Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

İnşaAllah bizde duyarız.
Eşimde şimdiden heyecanlanıyor, herkes kalp atışını duymak çok farklı diyor.
Rabbim o günleri gösterir inşaAllah...

evet cnm hamileliğim boyunca en etkilendiğin olay neydi desen ilk kalp atışını görmekti derim..miniminnacık bir kalp dk 160 defa atıyordu

canlanabilmek için gerçekten harika bir duyguydu bir de ilk bebek olunca tarifsiz oluyor..

amin canım inşallah bende geç yatıyorum eşim kızıyo olmaz böyle diye ama ne yapım acaba şöyle mi acaba böylemi diye düşünmekten.oturursunuz inşallah daha çok o oturur sen koşturursun:))canım motive etmek deilde gerçekten az kalmış:)normal doğum mu düşünüyorsun sezercik mi:)

Canım inanırmısın benim hamileliğe dair hiçbir sıkıntım yok, Rabbim bozmasın.
Tek sıkıntım çok yemek :))

maşallahhhh canım inşallah böyle devam eder benım de bışay yiyemiyorum zaten iştahsızlık bulantı falan ben bide yesem halim yaman olur hanı:):) zaten kilo malum.doktor kilo versem sorun olurmu dedim.yok hayır bişey olmaz dedi.sen yeterki ver der gibi baktı bana yaaa:))))

Ben 53 kilo olmuşum, ama böyle giderse çok alıcam kendimi frenlemeye çalışıyorum ama olmuyor, daha 7. haftada 1 kilo aldıysam sonu hiç düşünemiyorum (
O nedenle midem bulansa şikayet etmicem heralde :))

Berraksucum az kaldı ne kelime bize göre senin vaktin gelmiş canım :))
Bize vakit hiç geçmez sana göre....

aaahh maşallah kilon yok canım ya tadını çıkar bence bide yiyebiliyosan ohhh......ben yesemde doktor yedirtmez .......ya seni sağlık ocağından çağırdılar mı yedinci hafta gel tahlil yapacaz dediler ne tahlili ki bu şimdi?......

Ay benim boyum 1,62 canım yani kilo ideal bu durumda alırsam fazla olacak :))

Benim doktorumda hemogram, t3,t4,tsh ve glukoz tahlili istedi, belki senide aynı tahliller için çağırmışlardır...

slm benim bu 3üncü gebeliğim 2sindede kürtaj oldum bu 3üncü kan pıhtılaşması var bende bunada bişey olacak diye korkuyorum inş bişey olmaz aranızda bu durumu yaşayan oldumu

merhaba canim,

Benimde bu 3cü hamileligim, daha önce 2 gebeligimde düsükle sonuclandi, birinde kürtaj oldum ikincide olmadim. Doktorun sana kan pihtilasmasina karsi ilac verir onu kullan, faydasini görürsün insallah.. Rabbime dua et.. lütfen korkma, endiselenme.. hersey iyi olacak diye düsün...Allah büyük.

Canım inanırmısın benim hamileliğe dair hiçbir sıkıntım yok, Rabbim bozmasın.
Tek sıkıntım çok yemek :))

Allah bozmasin zammbak, tütütütt nazar degmesin canim.

kızlar selam.geçmişi okuyamıyorum halim yok çünkü
hemen yazıp çıkıcam merak etmeyin diye..dün gece hastanedeydim..adet sancısı gibi çok şiddetli ağrılarım oldu..nst de 20 dk.bir sancım çıktı..alttan bakıldığında açıklığımda var..yatmak istemediğim için eve geldim.ama her an hazırlıklı ol dedi dr.beklemedeyim...suyum gelebilirmiş.sancılarım 15 dk ya inerse hemen gidicez..kasıklarım felaket ağrıyo..bakalım oğlum daha ne kadar bekleyecek..dualarınızı eksik etmeyin oğlum ve benim için...doğurmazsam yine yazarım..hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere

slm benim bu 3üncü gebeliğim 2sindede kürtaj oldum bu 3üncü kan pıhtılaşması var bende bunada bişey olacak diye korkuyorum inş bişey olmaz aranızda bu durumu yaşayan oldumu

benim teyze oğlunda ve eşinde var oda hamile hergün iğne vuruyor kendine bebkte te gayet iyi,sağlıklı.doktora git muhakkak.

