- 28 Ağustos 2009
- 7.303
- 20
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.061
ikimizin arasında 2 gün varmışyok cnm ben pazardan gelirken pazar arabasıyla birlikte düşmüştüm
vallahi cnm bilemiyorum bende babasıda çok sakiniz kızım maşallah inanılmaz hareketli...ultrasyonda öyle şaşırıyoruz ki..dr amcamızda öyle diyor inanılmaz hareketli diyor..
o zaman bende 7.ayıma girmek üzereyim
evet yaaa hep kaç aylık diye soruyorlar haftayı herkes pek bilmiiyor
evet yaaa hep kaç aylık diye soruyorlar haftayı herkes pek bilmiiyor
eskiler ne anlar hafta hesabından...hemen kaç aylıksın......sananeeeeeeeee dimi..
evet yaa..bayramda çok çektim..geçen dialog aynen şöyle
kadın:aaa hamilemisin maşallah
ben:evet
kadın: kaç aylık
ben:31 haftalık
kadın:yani
ben:8 aylık
kadın:normal doğum düşünüyosun dimi
ben:ben düşünüyorum ama olmuyor işte napalım
kadın:neyse sağlık olsun
diğer kilo ilgili diyalog
kadın aaa sen neden kilo almadın
ben:aldım 10 kilo hemde
kadın:aa nerende bu kilolar k..ç yok baş yok anlamadım hepsi çocuğa mı gitii
ben:
evet yaa..bayramda çok çektim..geçen dialog aynen şöyle
kadın:aaa hamilemisin maşallah
ben:evet
kadın: kaç aylık
ben:31 haftalık
kadın:yani
ben:8 aylık
kadın:normal doğum düşünüyosun dimi
ben:ben düşünüyorum ama olmuyor işte napalım
kadın:neyse sağlık olsun
diğer kilo ilgili diyalog
kadın aaa sen neden kilo almadın
ben:aldım 10 kilo hemde
kadın:aa nerende bu kilolar k..ç yok baş yok anlamadım hepsi çocuğa mı gitii
ben:
gerçekten popon falan belli olmuyormu hiç..bende 10 kilo almışım şu ana kadar...ama bende zaten basen vardı ..belli oluyor birazda olsa...ama hala L beden pijamalarımın içine girebiliyorum..4 kilosu mu ne bebeğinmiş ee vücuddaki ödemdi suydu derken inş bişeyimiz kalmaz....ama karnımız kalırsa açıkcası ben çok üzülürüm..hiç sevmiyorum karın kısmını yaaa...sezeryan olursak kesin kalıyor ama yaa sarmak lazım..benim daha belli değil normalmi sezeryanmı olacağı..hakkımızda en hayırlısı olsun inş...en kolayı..hep öyle diyorum ben...
ilahi günebkn çok güldüminanırmısın hep aynı diyaloglar...bende 26.haftamdayım diyince aaa daha o kadar mı diyorlar allah allah
bide haftamızı beğendiremiyoruz
işte cnm benm son adet 14 mayıs sanırım 6.5 aylık benim sen normal mi düşünüyorsun doğumunu
gerçekten popon falan belli olmuyormu hiç..bende 10 kilo almışım şu ana kadar...ama bende zaten basen vardı ..belli oluyor birazda olsa...ama hala L beden pijamalarımın içine girebiliyorum..4 kilosu mu ne bebeğinmiş ee vücuddaki ödemdi suydu derken inş bişeyimiz kalmaz....ama karnımız kalırsa açıkcası ben çok üzülürüm..hiç sevmiyorum karın kısmını yaaa...sezeryan olursak kesin kalıyor ama yaa sarmak lazım..benim daha belli değil normalmi sezeryanmı olacağı..hakkımızda en hayırlısı olsun inş...en kolayı..hep öyle diyorum ben...
aramızda 3 gün var..valla normal istiyorum kilo kalmıyor diye....ama bebeğin aksi bi durumu olursa elimizde değil sezeryana alıyorlarya kesin belli değil...eşimin yiğeni kız doğurdu normal çok istiyordu ama son anda başına kordon dolandığı ve düzelmediği için mecbur sezeryan oldu..ondan hayırlısı diyorum..inş normal olur...sancılar nasıl bişey bilmiyorum ama böbrek taşı kadar acı vermez herhalde sancısı..ona dayandıysam evladım için normalede göz yumarım napimm....
cnm arkadaş 34 bedenle hamile kaldığı için kilosu belli olmuyor
34 müüüü....anam one öyle..ben 40 bedenle hamile kaldım..42 oldum şuan... ..ömrü hayatımda 36 bile olmadım hiç..küçükken 38 bedendim ben ..en son..
ccnm bende normal istiyorum inş bi aksilik olmaz...
dayanıız allahın iznşyle doğurunca birşeimiz kalmaz
inş cnm..kimselere yük olmayızz..kendimiz bakarız evladlarımıza inş...ALLAH yardımcımız olsun..ben birazdan kuran okuyacağım..sizlerede dua edeceğim inş...evde zaman geçmiyor işten ayrıldım ben daha yeni....napim .....
inş cnm..kimselere yük olmayızz..kendimiz bakarız evladlarımıza inş...ALLAH yardımcımız olsun..ben birazdan kuran okuyacağım..sizlerede dua edeceğim inş...evde zaman geçmiyor işten ayrıldım ben daha yeni....napim .....
hadi ben kaçar kızlar...öptüm sizi...hayırlı akşamlar olsun şimdiden inş..dualarım sizinle ve tüm anne olmak isteyenlerle..allahım onlarada tatdırsın bu duyguyu inş...ben kaçar....byyy byyyy canlarım...öptüm sizi..
ben de evden çalışıyordum onuda bıraktım.yatıştayım şimdi:))sen ne iş yapıyordun güzelim??bu arada Allah hepimizi sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin
hadi ben kaçar kızlar...öptüm sizi...hayırlı akşamlar olsun şimdiden inş..dualarım sizinle ve tüm anne olmak isteyenlerle..allahım onlarada tatdırsın bu duyguyu inş...ben kaçar....byyy byyyy canlarım...öptüm sizi..