-
- Konu Sahibi berraksuuu
cok tesekkurler dıleklerın ıcın canım
kımseyı sınamasın rabbım bu acıyla ıns
ısteyen herkese nasıp etsın
sabırla beklıyorum kımıldamasını
kızlar pazartesi tekrar test yatıracağım neolu dua edin bizim için değerimiz yükselsin
ayyy ne oluyor bana gerçekten stres yaptım ya koruma içgüdüsü sanırımonu kaybetmek istemiyorum ve benim sol kasığımda ki ağrı devam etmekte
ayyy ne oluyor bana gerçekten stres yaptım ya koruma içgüdüsü sanırımonu kaybetmek istemiyorum ve benim sol kasığımda ki ağrı devam etmekte
kızlar merhaba
bende bugün öğrendim ama bebişim çok küçük değerim 42 çıktı kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum sol kasığımda çok ağrı var ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi offf ya
kızlar gene iyi sizin oranlar benim oran 7,25 çıkmıştı 2 gün sonra 30,03 5 gün sonra 903 bak şimdi 11 haftalıkmışım. çok güzel bişey hamile olmak dimi kızlar yaa...
tatlim profilindeki bebek cok tatli massalahcok guzel ve cok cilveli birseye benziyor ayyy
yiyim ben onu
cnm bu ağrılar çok normal hcg değerin gayet iyi endişe etme cnm..
içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar hcg ne baktır cnm...
bizimkiler daha tatlı olur cnm hiç merak etme sen
illaki canim ona diyecek yok zaten ama ne bileyim hosuma gitti isde belkide kizimi hayal ettim bilmiyorum
evanurcum neden kendine çizelge hazırlamıosun???
nasil yani anlamadim neyle ilgili
bebeğinin kaç haftalık olduğunu gösteren çizelgeyi cnm...benim görünüyor ya 17+6 diye ondan işte..
profilimden kişisel tercihlerime gel orada çizelge var bu linkihttp://lbdf.lilypie.com/CB8Qp3.png yapıştır kaydet
ayyy yapamiyorum porofilime girdim ama kisisel tercigim nerde ben bu konulara biraz geriyim de
ayyy yapamiyorum porofilime girdim ama kisisel tercigim nerde ben bu konulara biraz geriyim de