Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

iyiyim canım bugün sağol..ama dün kasılmalar düzenli olunca herhalde doğuruyorum dedimama henüz oğlum karnımda teyzesi..afiyet olsun size desen de iyisindir umarım

Slm kizlar iyisiniz dimi? masallah...
ben kendimi inanilmaz yorgun hissediyorum.Allahtan evdeyim.gectigimiz hafta doktoruma sordum cok yorgun ve halsiizim diye.normal oldugunu söyledi hamilelik yorar dedi.birde havalar sogudu iyce kar yagsammi yagmasammi diye dusunuyor sanki.acaba günesmi alamiyorum diye bilmiyorum.okuyorum ilk trimestirden sonra biter denilyior ama benimki son zamanlarda basladi.sizde yasadinizmi kizlar bu haftalarda normalmi?cokdca kilo aldigim söylenemz.7 kilo normal galiba.zaten ilk 6 kiloyu ilk bulanti zamanlaarimda ekmek makarna yiye yiye almistim :))

bayildim yaaa. süpersin...keyif verdi bana bu halsizlikte

Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen hamişler ne gibi belirtiler yaşadınız canınız ne istedi aşerdiniz mi gb. Anlatırmısınız.

bugun kontrole gıttım ve bebegımı gordum ama kalp atısı zayıfdı =( beklenende 1 hafta kucuk.. tam gelısemıyor sanırım.. doktorumda bıraz endıselendı bellı etmemeye calıstı ama 10 gun snraya yıne randevu verdı hersey su 10 gune baglı ve 10 gunde nasıl gecer bılmıyorum cok kotu hıssedıyorum kendımı...

Gunbkn, Berraksu

sagolun ikinizde canim, hamd olsun iyiyim. Isleri bitirdim, ancak oturabildim... bugünüde yemekle börekle gecirdim sayilir.. esim gelince kendi isitsin yesin vallah, yapmasi benden isitip yemesi ondan.. sag kasigimda hafif agri var, o yüzden kendimi dinlendirmem gerek sanirim

Kizlar iyi ki varsiniz ya, oglusumda anne bende buradayim diyo arada bir.. yüzümde bir gülücük olusuyo onun hareketini hissedince... Darisi tüm isteyen dileyenlerin basina insallah..

aman çok yorma kendini sende.dinlen naz yap azıcık
diyene bak elimden gelse kalkıp bütün evi temizleyeceğim:))
benim oğlumun yeri daraldı ya teyzesi çok hareketli değil bugünlerde..topuğunu falan dayıyor..acaba çıkabilecekmiyim diye ittiriyorama çıkamayınca vazgeçiyor..sonra bi daha deniyor..çıkacak yakında

Hamileliğin ilk aylarında olup kalp atısını duyanlar bebegın kalbının neden yavas attıgı konusunda bılgısı olan varmı acaba ? Hamileliği ilerleyenler pek bunlarla ılgılenmedıklerı ıcın yenı olanlara sormak ıstıyorum.. =(

Canım inşaAllah bu sorunu atlatırsınız.
Ben daha kalp atışını bile duymadım.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin...

Canım inşaAllah bu sorunu atlatırsınız.
Ben daha kalp atışını bile duymadım.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin...

vajinal ultrasondan mı baktı... ınsallah bır sorun cıkmaz su 10 gun bı an once gecsın baska bısı ıstemıyorum.. 8. haftaya kadar duyulurrmus sende endıse etme

vajinal ultrasondan mı baktı... ınsallah bır sorun cıkmaz su 10 gun bı an once gecsın baska bısı ıstemıyorum.. 8. haftaya kadar duyulurrmus sende endıse etme

Yok canım vajinal bakmadı, daha doğrusu ben istemedim, o nedenle 2 hafta sonraya randevu verdi, haftaya gidicem inşaAllah duyarız...
İnşaAllah hayırlısıyla geçer canım, haberdar et bizleri...

iyi aksamlar canim,
ya naz yapmasina yapiyorumda, fakat yemekleri kim yapacak evde sorun o... esime desem kesin birini tutarda yemekleri ve temizligi yapsin diye, zaten hafta bir temizlik yapsak yetiyor bize... ama simdi baskasinin yaptigini yiyemem falan, o yüzden yani...

Bir kere kalkip temizligi kendim yaptimda belimin agrisindan kipirdayamadim, o yüzden simdi temizlige pek yanasmiyorum, sadece ortaligi toparliyorum, esim süpürdükten sonra ben arkadan siliyorum.

