- Konu Sahibi berraksuuu
yaptim yaptim yaptimmmmmmmmm
cok tesekkur ederim berraksu cum.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese selam arkadaslar,
umarim iyisiniz bebislerinde keyifleri yerindedir.
Bu arada uzulme canim bu cizelgeyi olurturmak benimde hayli bi zamanimi almisti.Turkce degil cunku umarim halledersin.
turkce olmamasi sorun degil yaptim ama ben sadece yazip cikiyorum genelde ama iyi oldu be heeeeee aaa bak ne soracam peki profile nasil resim ekleniyor
kontrol paneline giriyorsun orda profili duzenle kismi var ordan her turlu profil degisikliklerini yapabiliyorsun canim.
buldum ama ugrasiyorum
yaptim yaptim yaptimmmmmmmmm
Merhabalar bende sizin gibi 4 aylık evli 11 haftalık hamileyimslm kızlar bende ılk bebegıme hamıleyım
henuz 4 aylık evlıyım ve 11 haftalık hamıleyım :)
herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar dılerım
cok tesekkurler gunnurcum yaptimmmm
bende geldim bende geldim .selam herkese oğluşumla ben geldik teyzelerii
hosgeldinizzzzz ne var neyok
iyiylik valla .mide ağrım var.( demir ilaçları beni mahvediyor ya.dr 1 hafta ara ver dedi.bende bekliyorum umarım geçer.sen nasılsın?
himmm anladim ozaman ya ilacini degistir ya da birak ozaman ama ben birakmandan yana degilim
her hamile bayan bnce vitamin folik asit...vsilaclar kullnmasi lazim sutvarsa evde sut ic iyi geliyor bnde ilk zamanlar vitamin ilaci kullniyordum yemeklerden yarim
saat onceydi her ictigimde migdemin agrisina duramiyordum bnde sut iciyordum iyi geldi sonra atmayada kiyamadim cunku daha bir hafta olmustu ilaclara basladigim
bitene kadar hep sut ictim sende dene belki iyi gelir sanada
canım dr ilacımı değiştirdi.yeni ilaca bir hafta sonra başla dedi.ben vejeteryanım canım süt içemiyorum( hayvansal hiçbişey yeyip içmiyorum ben.
himmm anladim tatlim bebegin icin ozaman ne yapacan ozaman oyleyse dr un degistirdiyse super