Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canim kafana takma diycem ama ayni hisleri yasadim.bebegimin kalp atislarini hatta hic duyamadilar.ama ben biliyordumki normal hesaplanandan gec döllenme olmustu.ama insan bildgi halde bazen güzel seyler duymadan oh be diyemiyor.kalp atisi gec duuyuldu ve bebegimin cok kucuk olacagi söylenmisti ilk haftalarda .bazi düsüncesiz doktorlar sayesinde 30 yas üstü hamile oldugum icinde ayriyeten streslerim oldu.direk amnyosentezden bahsettiler ilk testler falan dusunulmeden.
ama simdi bebiisim tam haftasina denk geliyor.hatta biraz irice bile.gectgimiz hafta 1 saat boyunca genel ultrasondan gectim herseyi masallah saglikli gözlerimle gördüm.Allah hepizin bebeklerine saglik sihhat versin annelerinede huzur.simdi biz sana ne kadar desekde rahat ol,ilk uc ay bitene kadar stres olacagin kesin.ama en önemliside arkadasimin dedigi gibi ilk üc ay.streslenmemeye calis.pozitif ol.karnini sev her sey iyi olcak Allahin izniyle diyerek.

Allahim ne güzel anlatmissin,icim heycan doldu.Insallah sag salim kolayca dünyaya getirirsin yavrunu.
merak ettim dogum kolay gecmesi icin herhangi bir hazirlik yapiyormusun.birde nasil dogum olacagina doktormu karar vercek son anda yoksa bu haftalarinda belli oluyormu?
amin canım inşallah...benimki sezeryan olacak canım mecburen..çatım çok dar olduğu için....o yüzden bişey yapmadan bekliyorum...2 ocak dendi tarihe ama beklemeyebilir oğlum ağrılarım arttı çünkü..hepimiz sağlıkla kucaklayalıkm inşallah yavrularımızı
teşekkür ediyorum herkese.. herşey iyi olucak inşallah.. bende geç döllenme diye dusunuyorum ve daha kucuk oldugundan kalbı yenı olustugundan yavas attıgını duşunuyorum.. 10 gun sonra daha güçlü duyucaz .. herkes saglıkla bebegını kucagına alır inşallah
canım geç döllenmedir o..kimseye takılma sakın kalp atışı var ya önemli olan da bu..hızlanır o Allahın izniyle:nazar:

merhabalar cümleten,

nasilsiniz iyisiniz insallah? Biz sükür iyiyiz oglusumla.. bugün gittim seker yüklemesi ve kan tahlilimin sonuclarini aldim, anlayabildigim kadariyla sekerimiz gayet normal.. cuma günü ev doktorumada gösterecegim bakalim ne diyecek. Kadin doktorunda ki randevum 31 ocak yani daha cokkk var :-)

öpüyoruz sizleri hanimlar...:emir_bebek::nazar:

merhaba kızlar başlığınızı görünce bende bir girip yazayım dedim benim de ilk annelik heyecanım...:KK49:

Arkadaşlar bende yeni anne adaylarından biriyim ve haliyle hiçbir şey bilmiyorum. Şöyle derli toplu, bebeğin gelişimine ve anne adaylarının yaşadıkları ortak durumlar hakkında bilgi edinebileceğim bir başlık arıyorum. tavsiye edeceğiniz bir site, adres, facebook adresi veya bu sitede bir topic var mı? teşekkür ediyorum

merhaba kızlar başlığınızı görünce bende bir girip yazayım dedim benim de ilk annelik heyecanım...:KK49:

hayirli olsun canim,ne mutlu sana.Adim adim, kolay gelsin 40 haftalik heycanli yolculugunda..

merhabalar cümleten,

nasilsiniz iyisiniz insallah? Biz sükür iyiyiz oglusumla.. bugün gittim seker yüklemesi ve kan tahlilimin sonuclarini aldim, anlayabildigim kadariyla sekerimiz gayet normal.. cuma günü ev doktorumada gösterecegim bakalim ne diyecek. Kadin doktorunda ki randevum 31 ocak yani daha cokkk var :-)

hayirli olsun sonucun . bir arkadasimda söyledi oda su an 24.haftada olmasi lazim.doktorunuzmu söyledi seker yükselmesi ölcümü yapilmali die.daha benimkisi bise demedi.30 unda kontrolum var,sorayim bari.yolculuga cikcam.galiba 24 ten 26 haftaya kadar tatilde olcam.

