- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.321
İnşaAllah bizde duyarız.
Eşimde şimdiden heyecanlanıyor, herkes kalp atışını duymak çok farklı diyor.
Rabbim o günleri gösterir inşaAllah...
sağol cnm benim hepimiz sağsağlim alalım minik bebeklerimizi...kendimi bildim bileli hiç erken uyuyamadım cnm...geceleri çok sevviyorum
allahın izniyle kızım gelince analı kızlı beraber otururuz herhalde
lütfen beni doğumuna az kalmıış diye motive edin çünkü hiç günler geçmiyor gibi geliyor bana
Canım inanırmısın benim hamileliğe dair hiçbir sıkıntım yok, Rabbim bozmasın.
Tek sıkıntım çok yemek :))
maşallahhhh canım inşallah böyle devam eder benım de bışay yiyemiyorum zaten iştahsızlık bulantı falan ben bide yesem halim yaman olur hanı:):) zaten kilo malum.doktor kilo versem sorun olurmu dedim.yok hayır bişey olmaz dedi.sen yeterki ver der gibi baktı bana yaaa:))))
Ben 53 kilo olmuşum, ama böyle giderse çok alıcam kendimi frenlemeye çalışıyorum ama olmuyor, daha 7. haftada 1 kilo aldıysam sonu hiç düşünemiyorum(
O nedenle midem bulansa şikayet etmicem heralde :))
Berraksucum az kaldı ne kelime bize göre senin vaktin gelmiş canım :))
Bize vakit hiç geçmez sana göre....
aaahh maşallah kilon yok canım ya tadını çıkar bence bide yiyebiliyosan ohhh......ben yesemde doktor yedirtmez.......ya seni sağlık ocağından çağırdılar mı yedinci hafta gel tahlil yapacaz dediler ne tahlili ki bu şimdi?......
slm benim bu 3üncü gebeliğim 2sindede kürtaj oldum bu 3üncü kan pıhtılaşması var bende bunada bişey olacak diye korkuyorum inş bişey olmaz aranızda bu durumu yaşayan oldumu
Canım inanırmısın benim hamileliğe dair hiçbir sıkıntım yok, Rabbim bozmasın.
Tek sıkıntım çok yemek :))
slm benim bu 3üncü gebeliğim 2sindede kürtaj oldum bu 3üncü kan pıhtılaşması var bende bunada bişey olacak diye korkuyorum inş bişey olmaz aranızda bu durumu yaşayan oldumu
senin oğlan beklemek istemiyo artık anlaşılan, umarım kolayca geçer doğumunkızlar selam.geçmişi okuyamıyorum halim yok çünkü
hemen yazıp çıkıcam merak etmeyin diye..dün gece hastanedeydim..adet sancısı gibi çok şiddetli ağrılarım oldu..nst de 20 dk.bir sancım çıktı..alttan bakıldığında açıklığımda var..yatmak istemediğim için eve geldim.ama her an hazırlıklı ol dedi dr.beklemedeyim...suyum gelebilirmiş.sancılarım 15 dk ya inerse hemen gidicez..kasıklarım felaket ağrıyo..bakalım oğlum daha ne kadar bekleyecek..dualarınızı eksik etmeyin oğlum ve benim için...doğurmazsam yine yazarım..hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere
kızlar selam.geçmişi okuyamıyorum halim yok çünkü
hemen yazıp çıkıcam merak etmeyin diye..dün gece hastanedeydim..adet sancısı gibi çok şiddetli ağrılarım oldu..nst de 20 dk.bir sancım çıktı..alttan bakıldığında açıklığımda var..yatmak istemediğim için eve geldim.ama her an hazırlıklı ol dedi dr.beklemedeyim...suyum gelebilirmiş.sancılarım 15 dk ya inerse hemen gidicez..kasıklarım felaket ağrıyo..bakalım oğlum daha ne kadar bekleyecek..dualarınızı eksik etmeyin oğlum ve benim için...doğurmazsam yine yazarım..hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere
arkadaşlar bende dün gittim doktora 6, haftadayız aslında kalp atışı için gittik ama kese 21 mm olmuş yolk kesesi oluşmuş dedi haftaya tekrar gel dedi.ama nasıl gececek bilmiyorum zaman vajınadan bakmadı zaten sorum şu yolk kesesi oluştuktan sonra kslp atışıda duyulur demi arkadaşlar.ne bilim duymayanlarda oluyomu acaba?cebabınızı beklıyorum kızlar
2.bebeğimiz geliyor çok şükür sıra bana geliyor allahın izniyle
ya kizlar sürekli uyuklamak istiyorum.karnimda ac,hazir olsa yerim de yemek kendim yapmam gerekince ne yemek yapsam diye dusunuyorum.kac gundur corba salata gecistirdim faydali diye esimde uydu bana ama bugün sicak yemek yapim artik. adamcagizada yazik.hic bise gelmiyo aklima..su tatil gününe bir hafta kaldi.bol bol dinlencem cesit cesit yemeklerden tatcam oglum icinde.avrupada günessizlik canima tak dedi.ah Türkiyem kisinin günesi bile enerji veriyor insana.
günebkn yok cnm sıkılıyor...acaba ne yaptı