- 22 Ocak 2008
- 716
- 1
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.781
Hıı normal değer aralığı yazmıyor o nedenle anlayamadım pek.
Canım inşaAllah atlatırsın düşük telikesini, benimde bir yakınım hamileyken kanama geçirmiş, doktor 15 gün lavaboya bile gitmek yok demiş.
Şimdi kocaman oğlu var :))
canım kanamayla ilgisi var yokmu bilmiyorum da üşütmemeye çok dikkat et bol bol dinlen...........
ark ben geldim...31 aralık günü sabaha karşı gebelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryanla bebeğim alındı şükür ikimizde iyiyiz..hastanede kalıyoruz bebeğim küvozde dualarınızı eksik etmeyin.
şimdilik çıkmak zorundayım..allaha emanet olun.
Evet canım şekerli su içirip tahlil yaptılar neden olduğunu bende anlamadım.
Kan değerlerinin yüksek olması sorunmu?
kızlar sağlık ocağında torch tahlili yapmıyolarmış neerde yaptırabilirim ve aç karnına mı olması lazım ücreti ne kadardır
özelde pahalı o tahliller bana 150 civarı fiyat vermişlerdi bazı devlet hastaneleri yapıyo ben devlette yaptırmıştım..aç gitmiştim bende..
valla cok saskinim.günebkn arkadasdan haber beklerken tam süpriz oldu.Allahim biran önce sizi sag salim kavustursun.sükürki bebisinde iyiymis.
bende simdi arastircam nedir bu gebelik zehirlenmesi die.nasil fark ettin ya Allahim korumus.
ama sonucta ikinizde iyisiniz ya önemli olan o.hayirli ugrlu saglikli muutlu olsun yasamin yavrunla
benimde öyle tokken çok oynuyo..bide portakalı çok seviyo :)) yemeye başlayınca çikolatadan bile etkili oynuyo annesine :)
evham konusuna gelince benden fazla değilsindir :)))
canım mide bulantısı olmadımı sende?
Bende mide bulantısı olduğu için kilo verdim, yoksa alırdım muhtemelen, çünkü il başlarda çok yiyordum...
kızlar ya akşam ellerimi yıkarken sıvı sabunlu suyu içtim ya çok korkuyorum hemen ağzımı çalkaladım ama çok korkuyorum bişey olcak diye
Arkadaşlar benim bi kaç gün sonra 3.ayım biticek yaklaşık 2 kilo almışım normal mi bu aylarda kilo alınıyor mu ben mi çok yiyorum acaba aslında eskiyle aynı yiyorum ama nasıl aldım anlamadım
herkese selam..geçmişi okuyamıyorum herkes çok iyidir umarım..çok şükür oğlumu kucağıma aldım..28 aralık gece 3 te sancıyla hastanenin yolunu tuttuk.29 aralık sabahı da oğlumu kucağıma aldım.annemlerde kaldım şimdiye kadar..uykusuzum sadece 1,5 saattlik uykuylayım dünden beri.ama oğlumun kokusu herşeye değer...kömür saçlı boncuk bir oğlum oldu..sezeryan oldum..ilk gece baya zor geçti ağrılarım biraz fazla oldu. ama diğer gün iyiydim..3 gün sonra tamamen iyileştim..şimdi çok şükür normale döndüm..kilo konusuna gelince 47 ile hamile kaldım 60 ile doğuma girdim şu anda 52 kiloyum...ama hiç gözümde değil.oğluma kavuştum ya yeter banahepinizi öpüyorum.şimdilik bu kadar yazabiliyorum..
herkese selam..geçmişi okuyamıyorum herkes çok iyidir umarım..çok şükür oğlumu kucağıma aldım..28 aralık gece 3 te sancıyla hastanenin yolunu tuttuk.29 aralık sabahı da oğlumu kucağıma aldım.annemlerde kaldım şimdiye kadar..uykusuzum sadece 1,5 saattlik uykuylayım dünden beri.ama oğlumun kokusu herşeye değer...kömür saçlı boncuk bir oğlum oldu..sezeryan oldum..ilk gece baya zor geçti ağrılarım biraz fazla oldu. ama diğer gün iyiydim..3 gün sonra tamamen iyileştim..şimdi çok şükür normale döndüm..kilo konusuna gelince 47 ile hamile kaldım 60 ile doğuma girdim şu anda 52 kiloyum...ama hiç gözümde değil.oğluma kavuştum ya yeter banahepinizi öpüyorum.şimdilik bu kadar yazabiliyorum..
sağol canım..öperim tabi seve seve..berraksuyu duyunca inanamadım nasıllar peki şimdi?Rabbim onu ve prensesini korusun..dualarım onlarlaiyiyiz allaha şükür oğlunu kucağına sağlıklı olarak almışsınız tebrik ederim allah analı babalı buyutsun benim yerimede öpersiniz kuzuyu.en önemli olay berraksuu da doğum yaptı gebelik zehirlenmesi geçirmiş bebekle hastahanede
gunebkncim,
mesajini görünce sevindim canim..uzun süre gelmeyince zaten tahmin ettik, oglusuna kavustugunu. Tuna bey hosgeldi sefalar getirdi. Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin onu.. nasil bir bebis cok merak ediyorum. Resmini ekleyebilirsen seviniriz tüm arkadaslar olarak).
Simdi nasilsin canim, sezeryanla ilgili tecrübelerini bir ara yazarsan sevinirim... merak ediyorum cünkü...
Tekrar hayirli olsun canim, darisi artik bizlerin basina insallah... öpüyorum tunayi ve seni...
hay allahım nasıl içtinyaaa dalgınlıkla ağzınımı çalkaladın..nasılsın şimdi varmı bişey insan kendine değil bebeğine bişey olcak diiye korkuyo dimi(
berraksuyu çok merak ediyorum..inşallah çok iyidir.tabi prensesimizde iyidir inşallah..dua ediyorum sağlıkla evlerine dönerler inşallah