Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bende kız dılıyorum tabıkı saglıklı olsun en basta

Allah gonlumuze gore versın

Aminnnnnnnnnnnnn insallah :))) hayırlısı olsun hakkımzda ıkılı testımı 22sınde yaptrcm cunku tam 12. hafta ıcınde olms olcm o zaman zatn dr bana o aralrda gel demstı bnde 22 sını kendıme munasıp gordum beklıyorum:))

hayırlısı olsun canım

heycanla beklıyorum ıns hayırlı sonuclar alırız

bende kız dılıyorum tabıkı saglıklı olsun en basta

allah gonlumuze gore versın

cnm kendini şartlandırma sakın..bana dr ikili testim yapılırken bebeğin ensesini ölçerken erkek bebek dedi...bende nedense kendimi kız diye şartlandırmıştım...yataktan nasıl kalktığımı bilememiştim ..tabi sonra oğluma adapte oldum...12.haftalar çok erken cnm çünkü bebek kızda olsa erkekte olsa pipi gibi bi çıkıntı oluyor..o çıkıntıyı bende görmüştüm....o çıkıntı ilerleyen haftalarda bebek kızsa içine çekiliyormuş.erkekse pipiye dönüşüyormuş....ama 15.ve 16. Haftalarda dr bilebiilir cnm...ben iyice emin olmak için 17+4 bekledim...kızım olacağı kesinleşti....ama öğrendikten sonra insan gerçekten çok rahatlıyor

ben ıkısıne adapte etmıyorum canım kendımı

cunku kesın bellı olmıcagını ıı bılıyorum

bı cok kişide gordum:)

kısmet artık ama merak olmadan da olmuyo işte

hersey kısmet işte daha cok erkendı korunuyoduk ama oldu:)

hayırlı olsun canım senınkıde ıns

rabbim ne eylerse guzel eylermis bnce tedavilerle ugrasmandan cok ama cok iyi bu durum ben ugrastigim icin cok iyi biliyorum
bnce sansli olanlardansin....hayirli saglikli olur insallah

iyiyim cnm uzandım netle uğraşıyorum...bebek iyidir inşallah teyzesi..senin kız bebek ne yapıyor ismi bell mi?

ohhhh ne kadar guzel bnde evde olmak istiyorummmmmmmm....ama az kaldi cikmama....

bnmki gecelerin kizi gunduz az oynuyor gece olunca cildiriyor bnmkisi yaklasik 7 gunden beri bunu huy edindi....evet allah kismet ederse asya koyacaz kararimiz kesin

bebisini saglikla kucagina alirsin insallah asil simdi basliyor heyecan

ohhhh ne kadar guzel bnde evde olmak istiyorummmmmmmm....ama az kaldi cikmama....

Bnmki gecelerin kizi gunduz az oynuyor gece olunca cildiriyor bnmkisi yaklasik 7 gunden beri bunu huy edindi....evet allah kismet ederse asya koyacaz kararimiz kesin

hmm güzel isim..adıyla yaşar inşallah...benim kızımda oynasa keşke şuan daha hissedemiyorum.......

Bende büyük ihtimalle nehir koyacam cnm.

hmm güzel isim..adıyla yaşar inşallah...benim kızımda oynasa keşke şuan daha hissedemiyorum.......

Bende büyük ihtimalle nehir koyacam cnm.

cok guzel isim nehir de esim ve ben ikimiz asya diyorduk bir de nil diyorduk sonra asyada karar verdik oyuzden son kararimiz dedik artik ikinciye kizim olursa nil dedik insallah.....

canim genlde ilk hamileliklerde bebekler gec oynarmis dr.sormustum ben oynamiyor diye bana oyle demisti ikinciye net hissedersin demisti...bnm yanlis hatirlamiyorsam 20haftalik falandim sanirim oynamasini hissettigim ama hergun net bir sekilde degil keisnlikle zamanla oda olur bnmki gece yattgimda deliriyor sanki icimde oynuyor donuyor ozamanda hic uyutmuyor bazen meshaneme vuruyor kasiklarimda geziniyor canimi yakiyor bnde kalkiyorum geziniyorum anca rahatliyorum ama yatincada yine ayni telas anlayacagin sabaha kadar resmen oynuyor bnmle

rabbim ne eylerse guzel eylermis bnce tedavilerle ugrasmandan cok ama cok iyi bu durum ben ugrastigim icin cok iyi biliyorum
bnce sansli olanlardansin....hayirli saglikli olur insallah

cok tesekkurler canım

senın adına cok sevındım hayırlı olsun bebegın ıns hayırlısıyla kucagına alırsın

insan anne olacağını 20.haftadan sonra tam anlamıyla anlıyorr galiba...o tekmeler sayesinde

Sağsalim alalım onlar için değer

cok tesekkurler canım

senın adına cok sevındım hayırlı olsun bebegın ıns hayırlısıyla kucagına alırsın

allah razi olsun insallah insan ugrasdan sonra hamile kalinca daha bir pipirik oluyor her gun dr.u ariyordum resmen ama sukurler olsun ki alistim sanirim artik iyi olduguna inaniyorum....

insallah sende alirsin saglikla hayirlisiyla bebisini kucagina daha sen hic bir bir sey hissetmiyorsundur zamanla buyusun ilk kimildamalari falan dunyaya degisilmez

insan anne olacağını 20.haftadan sonra tam anlamıyla anlıyorr galiba...o tekmeler sayesinde

Sağsalim alalım onlar için değer

ama herkesin bir degildir sanirim oynama haftasi ama inanki hissettigin zaman cok acayip bir duygu ben ilk anlamamistim hep gaz sikismasi gibiydi kasiklarim megersem bebeisimn hareketleriymis sonradan bebek gelistikce daha net hissedildi simdi bile bzen yumusak oluyor bazen ser egerki migdem de ise cok sert olabiliyor ama sabir sende hissedersin bu duygulari bu kadari oldu ya gerisi gelir insallah

kizlar ben cikiyorum isden cikmama yarim saatim kaldi son islerim daha var onlari halledip cikacam
aksama gorusmek uzere kendinize iyi bakin allaha ement olun

bebisini saglikla kucagina alirsin insallah asil simdi basliyor heyecan

Tesekkur ederım canım heycan en bastan berı var lakın ıste cınsıyetınıde bı ogrenırsek tam guzel olck :)) gercı ben merak etmıyorum cevremdekıler okdr merklıkı onlrın gazına gelıorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…