- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.301
amin canım inşallah...benimki sezeryan olacak canım mecburen..çatım çok dar olduğu için....o yüzden bişey yapmadan bekliyorum...2 ocak dendi tarihe ama beklemeyebilir oğlum ağrılarım arttı çünkü..hepimiz sağlıkla kucaklayalıkm inşallah yavrularımızıcanim kafana takma diycem ama ayni hisleri yasadim.bebegimin kalp atislarini hatta hic duyamadilar.ama ben biliyordumki normal hesaplanandan gec döllenme olmustu.ama insan bildgi halde bazen güzel seyler duymadan oh be diyemiyor.kalp atisi gec duuyuldu ve bebegimin cok kucuk olacagi söylenmisti ilk haftalarda .bazi düsüncesiz doktorlar sayesinde 30 yas üstü hamile oldugum icinde ayriyeten streslerim oldu.direk amnyosentezden bahsettiler ilk testler falan dusunulmeden.
ama simdi bebiisim tam haftasina denk geliyor.hatta biraz irice bile.gectgimiz hafta 1 saat boyunca genel ultrasondan gectim herseyi masallah saglikli gözlerimle gördüm.Allah hepizin bebeklerine saglik sihhat versin annelerinede huzur.simdi biz sana ne kadar desekde rahat ol,ilk uc ay bitene kadar stres olacagin kesin.ama en önemliside arkadasimin dedigi gibi ilk üc ay.streslenmemeye calis.pozitif ol.karnini sev her sey iyi olcak Allahin izniyle diyerek.
Allahim ne güzel anlatmissin,icim heycan doldu.Insallah sag salim kolayca dünyaya getirirsin yavrunu.
merak ettim dogum kolay gecmesi icin herhangi bir hazirlik yapiyormusun.birde nasil dogum olacagina doktormu karar vercek son anda yoksa bu haftalarinda belli oluyormu?
canım geç döllenmedir o..kimseye takılma sakın kalp atışı var ya önemli olan da bu..hızlanır o Allahın izniyleteşekkür ediyorum herkese.. herşey iyi olucak inşallah.. bende geç döllenme diye dusunuyorum ve daha kucuk oldugundan kalbı yenı olustugundan yavas attıgını duşunuyorum.. 10 gun sonra daha güçlü duyucaz .. herkes saglıkla bebegını kucagına alır inşallah