Demek beyefendinin yeri daralmis, eee ne yapsin annesi artik büyüdü, disari cikma vakti.. Rabbimin ne büyük mucizesi bu degil mi ya, süper bisey bebekler... o ufacik yerde nasil büyüyo, gelisiyo falan.. Disaridan fark ediliyormu canim, ayagini yada elini karnina dayadiginda??

Bizim oglusta, arada bir kipirdiyo, anne burdayim dercesine... sevindiriyo beni... senin günün nasil gecti canim???

pixie,
hayirli olsun canim hamileligin, lütfen fazla kafana takipta stres yapma. Insallah kalp atislari hizlanacak ve güclenecek, dinlenmene bak sen, ilk 3 ay önemli biliyorsun... Allah korusun hepimizin bebeklerini...

haklısın temizlik konusunda..bende eşime yaptırıyorum:))evet Rabbimin mucizesi gerçekten..insan mutluluktan ölüyo düşündükçe..içinde senden bi parça senin sayende büyüyordışarıdan sadece sivriliği farkediliyor..topuk belli oluyor tutayım diyorum kaçıyor o dadirsek te olabilir gerçi o ama bence topuk..senin ufaklık yakında tekmelerini güçlendirir sarsar seni haberin olsun:))benim günüm aynı vallla güzelim ..her gece bekliyorum artık bugün doğururmuyum diye..zaman da geçmiyor..

canim benim ya, senin simdi ki yasadigin tatli telaslari Allah izin verirse bizde bir kac ay sonra yasayacagiz. Demek o kadar belli oluyor ha, dedigin gibi bizimkinin tekmeleride güclenecek büyüdükce. Bazen zaten anne kalk uyuma der gibi tekmeliyor aciktigi icin sanirim.

Insallah canim hayirlisiyla dogumun gerceklesir, darisida bizim basimiza olur.. her namazimdan sonra sana ve hepimize dua ediyorum. Senin dogum hikayeni dört gözle bekliyorum canim - sakin bizimle paylasmayi unutma olur mu, cünkü bende spinal sezeryan düsünüyorum su an kafamda o var ama bakalim...

inşallah canım...mutlaka paylaşırım..doğumdan sonra bi süre 10 gün kadar annemde kalacağım dönünce ilk fırsatta paylaşırım..duaların için çok sağol.Allah razı olsun.Rabbim meleklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

ne demek canim... sen hele sag salim kucagina alda bebisini, ben beklerim )... ama cokta gec yazma, cünkü benimde karar vermem gerekiyor

Allaha emanet ol, iyi geceler...

geç döllenme olmuştur canını sıkma herşey düzelir ama bişey olursada hayırlı olsun de üzülme

canim kafana takma diycem ama ayni hisleri yasadim.bebegimin kalp atislarini hatta hic duyamadilar.ama ben biliyordumki normal hesaplanandan gec döllenme olmustu.ama insan bildgi halde bazen güzel seyler duymadan oh be diyemiyor.kalp atisi gec duuyuldu ve bebegimin cok kucuk olacagi söylenmisti ilk haftalarda .bazi düsüncesiz doktorlar sayesinde 30 yas üstü hamile oldugum icinde ayriyeten streslerim oldu.direk amnyosentezden bahsettiler ilk testler falan dusunulmeden.
ama simdi bebiisim tam haftasina denk geliyor.hatta biraz irice bile.gectgimiz hafta 1 saat boyunca genel ultrasondan gectim herseyi masallah saglikli gözlerimle gördüm.Allah hepizin bebeklerine saglik sihhat versin annelerinede huzur.simdi biz sana ne kadar desekde rahat ol,ilk uc ay bitene kadar stres olacagin kesin.ama en önemliside arkadasimin dedigi gibi ilk üc ay.streslenmemeye calis.pozitif ol.karnini sev her sey iyi olcak Allahin izniyle diyerek.

Allahim ne güzel anlatmissin,icim heycan doldu.Insallah sag salim kolayca dünyaya getirirsin yavrunu.
merak ettim dogum kolay gecmesi icin herhangi bir hazirlik yapiyormusun.birde nasil dogum olacagina doktormu karar vercek son anda yoksa bu haftalarinda belli oluyormu?

teşekkür ediyorum herkese.. herşey iyi olucak inşallah.. bende geç döllenme diye dusunuyorum ve daha kucuk oldugundan kalbı yenı olustugundan yavas attıgını duşunuyorum.. 10 gun sonra daha güçlü duyucaz .. herkes saglıkla bebegını kucagına alır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…