öpüyoruz sizleri hanimlar...:emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar bende yeni anne adaylarından biriyim ve haliyle hiçbir şey bilmiyorum. Şöyle derli toplu, bebeğin gelişimine ve anne adaylarının yaşadıkları ortak durumlar hakkında bilgi edinebileceğim bir başlık arıyorum. tavsiye edeceğiniz bir site, adres, facebook adresi veya bu sitede bir topic var mı? teşekkür ediyorum

hayirli olsun canim sanada.genelde tek bir topikde konusmaya bütün bilgileri bulmak zor ama en kolayi,kafandaki sorulari topige yazman.mutlaka bir kac arkadasimiz yasadigi tecrübelerden sana bilgi vercektir.hepmizin hamileikleri bazen ayni bazen model model.:KK1:
klasik olcak ama genisi gebelik.org da galiba.ben birazda yabanci akynakalrdan bakyiorum.en azindan hafta hafta veriyorlar. arkadaslarda tavsiyede bulunurlar.benimde isime yarar.

bu arada kizlar tatilim var ve Türkiyede olcam.geldigimde kitaplar almayi dusunuyorum.dogum uzerine, yeni dogan bebek uzerine ve 0-3 yas üzerine.internetten arastirdiklarim var ama ne kadarda olsa icerigini bilemem. egerki alip okuyanlariniz olduysa en azindan yazar tavsiyeniz olursa sevinirim.

slm benim bu 3üncü gebeliğim 2sindede kürtaj oldum bu 3üncü kan pıhtılaşması var bende bunada bişey olacak diye korkuyorum inş bişey olmaz aranızda bu durumu yaşayan oldumu

arkadaşlar bende dün gittim doktora 6, haftadayız aslında kalp atışı için gittik ama kese 21 mm olmuş yolk kesesi oluşmuş dedi haftaya tekrar gel dedi.ama nasıl gececek bilmiyorum zaman vajınadan bakmadı zaten sorum şu yolk kesesi oluştuktan sonra kslp atışıda duyulur demi arkadaşlar.ne bilim duymayanlarda oluyomu acaba?cebabınızı beklıyorum kızlar:KK3:

arkadaşlar bende dün gittim doktora 6, haftadayız aslında kalp atışı için gittik ama kese 21 mm olmuş yolk kesesi oluşmuş dedi haftaya tekrar gel dedi.ama nasıl gececek bilmiyorum zaman vajınadan bakmadı zaten sorum şu yolk kesesi oluştuktan sonra kslp atışıda duyulur demi arkadaşlar.ne bilim duymayanlarda oluyomu acaba?cebabınızı beklıyorum kızlar:KK3:

Canım bende 6. haftada gittim keseyi gördük ama kalp atışını alttan duyabiliriz dedi.
Onuda ben istemedim, o nedenle garanti olsun diye haftaya gidicez, yani 8. haftada nasipse duyucaz...

Canım bende 6. haftada gittim keseyi gördük ama kalp atışını alttan duyabiliriz dedi.
Onuda ben istemedim, o nedenle garanti olsun diye haftaya gidicez, yani 8. haftada nasipse duyucaz...

canım doktor benım alttan kendı bakmak istemedi....inşallah duyarız canım sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza.desene ben haftaya da duyamayabilirım o zaman:44:ay sağlıkla gelsınlarde inşallah .senın nasıl gıdıyo bulantı,kasık ağrısı falan.ben seviniyodum düne kadar bulantım yok dıye ama başladı valla:))şöyle karnımı kocaman hayal ediyorum çooookkk güzel ya:KK1:

iyi geceler güzel anne adayları:KK3::KK3::KK3:

iyi geceler canım sen bence yat uyku depola az kalmış hayırlısıyla tatlı bebişinin gelmesine uykusuz günler beklıyo:)) bana şimdiden bol bol uyu dıyolar ama nerdeee onlar yat dedıkçe benım gezesim geliyo:))sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh meleğini........

:KK1:
iyi geceler canım sen bence yat uyku depola az kalmış hayırlısıyla tatlı bebişinin gelmesine uykusuz günler beklıyo:)) bana şimdiden bol bol uyu dıyolar ama nerdeee onlar yat dedıkçe benım gezesim geliyo:))sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh meleğini........

sağol cnm benim hepimiz sağsağlim alalım minik bebeklerimizi...kendimi bildim bileli hiç erken uyuyamadım cnm...geceleri çok sevviyorum

allahın izniyle kızım gelince analı kızlı beraber otururuz herhalde:KK1::KK1::KK1:

lütfen beni doğumuna az kalmıış diye motive edin çünkü hiç günler geçmiyor gibi geliyor bana:KK30::KK30::KK30:

Son düzenleme:
canım doktor benım alttan kendı bakmak istemedi....inşallah duyarız canım sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza.desene ben haftaya da duyamayabilirım o zaman:44:ay sağlıkla gelsınlarde inşallah .senın nasıl gıdıyo bulantı,kasık ağrısı falan.ben seviniyodum düne kadar bulantım yok dıye ama başladı valla:))şöyle karnımı kocaman hayal ediyorum çooookkk güzel ya:KK1:

Canım inanırmısın benim hamileliğe dair hiçbir sıkıntım yok, Rabbim bozmasın.
Tek sıkıntım çok yemek :))

cnm duyarsın hiç merak etme ben 6.haftanın sonunda görmüştüm kalp atışını....vajinal olarak baksaydı görürdü belki dr diğer türlü geç görürsün...

cnm duyarsın hiç merak etme ben 6.haftanın sonunda görmüştüm kalp atışını....vajinal olarak baksaydı görürdü belki dr diğer türlü geç görürsün...

İnşaAllah bizde duyarız.
Eşimde şimdiden heyecanlanıyor, herkes kalp atışını duymak çok farklı diyor.
Rabbim o günleri gösterir inşaAllah...

X