Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canım kanamayla ilgisi var yokmu bilmiyorum da üşütmemeye çok dikkat et bol bol dinlen...........

inşallah atlatırım saolun.önceleri kahverengi başladı.kan pıhtılar düştü parçalı.şimdi 2 gündür pıhtı yok ama pembe kanamam var dua edin

valla cok saskinim.günebkn arkadasdan haber beklerken tam süpriz oldu.Allahim biran önce sizi sag salim kavustursun.sükürki bebisinde iyiymis.
bende simdi arastircam nedir bu gebelik zehirlenmesi die.nasil fark ettin ya Allahim korumus.
ama sonucta ikinizde iyisiniz ya önemli olan o.hayirli ugrlu saglikli muutlu olsun yasamin yavrunla

Evet canım şekerli su içirip tahlil yaptılar neden olduğunu bende anlamadım.
Kan değerlerinin yüksek olması sorunmu?

yok ne bilim şaşırdım 24-28 haftalarda şeker yüklemesi yapılıyo senin cetvelde 9 hafta yazıyo anlamadım neden öyle yapmışlar..

kızlar sağlık ocağında torch tahlili yapmıyolarmış neerde yaptırabilirim ve aç karnına mı olması lazım ücreti ne kadardır

özelde pahalı o tahliller bana 150 civarı fiyat vermişlerdi bazı devlet hastaneleri yapıyo ben devlette yaptırmıştım..aç gitmiştim bende..

özelde pahalı o tahliller bana 150 civarı fiyat vermişlerdi bazı devlet hastaneleri yapıyo ben devlette yaptırmıştım..aç gitmiştim bende..

bu arada o tahliller tokso yani bakteri testleriydi galiba ne çabuk unuttum ya hamilelik hafızamı aldı götürdü :)) aslında çok önemli bence mutlaka yaptırın vücudun bağışıklığı varmı yokmu araştırıyolar..bende çok önemli olduğu için yaptırmıştım

slm cnm ya sana hala özelden atamıyomuyum burdan yazmıştım görmedin galiba..tatil nasıl gidiyo döndünüzmü....bende kocama hasret kaldım yaaa 2 haftadır mesaileri var gece 2-3 de anca geliyo fena halde yoğunlar haftasonumuz bile kalmadı o isyanlarda ben isyanlarda kafayı yicem evde tek başımaa ((((((((( akşamları can sıkıntısından allah ne verdiyse yiyorum resmen offffffff :)))) doktor kiloma laf sölicek diye korkup can sıkıntısından da yiyorum neiştir :2::2::2::2::2::2: bu sabır allahımm

oğluşun nasıl :))) ya benim karnıma küçük diyolar hakkattende bazen çok küçük geliyo gözüme benim minnoş nerde büyüyo minyon tiplimi olacak ne :)))))

kızlar ya akşam ellerimi yıkarken sıvı sabunlu suyu içtim ya çok korkuyorum hemen ağzımı çalkaladım ama çok korkuyorum bişey olcak diye

benimde öyle tokken çok oynuyo..bide portakalı çok seviyo :)) yemeye başlayınca çikolatadan bile etkili oynuyo annesine :)
evham konusuna gelince benden fazla değilsindir :)))

benimde portakal suyunu içince çok hareketleniyo canım gerçekten çok evhamlıyım ya sanki bişey olucakmış gibime geliyo

canım mide bulantısı olmadımı sende?
Bende mide bulantısı olduğu için kilo verdim, yoksa alırdım muhtemelen, çünkü il başlarda çok yiyordum...

bulantım vardı ama hiç çıkarmadım baş ağrısı çok oldu bende halada var.ben 43 kiloydum zayıftım öncede çok yemezdim onda acaba bünyenin mi ihtiyacı vardı diyorum avutuyorum kendimi.kime sorsam kilo vermiş ben aldım valla :) herşeyide yedim azar azar

kızlar ya akşam ellerimi yıkarken sıvı sabunlu suyu içtim ya çok korkuyorum hemen ağzımı çalkaladım ama çok korkuyorum bişey olcak diye

hay allahım nasıl içtinyaaa dalgınlıkla ağzınımı çalkaladın..nasılsın şimdi varmı bişey insan kendine değil bebeğine bişey olcak diiye korkuyo dimi (

Arkadaşlar benim bi kaç gün sonra 3.ayım biticek yaklaşık 2 kilo almışım normal mi bu aylarda kilo alınıyor mu ben mi çok yiyorum acaba aslında eskiyle aynı yiyorum ama nasıl aldım anlamadım

canım hatrıladığım kadarıyla sen kilo almak istiyodun herkesin bünydinr göre değişiyo ayrıca çok evhamlısın bazı konularda biraz daha rahat ol bebeğini düşün ben 7 kilo amıştım bende 49-50 kiloyla hamile kaldım şimdi 5 iloyum ama çok iştahlıyım yalnız kilo alımım durdu normale dönüyor herşey.....

