-
- Konu Sahibi berraksuuu
evet canım.bakalım bu ağrıtmaz inşallah.dr bu da dokunursa damar yolu açar veririz dedi.
insallah insallah....
bu zamana kadar hic migde agrisi nedir bilmedim
hamile kaldim ilaclarin etkisinden dolayi migdem cok agridi....
simdide okadar cok sirtlarim agriyorki bebek migdeme ciktikca artik kuluclarim bile azdi oderecedeyim....
ayyy geçmş olsun.benim mide zaten sorunluydu.ilaçlar iyice azdırdı..bakalım napıcam.
cok sagol sanada gecmis olsun ama insanin neresi agrirsa orasi cani oluyor....artik doguma kadar daha da azar bazen oyle bir agriyor ki
yattigim yerden kaldiriyor beni nefesii kesiyor agrisi dr.sordum karnim buyudukce arkalarimdaan gerilme yapiyormus agrlik var diyeymis
olsun ama bebislerimiz icin deger demekden baska care yok artik buna da sukur
evet canım.bebeğim iyi olsunda ben sancı çekmeye zaten alışkınım.adet sancılarım mesela korkunç olur benim.o yüzden bu ağrılar bana püften geliyor:))hem bu kadar aramışken mucizemi şikayet etmemem lazım aslında...
dogru soyluyorsun ben de aradim ikinci asilamamda tutdu hamile kalinca ogunleri gececek diyordum
gecti o acilar ama unutamadim aslinda unutmamak daha iyi sanirim her gun rabbime sukurler ediyorum
iki sene sonra kavustum...
sendemi asilama
tatlim ben cikiyorum esime masaj yaptiracam cok aciyorlar masaj yapinca iyi geliyor hafifliyor kendine iyi bak gorusuruz
Merhaba güzel Annisler,
bende ilk bebisime hamileyim. Öyle güzel ve degisik bir duyguki, Rabbim tüm isteyenlere yasatsin. 1 hafta öncesi Rahmimin kisalmasin yüzünden hastaneye yatmak zorunda kaldim, ömrümden sanki ömür gitti. Agla agla gözlerim sisti. Annelik bambaska bir duyguymus. Allahima binlerce sükürler olsunki simdilik hersey iyi, bebegim iyi gelisiyor. Heleki o tekmelerini hissettigimde cok mutlu oluyorum. Insallah saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz hepimiz.
bende 2 sene bekledim canım.ben kötü şeyler yaşadım.hiçbir problem olmamasına rağmen olmuyordu...tedaviye başladık klomen kullandım o da yumurtalıklarımı aşırı uyardı 10 cm kistler oluştu 6 tane.onları apirasyon denilen iğrenç bi işlemle aldılar.2 kere rahim filmi çekildim...prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım.hepsi düzeldi.aşılamaya geçtik.2 negatif aşılama oldu( umudumu yitirmiştim.ağlamadan geçen günüm yoktu.tüp bebeğe karar verdik.işlemlere başlayacaktık.testler yapıldı.biz o ay dinlenmeye karar verdik.ve kendiliğinden oldu mucizem.Rabbime hergün ama hergün şükrediyorum
günaydın annişlerrr benımde problemım kbaızlıkya cok kotuyum dunden berı napsam gecmedi
Cok kotu seyler rabbim birdaha uasatmasin kimisi yeni evlndm bebek icn cok erkn derler
Kimileride ugrasmk zorunda kalirlar allhn isi isde ypck birsey yok malesef bnde pco hastsiym
Artik o yumurtalari calistrmk icn veriln savas bnde kullndm klomen bnde hic memnun kalmadim
Snra dr umu degstirdm klomeni vern ilk dr yaklasik on ay boyunca kullndirdi bna snra kasiklarimda
Cok agrim olunca acile gitttk agrimi dindirdiler ama iyi bir jinekologa Gidin dendi sonra Yucel karamani
Buldm bukadar uzun kullndirmamasi lazimdi dedi klomeni hemen o ay ignelere basladm gobekden asilma
Derkn oldu okadar cok onmliki dr un iyi olmasi senin ikinciyede ozamn norml olabilir cunku birincisi oyle
Olmus allhima sukurler olSun acilarim bitti ama unutulmuyor