- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.021
amiiin canım..bende dr a soracağım şeyleri eşime söylüyorum unutursam sen hatırlat diye:)
1.) kasık ağrım var neden daha geçmedi diye soracağım
2.) alt tarafımda zonklama var diye soracağım
3.) aaa unuttum bişey daha vardı aklımda
cnm ya inan dr akşama kadar duydukları sorular bunlardr da dedi zaten hep aynı sorular diye....
cnm benim zonklama biraz daha hafifledi sanki....ama cnm ben kendimi üşüttüm bi gece üstümde incecik çarşafla uyuyup kalmıştım o gün başladı zonklama mümkün olduğunca kendini sıcak tut bol bol sıvı tüket..allah o kadar şiddetli zonklamayı birdaha göstermesin...
insanın ağrısı nerdeyse canı da ordaymış gerçekten
öyle valla gerçekten..zonklama yorulunca artıyor birde.ben ağırlaştım canım birde.oğlumun bebek şekerlerinide halledeyim hafta sonu.bir daha dışarda gezmey düşünmüyorum..yoruluyorum çok çabuk artık çünkü
evet cnm o işide hallet çıkma birdaha
şu aşamada senin için en önemli şey dinlenmek...
ben dışarı çıktığımda çok korkuyorum motor,bisiklet falan sürüyorlar çarparlar falan diye..çok dikkatli olmak lazım.
bu arada sen bebek odasını kaça ve nereden almıştın???
evet bende çok korkuyorum bisikletlilerden..birde top oynayanlardan...bebek odasını sitelerden 2000 e aldık canım..hep o civarda fiyatlar zaten..5-6 bine de çıkan yerler var ama ona benim gücüm yetmez
bende neten bakıyorum cnm bebek arabasını sipariş verdimde ..şimdi bebek karyolası araştırıyorum.altı çekmeceli olanlara bakıyorum.bebek odası almıcam ben..5000-6000 çok gereksiz masraf bence de cnm..
güle güle büyüt oğluşunu odasında....şu ev tipi ana kucağıda çok gerekli birşey bebekler çok seviyor.
bebek arabası almadım canım ben..azcık büyüsün o zaman alırım..bebek karyolasını da netten mi alacaksın?ana kucağı dediğin gibi çok gerekli valla
canım ben ankarada oturuyorum..özelde yapmayı düşünüyorum doğumu kısmetse..nerde doğum yapacaksınız devlet hastanesine giden varmı acaba yardımcı olurmusunuz istanbul pendik devlet hastanesine gidiyorum 24 haftalık hamileyim :)
evet cnm netten alıcam...araba içinde çok bekleme bebeklrin bayılarak bindiğine şahit oldum,,,yeni doğmuş olsalar bile
slm kızlar bende ilk oğluma hamileyim inş...4 sene sonra hadi bi bebek yapalım artık zamanı geçiyor dedik..çok şükür rabbim zorluk çekmeden nasip etti...oğlumun kıyafetlerini yıkadım bende...havalar soğumadan hazır olsun dedim..ütülemesi kaldı..onuda bu akşam bitiririm inş..istbuldayım ben...açıkcası erkek annesi olacağım için endişelerim yok değil..yetiştirmesi kıza göre daha zahmetli diye düşünüyorum erkek çocuğunun..ama inş üstesinden gelirim...sünnetinide daha küçükken yaptırmayı düşünüyoruz eşimle..inş sorunsuz olur herşey..sağ sağlim kavuşuruz kuzularımıza inş.........ilk bebekleri olacakların içinde olmakta çok güzel..şubat annesi olacağım inş ben...
slm kızlar bende ilk oğluma hamileyim inş...4 sene sonra hadi bi bebek yapalım artık zamanı geçiyor dedik..çok şükür rabbim zorluk çekmeden nasip etti...oğlumun kıyafetlerini yıkadım bende...havalar soğumadan hazır olsun dedim..ütülemesi kaldı..onuda bu akşam bitiririm inş..istbuldayım ben...açıkcası erkek annesi olacağım için endişelerim yok değil..yetiştirmesi kıza göre daha zahmetli diye düşünüyorum erkek çocuğunun..ama inş üstesinden gelirim...sünnetinide daha küçükken yaptırmayı düşünüyoruz eşimle..inş sorunsuz olur herşey..sağ sağlim kavuşuruz kuzularımıza inş.........ilk bebekleri olacakların içinde olmakta çok güzel..şubat annesi olacağım inş ben...
canım ben ankarada oturuyorum..özelde yapmayı düşünüyorum doğumu kısmetse..
öyledir mutlaka canım.ooohh rahatça yayıla yayıla hem gez hem yat dimibakalım ne zaman alırım onu?
birde sen portbebe alacakmısın ben almayı düşünüyorum..kışın hastaneye falan götürürken üşümesin diye
inşallah sağsağlim alırız cnm..bende şubat annesi olucam
bende şubat annesi olacağım inşallah oğlumuz olacak bizimde :)
alıcam cnm portbebede..inşallah giydirir arabalarına bindiriri rahat rahat market alışverişine falan gideriz...
ben demiştimya 32. haftadan sonra alırım herşeyi diye ama dayanamıyorum
inş cnm..oooo burdakilerin çoğu şubat o zaman ne güzel yahu....şubat 2012 paylaşım alanında toplandık bizz.. sizleride beklerim...
desene aynı dertten buzdaripizz...oğlan annesi olmak zormuş öyle diyen çok ...bi kere çok gazlı oluyormuş kıza göre erkek bebekler....yandık ..inş sağ sağlim kavuşuruz pipisini yediklerimizee... ..daha isim bulamadım ben bide o dert var off offff
dayanamazsın tabi..bende öyleyim aldım bitti hala alasım var
çantamı da hazırlıcam inşallah haftaya falan..az kaldı yaa düşündükçe heyecandan ölecek gibi oluyorum..
hiç sorma cnm şaka maka kasım ayınıda ortaladık
ben normal doğum istiyor ya benim kuzum ne zaman gelir acaba36-37.haftaları atlatırız inşallah
inşallah canım ya..37 yi bi görsem rahatlıcam ..