herkese selam..geçmişi okuyamıyorum herkes çok iyidir umarım..çok şükür oğlumu kucağıma aldım..28 aralık gece 3 te sancıyla hastanenin yolunu tuttuk.29 aralık sabahı da oğlumu kucağıma aldım.annemlerde kaldım şimdiye kadar..uykusuzum sadece 1,5 saattlik uykuylayım dünden beri.ama oğlumun kokusu herşeye değer...kömür saçlı boncuk bir oğlum oldu..sezeryan oldum..ilk gece baya zor geçti ağrılarım biraz fazla oldu. ama diğer gün iyiydim..3 gün sonra tamamen iyileştim..şimdi çok şükür normale döndüm..kilo konusuna gelince 47 ile hamile kaldım 60 ile doğuma girdim şu anda 52 kiloyum...ama hiç gözümde değil.oğluma kavuştum ya yeter bana hepinizi öpüyorum.şimdilik bu kadar yazabiliyorum..

cnm allah bağışlasın oğlunu gözünüz aydın darısı bizlerin başına..normal doğumla gidip sezeryanamı çevirdiler senide??negüzel çok az kilo almışsın ( ben o kiloyu şimdiden aldım..sezeryanla çabuk toparlamışsın maşşallah..

Günebakan bizde merak ettik seni, çük şükür almışsın bebeğini kucağına, Rabbim hepimize nasip etsin...
Kızlar şeker tahlili niye yaptılar bilmiyorum, bi dolu kanımı aldılar zaten sinir oldum, ama herşey normal çıktı çok şükür.
Bugün bebişin kalp arışlarını duyduk, Gülşahcım bende de kusma yok denecek kadar az ama bulantı hiçbirşey yaptırmıyor, mutfağa girmek bile istemiyorum.
Ev işlerimi bile bıraktım yaa, tembel bişi olup çıkıcam yakında :))

iyiyiz allaha şükür oğlunu kucağına sağlıklı olarak almışsınız tebrik ederim allah analı babalı buyutsun benim yerimede öpersiniz kuzuyu.en önemli olay berraksuu da doğum yaptı gebelik zehirlenmesi geçirmiş bebekle hastahanede

gunebkncim,

mesajini görünce sevindim canim..uzun süre gelmeyince zaten tahmin ettik, oglusuna kavustugunu. Tuna bey hosgeldi sefalar getirdi. Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin onu.. nasil bir bebis cok merak ediyorum. Resmini ekleyebilirsen seviniriz tüm arkadaslar olarak ).

Simdi nasilsin canim, sezeryanla ilgili tecrübelerini bir ara yazarsan sevinirim... merak ediyorum cünkü...

Tekrar hayirli olsun canim, darisi artik bizlerin basina insallah... öpüyorum tunayi ve seni...

sağol canım..öperim tabi seve seve..berraksuyu duyunca inanamadım nasıllar peki şimdi?Rabbim onu ve prensesini korusun..dualarım onlarla

amin canım inşallah..oğlum kömür saçlı boncuk gözlü:) sezeryanla ilgili biraz bahsedeyim..ilk gün biraz ağrım oldu gece zor geçti biraz korkutmak gibi olmasın..epidüral olmuştum..ağrı kesicilerle rahatladım daha sonra yürüyüş yapınca ağrılar azaldı..3 gün sonunda çok iyiydim.şimdi ise evime geçtim herşeyimi kendim yaapabiliyorum..sakın korkma çok rahat bence sezeryan iyiki sezeryan olmuşum diyorum...ağrı illa ki oluyor ama katlanıyorsun tabi..yavrunun kokusunu duyunca hepsi geçiyor..

hay allahım nasıl içtinyaaa dalgınlıkla ağzınımı çalkaladın..nasılsın şimdi varmı bişey insan kendine değil bebeğine bişey olcak diiye korkuyo dimi (

evet cnm ya dalgınlıkla oldu yok çok şükür bişeyim evet ya sadece onu düşünüyorum

berraksuyu çok merak ediyorum..inşallah çok iyidir.tabi prensesimizde iyidir inşallah..dua ediyorum sağlıkla evlerine dönerler inşallah

berraksuyu çok merak ediyorum..inşallah çok iyidir.tabi prensesimizde iyidir inşallah..dua ediyorum sağlıkla evlerine dönerler inşallah

bende çok merak ediyorum ama daha haber yok inşallah en kısa zamanda sağlıcakla evlerine dönerler. dualarım onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…