehlikesinden yatıyorum 9 gündür.5 ocakta kese 8 mmydi.bgn özele dra gittim önceden kalp atışı duymuştuk fakat bgn duyamıyorum dedi.kesenin şekli bozuk dedi.progestan kullandığın için düşmüyo dedi.yine ölçüsüne 8mm dedi.gelişmiyo istersen bi hafta bekle ama benim ümidim yok kürtaj olmanı öneririm dedi.biz zaten kendimizi açıkcası hazırlamıştık çünkü adet tarihime uymayan 1 hafta geriden gelen bi gebelikti ve doktor en başta demişti gelişmeyebilir diye.bgn anembriyonik gebelik dedi hem kalp atışı duyulup hem nası boş gebelik oluyo anlamadım.neyse bizim içimize kurt düştü az önce devlet kadın doğuma gittim ve acilden kanamam var diye girdim kadın baktı.keseye 13.8 mm dedi dedim ayın5inde 8di normal mi büyümüş dedim evet dedi ama 5 haftalık gözüküyo bu ölçülere göre adet tarihine göre geride dedi.kesede bi bozukluk yok ama etrafında kanama var dedi.kürtaj olmanı önermem en azından bi hafta daha bekle dedi.o ultrasonlarda kalp atışı duyulmuyomuş polikliniklerde varmış o özellik.başına böyle bi durum gelen var mı.ayrıca özeldeki dr alttan baktı burdaki yukardan baktı.nolur arkadaşlar bi akıl verin sinirlerim çok bozulduu

kızlar merhaba lütfen bi akıl verin.bgn kontrolüm vardı.düşük tehlikesinden yatıyorum 9 gündür.5 ocakta kese 8 mmydi.bgn özele dra gittim önceden kalp atışı duymuştuk fakat bgn duyamıyorum dedi.kesenin şekli bozuk dedi.progestan kullandığın için düşmüyo dedi.yine ölçüsüne 8mm dedi.gelişmiyo istersen bi hafta bekle ama benim ümidim yok kürtaj olmanı öneririm dedi.biz zaten kendimizi açıkcası hazırlamıştık çünkü adet tarihime uymayan 1 hafta geriden gelen bi gebelikti ve doktor en başta demişti gelişmeyebilir diye.bgn anembriyonik gebelik dedi hem kalp atışı duyulup hem nası boş gebelik oluyo anlamadım.neyse bizim içimize kurt düştü az önce devlet kadın doğuma gittim ve acilden kanamam var diye girdim kadın baktı.keseye 13.8 mm dedi dedim ayın5inde 8di normal mi büyümüş dedim evet dedi ama 5 haftalık gözüküyo bu ölçülere göre adet tarihine göre geride dedi.kesede bi bozukluk yok ama etrafında kanama var dedi.kürtaj olmanı önermem en azından bi hafta daha bekle dedi.o ultrasonlarda kalp atışı duyulmuyomuş polikliniklerde varmış o özellik.başına böyle bi durum gelen var mı.ayrıca özeldeki dr alttan baktı burdaki yukardan baktı.nolur arkadaşlar bi akıl verin sinirlerim çok bozulduu

canım bu konu hakkında bilmiyorum ama başımdan geceni anlatayım sen karar ver gebeliğimin 5 haftasında doktora gittim. özele kese bebek herşey hatta kap atışı bile belliydi. ondan bir hafta sonra çok rahatsızlandım.başka bir hastahaneye gitmek zorunda kaldım. ve beni hamile olduğum için önce ultrasona aldılar. kese vardı ama bebek yoktu doktor düşük yapmışsın kürtaj gerekir dedi.bende bebekle ilgili bişey yaptırmak istemiyorum beni iyileştirin dedim. serum felan derken ben kendimi toparladım ve tam 5 gün sonra ilk gittiğim doktoruma gittim. bebeğim benimleydi ve herşey normaldi senden ricam üzme simdi kendini ve içinden ne geliyorsa ona karar ver

canım sana tavsiyem tek bi doktora göre hareket etme. bi problem olsaydı diğeri de aynı şeyi söylerdi.onlar zaten yumurtlama tarıhını bılmedıklerı için adetine göre hesaplıyorlar.inşallah bi sorun çıkmaz herşey yoluna girer.Allah yardımcın olsun...........

adet tarihine göre 8+1 olması gerekirken devletteki dr 5 haftalık dedi.ama 27 aralıkta da 4,5 demişlerde 2 hafta geçti üstünden 5 olması garip tabi ölçülere göre söylüyolar haftasını.ilk başlarda 1 haftalık bir gerilik varken şu anda 3 haftalık.önceden kalp atışı duyulup sağlıksız bi gebelik olduğunda vücut ebeği yok edebiliyomuş yani önce kalp atışı duyup sonra bebkte erime olunca da boş gebelik tanısı konulabiliyomuş.bu yazıyı okuyunca olabilir diye düşündüm.yarın devlete gidicem tekrar o kalp atışı görülenilen ultrasona girmek için ilk gebeliğim ve ilk defa böyle birey duydum çevremizde de hiç boş gebelik olan duymamıştım allah hayırlısını versin hepimiz için

