- 30 Kasım 2011
- 21
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.561
herkese hayrlı doğumlar olsun inş. ben şuanda 4hafta 5 günlük fln hamileyim internetten hesaplarıma göre sanki 2 gündür eskisi kadar hassas değil sanki göğüslerim bişeymi oldu diye tedirginlik oluyor ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu belkide ondan psikolojiktir diye düşünüyorum daha çok erken ama bilmiyorum bişe olabilirmi ki yaaa
günaydıııın..sabah sabah yine ben kızlar.az önce itibariyle nişanım gelmiş bulunmakta...hemen dr u aradım tabi..yat ve su iç dedi..eğer kasılmaların düzene girer ve suyun gelirse hemen gel telaşlanmana gerek yok dedi..ama nişan geldikten sonra doğumun geciktiği pek görülmez dedi..oğlumm ocağı beklememye mi karar verdi yine nedrben yatayım bari gidip dr un dediği gibi..haberdar ederim sizi uyanınca inşallah...şimdilik ağrım sancım yok ama:26::26:
herkese hayrlı doğumlar olsun inş. ben şuanda 4hafta 5 günlük fln hamileyim internetten hesaplarıma göre sanki 2 gündür eskisi kadar hassas değil sanki göğüslerim bişeymi oldu diye tedirginlik oluyor ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu belkide ondan psikolojiktir diye düşünüyorum daha çok erken ama bilmiyorum bişe olabilirmi ki yaaa
ayyyy geçmiş olsun berbat olmalı..çubuk kraker falan iyi gelir diyolar ama doğrumudur bilmem
:)) valla çıktı çıkıcak oğlum teyzesi
nişanını da gönderdi gelir kendi de yakında eli kulağında
yerım senın bı aylık bebegını :) kalp atıslarını duydun mu:) Bende hamileyim artık (bir aylık hamileyim) :) Allaha çok şükür Rabbim aratmadı sağlıkla hayırla tamamınada erdirir inşeALLAH... Mutfağım karma karışk hiç yemek yapasım yok acaip halsizim ve karnımda şiş var :S canım hiçç bişeyy çekmiyoo(
Cnım hayırlısyla inşllah kucağına alırsın.allahım sana sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahhh .
pazar günü benimde meleğimin kallbi durdu. sen ne kadar sürede hamile kaldın ?
amin cnm inşallah nekadarlıktı kalbi durdu tatlım?? basın saolsun.... benim 1,5 sene önceki gebeliğimde kalbi durmustu simdi daha 1 ay 5 günlük hamileyim sanki iki gündür göğüslerimdki hassaslık gitti diye bi tedirginlik oldu bu bişeyin işaretimi diye inşallah kötü bişe yoktur
benimki tam 8 haftalıktı canım. 1,5 sene çocuk düşünmediniz mi ?
hiç kötü birşey yoktur eminimki , sen kalbini ferah tut, tedirgin olma, allahım bana da nasip ederse eğer bende hiç ted,rgin olmayacağım . bugünlerini eşinle birlilte çok güzel yaşa. üzülme sakın.
cnm düşündük tabiki ama kürtajdan sonra hamile kalamadım bu ay rabbim nasip etti... inşallah kavuşuruz bu kez kuruntu yapmamaya çalısıyorum ama işte persembe gunu doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım ama daha kalp atısını duyamam dimi cok erken sanırım??? peki neden kalbi durmus doktorun bıse dedımı?? bana şey demişti ilk gebelikte %50 böyle olabiliyor demişti arastırma yapılmadı
banada öyle dedi canım , doğsa sakat olacaktı belki bilemeyiz herşey allahın takdiri dedi doktor.ben 6+3 günlük kalp atışını gördüm.10 gün yaşadı yavrum
sende inşallah çoook sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bana da haber ver.
ve banada dua edin arkadaşlar yarabbim bana da sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin inşallah.
selam canım..benim oğlum azcık nazlı teyzesi..nişan kanlı sümüksü bi akıntı canım..gebelikte rahim girişini bebek enfaksiyon kapmasın diye kapatan tıkaç bi nevi..doğumdan ne kadar önce geliyor diye araştırıp duruyorum:26::26:eşim heyecandan ölmezse yazar canım:)) şaka bi yana zaten her gün giriyorum mutlaka..eğer bi gün girmediysem mutlaka doğurmuşumdur..canim merhaba,
ah bu tuna ah, anneyi simdiden bu kadar ugrastiriyor, insallah dogduktan sonra böyle nazli olmaz, saka maka insallah canim, hayirlisiyla sag salim bir dogsun helen... Nisan nasil bisey canim ya??
su an nasilsin?? Dogum yaptigin zaman en azindan esin falan topige yazsin, dogum oldu diye... meraktan catlicaz burada inan ki
Rabbim ikinizide tez kurtarsin canim.. öpüyorum sizi..
cnm evet mide bulantısı kötü oluyor bir de midemden rahatsızım zaten...sanki bugün doğuma gidersin gibime geliyor cnm
amin cnmm inşallahh sana özelden msj atıım baksana
herkese iyi akşamlar. benimde ilk bebeğim ve 7 haftalık:)