Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

allahım sen yardım et yarabbim sabaha kadar kollarımın ,bacaklarımın,kaburgalarımın ağrısından öldüm çok kötüyüm :KK5::KK5::KK5:saat 3 gibi yoğun ağrı sırtımın üst tarafındaydı şimdi saat 6,30 kollarım ve kaburgalarım çok şiddetli ağrıyor resmen inliyorum.

merhaba kızlar,

rabbim inş. bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

bende 7 haftalık hamişim. dr bu hafta için kalp atışını duymaya gelin dedi... ya o kadar çok heycanlıyım ki anlatamam korkuyorum da bi yandan rahatım diyorum mutluyum ama bi yanım hep böyle korkuyor..

ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle kürtajla sonuçlandı. sürekli midem bulanıyor, iştahsızım , çok sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor. ara ara belim ağrıyor ve sağ kasığımda batmalar oluyor....

siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ve gördünüz ? yardımlarınızı bekliyorum..
allah yardımcımız olsun

:nazar::emir_bebek:

allahım sen yardım et yarabbim sabaha kadar kollarımın ,bacaklarımın,kaburgalarımın ağrısından öldüm çok kötüyüm :KK5::KK5::KK5:saat 3 gibi yoğun ağrı sırtımın üst tarafındaydı şimdi saat 6,30 kollarım ve kaburgalarım çok şiddetli ağrıyor resmen inliyorum.

ayyyy geçer inşallah canım ya son aylar hep duyarım ağrıdan sızıdan uyuyamıyorum derler senınkide öyle bi şey demek kı.inşallah uzun sürmez.annesi meleğin geliş için hazırlık yapıyo yavaş yavaş.Allah yardımcın olsun..........:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar,

rabbim inş. bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

bende 7 haftalık hamişim. dr bu hafta için kalp atışını duymaya gelin dedi... ya o kadar çok heycanlıyım ki anlatamam korkuyorum da bi yandan rahatım diyorum mutluyum ama bi yanım hep böyle korkuyor..

ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle kürtajla sonuçlandı. sürekli midem bulanıyor, iştahsızım , çok sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor. ara ara belim ağrıyor ve sağ kasığımda batmalar oluyor....

siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ve gördünüz ? yardımlarınızı bekliyorum..
allah yardımcımız olsun

:nazar::emir_bebek:

amin canım....benım de adetime göre 7+5 günlükken yani dün gördük:) üsten göremedi vajinadan baktı küçücük bişey ya:)) inşallah sende görürsün hemencik üzmez annesini gösterir kendini:)o korku bende de çok oldu ama tavsiyem bol bol dua et o kadar iyi anlıyorum kı seni.......canım ben boş gebelik tekrarlamaz diye biliyorum Allah korusun aklına getirme kötü şeyler....bazıların 8 ve 9 haftada görenler varmış bunuda aklının bi köşesinde tut:)benım de senın gıbı iştahsızlık kasık ve bel ağrısı ara ara batma oluyordu doktora sordum normal dedi :)hatta 3 kilo verdim bu da normalmiş:))

amin canım....benım de adetime göre 7+5 günlükken yani dün gördük:) üsten göremedi vajinadan baktı küçücük bişey ya:)) inşallah sende görürsün hemencik üzmez annesini gösterir kendini:)o korku bende de çok oldu ama tavsiyem bol bol dua et o kadar iyi anlıyorum kı seni.......canım ben boş gebelik tekrarlamaz diye biliyorum Allah korusun aklına getirme kötü şeyler....bazıların 8 ve 9 haftada görenler varmış bunuda aklının bi köşesinde tut:)benım de senın gıbı iştahsızlık kasık ve bel ağrısı ara ara batma oluyordu doktora sordum normal dedi :)hatta 3 kilo verdim bu da normalmiş:))

inş görürüm canım bende saol cevabın için. bende 2 kilo verdim :))

bebeğini görmene sevindim. eee sıra bizde inş tezyesi bakalım bu hafta işten izin alcam cuma yada cumartesi gidicem mercimeğimi görmeye hayırlısıyla:emir_bebek::KK49:

