Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar merhaba

bende bugün öğrendim ama bebişim çok küçük değerim 42 çıktı kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum sol kasığımda çok ağrı var ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi offf ya :KK43:

allah razi olsun insallah insan ugrasdan sonra hamile kalinca daha bir pipirik oluyor her gun dr.u ariyordum resmen ama sukurler olsun ki alistim sanirim artik iyi olduguna inaniyorum....

insallah sende alirsin saglikla hayirlisiyla bebisini kucagina daha sen hic bir bir sey hissetmiyorsundur zamanla buyusun ilk kimildamalari falan dunyaya degisilmez

cok tesekkurler dıleklerın ıcın canım

kımseyı sınamasın rabbım bu acıyla ıns

ısteyen herkese nasıp etsın

sabırla beklıyorum kımıldamasını:KK49:

kızlar merhaba

bende bugün öğrendim ama bebişim çok küçük değerim 42 çıktı kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum sol kasığımda çok ağrı var ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi offf ya :KK43:

cnm ben adetten 2 gün önce kan testi yaptırmıştım...39 çıkmıştı hiç üzülme 2 günde bir değerini ölçtür devamlı ikiye katlaması gerekir.BENDE ADET BELİRTİLERİ YAŞAMIŞTIM NORMALDİR CNM.

Son düzenleme:
cnm ben adetten 2 gün önce kan testi yaptırmıştım...39 çıkmıştı hiç üzülme 2 günde bir değerini ölçtür devamlı ikiye katlaması gerekir.BENDE ADET BELİRTİLERİ YAŞAMIŞTIM NORMALDİR CNM.

tamam tatlım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ben 9 ay beklediğim için biraz korkuyorum.

kızlar merhaba

canım moralını bozma sakın benımde butun belırtılerım aynıydı adet gıbı

sabret ıns Allah yuzune gulsun hersey ıstedıgın gıbı olsun

kızlar merhaba

Canım hiç bozma moralını benımde ılk degrım 48 dı :)) ben ne dıs gebelık dusundm ne kımyasal nede baska bısey 48 gorunce dr gttm aynen bu denılenlerı dedı ultrsnla baktı rahm kalınlasms lakın kese bısey yok dedı 3 gn sonra tekrarlayalm dedı o 3 gn hıc gecmedı ama cıkan sonuc degerı 2 ye katlamstı belkı sende benım gıbı cok erken ogrenmıssındr boyle dusun kı ınsallah oyledır hıc sıkma canını hakkında hayırlısı olsun :KK70:

kızlar gene iyi sizin oranlar benim oran 7,25 çıkmıştı 2 gün sonra 30,03 5 gün sonra 903 bak şimdi 11 haftalıkmışım. çok güzel bişey hamile olmak dimi kızlar yaa...

kızlar gene iyi sizin oranlar benim oran 7,25 çıkmıştı 2 gün sonra 30,03 5 gün sonra 903 bak şimdi 11 haftalıkmışım. çok güzel bişey hamile olmak dimi kızlar yaa...

evet cnm çok güzel allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah...bu arada hayırlı olsun:KK49::KK49:

kızlar çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız yanlız benim dr . bir hafta sonra testi tekrarla gel dedi folik asit günde 2 kere iç dedi. bakmaya bile tenezül etmedi.

kızlar çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız yanlız benim dr . bir hafta sonra testi tekrarla gel dedi folik asit günde 2 kere iç dedi. bakmaya bile tenezül etmedi.

aze-ırmakçım bakmaya tenezzül etmedi değil daha bişey göremez hele senin oran haftaya 1500 e çıksın bak ozaman keseciği nasıl göreceksin ondan 1 hafta sonragene çağıracak seni o zamanda kalp atışlarını dinleyeceksin :) çok güzel demi

aze-ırmakçım bakmaya tenezzül etmedi değil daha bişey göremez hele senin oran haftaya 1500 e çıksın bak ozaman keseciği nasıl göreceksin ondan 1 hafta sonragene çağıracak seni o zamanda kalp atışlarını dinleyeceksin :) çok güzel demi

ya canım ne bilim o kadar bekledikten sonra şuan o kadar şaşkınım ki ne yapacağımı bilmiyorum kimseye de söylemedim dr gitmeden değer yüksekmeden kalp atışını duymadan meleğimin içim rahat etmeyecek

slmm bende geldim arkadaşlar benm de ilk hamileliğim 1 yıllık evliyim ve bebeğim bize sürpriz yaptı beklemediğimiz anda geldi. 7. haftamızdayız.

1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011 / 18 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

2 / GUNEBKN / ERKEK BEBEK / 7 NİSAN 2011 / 5 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

6 / GRHSHR / KIZ BEBEK (MELEK) / 5 MART 2011 / 5 ARALIK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

7 / EZKEN / KIZ BEBEK (ESİLA) / DOĞUM EKİMİN SON HAFTASI / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

8 / ECZİLAYDA / ERKEK BEBEK / 28 NİSAN 2011 / 2 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

9 [/COLOR]/ NURPEKER / MİNİŞİ GELİCEK / 10 MART 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

10 / BURCU_ZDMR / ERKEK BEBEK / DOĞUM TARİHİ 4 KASIM 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

11 / KOMAGENE / KIZ BEBEK GİBİ /16 MAYIS 2011 / 20 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar

12 /NAZAR BONCUĞUM /ERKEK BEBEK /6 NİSAN 2011 / 10 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar

Son düzenleme:
Tesekkur ederım canım heycan en bastan berı var lakın ıste cınsıyetınıde bı ogrenırsek tam guzel olck :)) gercı ben merak etmıyorum cevremdekıler okdr merklıkı onlrın gazına gelıorum :)))

Ah o cevredekiler varya bitmez onlarin meraklari zaten
Insan ogrenince daha baska hayaller kuruluyor diyorm
Ya asil simdi basliyor o heyecn

kızlar merhaba

S'en o adet agrilarina bakipda aldanma 29haftalik hamilym her ay buzamana
Kadar adet oolacakmisim Gibi oldum agrilarin hakknda bir sey diyemem herkesde
Farklidir belirtiler ama adet icin ben yasadim hatda 22subtda adet oldm belirtilerim
Basladi her ay adet belirtilerini net seklde yasiyorm

X