senin oğlan beklemek istemiyo artık anlaşılan, umarım kolayca geçer doğumun

cnm allah kurtarsın inşallah..çok heyecanlandım bak şimdi

sevgili hamis arkadasim,hic öle düsünme,ben herkeze göre cok gec duydum.her hafta kontrolüm oldu.tesadüfen kanamam geldi hafifce,tabi normalmis ben de korkudan yaygara yaptim hastaneye aldilar.alttan kontrolde bise yok bu normal dediler ama bahaneyle bebisimin ilk kalkp atisi baslamis ve duymus oldum yani kese göründü ama bebegimin kalp atisi yok die cok daraldiydim hatta burdaki arkadaslarim ferahlatmisti.sende hemen duymayabilirsin.simdi baktim hamilelik gunlugume 8+2 iken duymusum.13,3 mm mis fasulyem benim. inan bu heycanimizi telasimizi burdaki arkadaslardan baskada kimse anlamiyor.uzun saatler dinlemek istemiyor kimseler,hissediyorum.
sende allahin izniyle duycaksin insallah...cok baska bir duygu ister istemnez gözlerin doluyo daha bir etrafa duygusal bakiyosun

eskiler annem hep söyler Allah bir nefeste kurtarsin die simdi daha iyi anlyiorum ne demek istediklerini.Ne güzel insallah bebegine kavusma vakti geldi.Allahim sana ve yavruna dogumda güc kuvvet versin.sag salim acisiz ve kolay bir dogum yasarsin.insallah dogum hikayenide bizimle burda sag salim paylasirsin.ben bile heycanlandim yaaa ay Allahim

ya kizlar sürekli uyuklamak istiyorum.karnimda ac,hazir olsa yerim de yemek kendim yapmam gerekince ne yemek yapsam diye dusunuyorum.kac gundur corba salata gecistirdim faydali diye esimde uydu bana ama bugün sicak yemek yapim artik. adamcagizada yazik.hic bise gelmiyo aklima..su tatil gününe bir hafta kaldi.bol bol dinlencem cesit cesit yemeklerden tatcam oglum icinde.avrupada günessizlik canima tak dedi.ah Türkiyem kisinin günesi bile enerji veriyor insana.

Kizlarrr idrarimda kan ve protein yuksek oranda cikti. Dr ilac verdi. Idrarimida patolojiye gonderdi. Enfeksiyon varmis idrarimda. Insallah bebisime zarar vermeden kurtulurum bundan sizin basiniza hic geldi mi bu?

gunebkn,
canim simdi okudum sabah ki mesajini, insallah hersey yolundadir ve sag salim dogumun gerceklesir. Tuna bey beklemek istemiyor galiba baksana, illa ki 2011 cocugu olacam diyor.. Rabbim kolay ve agrisiz bir dogum yasarsin canim. Hikayeni bekliyoruz artik merakla... 2ci bebegimiz geliyor desene.. sira Berraksu´ya geliyor yavas yavas..
öpüyorum canim...

merhaba canim,
senin bebis kac haftalik oldu? Sorma ayni seyleri bende yasiyorum ara sira, yemek yapmayi birak bazen kalkip isitip yemek bile insana iskence gibi gelebiliyor. Ama iste bebisler icin yememiz gerekiyor.. hafta sonu bir kac cesit yemek yapiyorum ki hafta ici iyi geliyor, hele isten gelince..
Bu arada sen avrupada hangi sehirdesin??? Günessizlik malesef büyük dert burada, insanin morali bozuluyor günes olmayinca...

günebkn yok cnm sıkılıyor...acaba ne yaptı

Berraksucum,
gunebkn kardesimizden haber yok demi, telefonu falan da yok ki arasak degil mi ?? Insallah sag salim dogumunu gerceklestirmistir... Vallah bende cok heyecanlandim, sanki su an ben dogum yapacakmisim gibi...

2 ay önce doğum yapmış biri olarak hamile kıyafetleri hakkında size önerim olacak
etrafımda ki insanlar bana -sonradan giyemeyeceksin çok ta bir şey alma. yolunda tavsiyelerde bulunmuşlardı ama hiçte öyle olmuyor, son aylarda hiç dışarı çıkmasanız bile dr kontrolüne sık gitmeye başlıyorsun her seferinde kıyafet krizi yaşayabiliyorsunuz. elinizden geliyorsa hiç kısmayın hamile çamaşırı, kıyafetleri konusunda rahat davranın. ben yapmadım pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…