ayrıca okuduğum kadarıyla boş gebelik belirtilerine uyan durumlarım var.önceleri kahverengi akıntı ve pıhtıyla başladı şu anda normal adet görüşüyomuş gib i kırmızı kan geliyo ve adet sancısı gibi çekiyorum.özeldeki doktor normalde progestan kullanmasan iğne olmasan bebek düşmüştü o tutuyo dedi

canım hatrıladığım kadarıyla sen kilo almak istiyodun herkesin bünydinr göre değişiyo ayrıca çok evhamlısın bazı konularda biraz daha rahat ol bebeğini düşün ben 7 kilo amıştım bende 49-50 kiloyla hamile kaldım şimdi 5 iloyum ama çok iştahlıyım yalnız kilo alımım durdu normale dönüyor herşey.....

galiba öyleyim çok düşünüyorum birazda. 3.ayım bitti hamilelik belirtisi yok daha karnım çıkmadı bi tek akşam yemekten sonra şişiyo hafif ne zaman büyümeye başlar ?

merhaba canim,
öncelikle umarim güzel sonuc alirsin, bu konuda bilgim yok ama, lütfen karar vermeden önce bir kac ayri doktorada görün, ona göre en son kararini ver. Cikmayan canda umut vardir derler.. Allah büyük..

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah canim.

kızlar annelik ödeneği ile ilgili bilgisi olan var mı ? kaçıncı ayda başvurmak lazım ve
neler gerekiyor bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

galiba öyleyim çok düşünüyorum birazda. 3.ayım bitti hamilelik belirtisi yok daha karnım çıkmadı bi tek akşam yemekten sonra şişiyo hafif ne zaman büyümeye başlar ?

seninle tarihlerimiz aynı zaten ama benişm karnım artık eskisi gibi dümdüz değil yani şişkinlikle beraber belli olmaya başladı..ama belli olmaması cok normal senin şuan herkesin yapısına göre değişiyor...ama senin durumun benden daha normal yani belli olmaması...

merhaba benimde ilk hamileligim ve aklimdaki birsey icin konu acmak istiyorum ama nasil yeni konu acilacagini bulamiyorum yeni uye oldugum icin boyle bir hakkim yok mu acaba ondan mi? kk iletisim gibi birsey de bulamadim bunu sormak icin. yardimci olursaniz cok sevinirim

bu arada gunebkn ve berraksu ikinizede çok geçmiş olsun...berraksu bebeğin kocaman olup annesinin kucağına gelicek tez zamanda inşallah...

merhaba canim,
öncelikle umarim güzel sonuc alirsin, bu konuda bilgim yok ama, lütfen karar vermeden önce bir kac ayri doktorada görün, ona göre en son kararini ver. Cikmayan canda umut vardir derler.. Allah büyük..

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah canim.

en iyisi devlet hastanesi özeller hiç iyi değil tavsiye etmem .bekle bazen geç gönlenme oluyormuş banada bi doktor 5 haftalıkken kese var ama bebek olada bilir olmayada bilir dedi kalp atışı yok dedi.çok koktum devlet hastanesine gittim gayet normal dedi kalp atışları 8.haftaya kadar bile duyulmaya biliyormuş.

seninle tarihlerimiz aynı zaten ama benişm karnım artık eskisi gibi dümdüz değil yani şişkinlikle beraber belli olmaya başladı..ama belli olmaması cok normal senin şuan herkesin yapısına göre değişiyor...ama senin durumun benden daha normal yani belli olmaması...

heycanla bekliyorum var mı acaba diyorum ki ultrason resimleri bile var :KK9:

kızlar bgn iki doktora daha gittim ve hepsi aynı şeyi söylediler normalde8+2 olmam gerekirken 5 hafta gözüküyo kalp atışı yok perşembe günü 10da kürtaj olcam devlette anestezi yapmadan kürtaj ediyoruz dedi dr ben de ondan korktum özelde yaptırcam genel anesteziyle ne kadar tutar acaba bi fikriniz var mı

kızlar bgn iki doktora daha gittim ve hepsi aynı şeyi söylediler normalde8+2 olmam gerekirken 5 hafta gözüküyo kalp atışı yok perşembe günü 10da kürtaj olcam devlette anestezi yapmadan kürtaj ediyoruz dedi dr ben de ondan korktum özelde yaptırcam genel anesteziyle ne kadar tutar acaba bi fikriniz var mı

canımm geçmiş olsun... inşallah en kısa zamanda kavuşursun tekrar bebegıne...
ben daha evvel kurtaj oldum devlet hastanesınde anetezıyle ..
ozellerde nekadar fıkrım yok..
tekrar geçmiş olsun..

hiç üzülme daha kötüsü olabilirdi onu düşün geçicek bu günler ,ücret konusunda benim pek bilgim yok.

teşekkür ederim kızlar sağlıksız bir bebek olmasındansa böyle olması daha hayırlıdır diyorum..umarım yine güzel haberler alırız :)

X