-
- Konu Sahibi berraksuuu
allah razi olsun insallah insan ugrasdan sonra hamile kalinca daha bir pipirik oluyor her gun dr.u ariyordum resmen ama sukurler olsun ki alistim sanirim artik iyi olduguna inaniyorum....
insallah sende alirsin saglikla hayirlisiyla bebisini kucagina daha sen hic bir bir sey hissetmiyorsundur zamanla buyusun ilk kimildamalari falan dunyaya degisilmez
kızlar merhaba
bende bugün öğrendim ama bebişim çok küçük değerim 42 çıktı kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum sol kasığımda çok ağrı var ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi offf ya
cnm ben adetten 2 gün önce kan testi yaptırmıştım...39 çıkmıştı hiç üzülme 2 günde bir değerini ölçtür devamlı ikiye katlaması gerekir.BENDE ADET BELİRTİLERİ YAŞAMIŞTIM NORMALDİR CNM.
kızlar merhaba
bende bugün öğrendim ama bebişim çok küçük değerim 42 çıktı kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum sol kasığımda çok ağrı var ve belim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi offf ya
kızlar merhaba
kızlar gene iyi sizin oranlar benim oran 7,25 çıkmıştı 2 gün sonra 30,03 5 gün sonra 903 bak şimdi 11 haftalıkmışım. çok güzel bişey hamile olmak dimi kızlar yaa...
kızlar çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız yanlız benim dr . bir hafta sonra testi tekrarla gel dedi folik asit günde 2 kere iç dedi. bakmaya bile tenezül etmedi.
aze-ırmakçım bakmaya tenezzül etmedi değil daha bişey göremez hele senin oran haftaya 1500 e çıksın bak ozaman keseciği nasıl göreceksin ondan 1 hafta sonragene çağıracak seni o zamanda kalp atışlarını dinleyeceksin :) çok güzel demi
slmm bende geldim arkadaşlar benm de ilk hamileliğim 1 yıllık evliyim ve bebeğim bize sürpriz yaptı beklemediğimiz anda geldi. 7. haftamızdayız.
Tesekkur ederım canım heycan en bastan berı var lakın ıste cınsıyetınıde bı ogrenırsek tam guzel olck :)) gercı ben merak etmıyorum cevremdekıler okdr merklıkı onlrın gazına gelıorum :)))
kızlar merhaba
slmm bende geldim arkadaşlar benm de ilk hamileliğim 1 yıllık evliyim ve bebeğim bize sürpriz yaptı beklemediğimiz anda geldi. 7. haftamızdayız.
kızlar benide alın aranıza ilk çocuğum sat 6 nisan 10 ocak da görünüo doğum ama erken gelebilir dedi dr hayırlısı ile oğlum olcak