mutlu ettin beni ... saol

inş görürüm canım bende saol cevabın için. bende 2 kilo verdim :))

bebeğini görmene sevindim. eee sıra bizde inş tezyesi bakalım bu hafta işten izin alcam cuma yada cumartesi gidicem mercimeğimi görmeye hayırlısıyla:emir_bebek::KK49:

mutlu ettin beni ... saol

saol canım...... inşallah sende göreceksin..... habersiz bırakma:))

gunebkncim sagol canim,

tamam 1 tam gün boyunca gelmezsen o zaman dogum yaptigini biliriz :-)), nazlu tuna beyin güzel annesiiiii... senden cok bizim heyecan tavan yapiyor canim inan bana...

kendine dikkat et ve tuna beyede lütfen :-)):emir_bebek::nazar:
valla bende heyecanlıyım canım ama bugünde doğurmadım:KK1::KK1:akşam sancılarım baya vardı.ama düzene girmeyince bende gitmedim.yarın kontrol var bakalım ne olacak..sende kendine ve oğluşuna çok dikkat et güzelim öpüyorum:KK16::KK16:
günebkn aklım hep sende doğuma gittin mi acaba diye:KK30::KK30::KK30:
valla canım bugünde doğuramadım:)) sancılar gelip geçici bende bekliyorum..çok şükür yarın38 oluyoruz kontrol var..

geçmiş olsun neden öyle oldu ki?kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum ben canım ama..sen bol bol süt iç yoğurt falan ye..iyi gelir belki

Yeni anne adaylarımız var hepsine ve hepimize hayırlı hamilelikler dilerim umarım sağlık bi şekilde kucağımıza alırız.ömürleri uzun şansları bahtları açık olsun bi ömür kısmetli olsunlar ...

kızlar 5.haftadadayım ve bugün müthiş bi mide bulantısıyla uyandım. umarım böyle devam etmez :KK43: arada da kasıklarım karnım ağrıyor, normal demi bunlar? ilk ya daha her şeyde hemen heyecan yapıyoruz:)

slm kızlar bende tam 8 haftalık hamileyim fakat şiddetli mide ağrısı çekiyorum aynı zamanda 2 gündür kusmalar ve ishal başladı ve çok halsizim bişeyde yiyemiyorum umarım böyle sürmez ...

ben 6+5 hamileyim. bebeğimi 5+3 iken ultrasonda görmüştük. kalp atışlarını bile görebiliyorduk. yanlız dün hastahanede kan ve idrar testi yaptırdım. idrarımda çok ufak bir mıktarda kan bulundu. bir doktor sorun değil derken diğeri sorun olduğunu söyledi. dün akşam çok bulantı ishal halsizlik nedeniyle doktora gittim ultrasonda bebek yoktu böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

ben 6+5 hamileyim. bebeğimi 5+3 iken ultrasonda görmüştük. kalp atışlarını bile görebiliyorduk. yanlız dün hastahanede kan ve idrar testi yaptırdım. idrarımda çok ufak bir mıktarda kan bulundu. bir doktor sorun değil derken diğeri sorun olduğunu söyledi. dün akşam çok bulantı ishal halsizlik nedeniyle doktora gittim ultrasonda bebek yoktu böyle bir durumla karşılaşan oldu mu
dün akşam hangi doktora gittin sorun yok diyenemi var diyenemi bide zıttına git inşallah bi sorunun yoktur cnm

kızlar 5.haftadadayım ve bugün müthiş bi mide bulantısıyla uyandım. umarım böyle devam etmez :KK43: arada da kasıklarım karnım ağrıyor, normal demi bunlar? ilk ya daha her şeyde hemen heyecan yapıyoruz:)

normal cnm bende 7+5 oldum 5 ci haftalarda aynıydım midem kötü diildi ama kasıklarım fenaydı gecti ama hemen umarım cabuk gecerseninde

Idrarda az miktarda da olsa kan cikmasi. Onemli birsey. Ve enfeksiyon oldugna isarettir. Normal bir idrarda kan cikmaz. Bence bir daha dr a gidin. Ilac yada fitille tedavi olunuyor.

X