Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

ben kasiyerdim cnm..ssk am devam ediyor ama hem işlerin durgunluğu hem hamileliğim nedeniyle çıkardılar....şimdi evde zaman geçiremiyorum..tv bilgisayar temizlik yemek derken akşam oluyor ama akşam tvde bişey olmayınca deliriyorum valla...eşimi dört gözle bekliyorum..bide oğlumu tabi..bi doğsalar..:KK49:

alışırsın canım bende öyleydim.ama alışınca bişi olmuyor..evet sağlıkla bi doğsalar

slm kızlar bende ilk oğluma hamileyim inş...4 sene sonra hadi bi bebek yapalım artık zamanı geçiyor dedik..çok şükür rabbim zorluk çekmeden nasip etti...oğlumun kıyafetlerini yıkadım bende...havalar soğumadan hazır olsun dedim..ütülemesi kaldı..onuda bu akşam bitiririm inş..istbuldayım ben...açıkcası erkek annesi olacağım için endişelerim yok değil..yetiştirmesi kıza göre daha zahmetli diye düşünüyorum erkek çocuğunun..ama inş üstesinden gelirim...sünnetinide daha küçükken yaptırmayı düşünüyoruz eşimle..inş sorunsuz olur herşey..sağ sağlim kavuşuruz kuzularımıza inş....:KK16:.....ilk bebekleri olacakların içinde olmakta çok güzel..şubat annesi olacağım inş ben...:KK16:

merhaba benim_olan,

hosgeldin sende, hayirli olsun hamileligin, insallah sende sag salim alirsin bebisini kucagina. Benimde oglusum olacak Allah nasip ederse, ama ben Mart sonu yada NIsan basi annesi olacagim insallah. Bu topigide ararken girdim ve güzel sohbetler oldugunu gördüm, böyle arada yaziyorum :-)). Erkek annesi olmak zor demissin, insallah Allah kolayligini verir hepimize. Bu devirde aslinda pek fark etmiyor kiz yada erkek annesi olmak, her ikiside cok zor. Hayirlisi bakalim...

bende şubat annesi olacağım inşallah oğlumuz olacak bizimde :)

Eresen sende hosgeldin canim, ne güzel ya bir sürü erkek annesi var burada :KK1::KK1:, insallah sende sag salim alirsin bebisi kucagina..

Lütfen dogum hikayelerinizi buradan bizimle paylasin, sizin dogumlar benimkinden önce olacagi icin... mutlaka bekliyorum ona göre :KK1:

günebakan, sanirim senle ben kaldik topicte :-))

Aksama ne yemek yaptin, nasil beslendin simdiye kadar? Benimde isin bitmesine az kaldi sayilir..bitsede eve gitsem, yarin sabah randevum var doktorda, heyecan basti simdiden...insallah ya hayirli olumlu bir görüsme olur...

günebakan, sanirim senle ben kaldik topicte :-))

Aksama ne yemek yaptin, nasil beslendin simdiye kadar? Benimde isin bitmesine az kaldi sayilir..bitsede eve gitsem, yarin sabah randevum var doktorda, heyecan basti simdiden...insallah ya hayirli olumlu bir görüsme olur...

canım cevap azcık geç oldu:))akşama yemek yapmamıştım anneme gidip yedik:KK1::KK1:tembelik yaptım bugün..kasıklarım ağrıyo birde
benimde cuma dr randevum var.güzel haberlerini ver yarın buradan inşallah bize..beslenme meselesine gelince valla pek bi değişiklik olmadı..sadece kola içmeyi bıraktım..vejeteryan olduğum için hayvansal ürün yemiyorum yoğurt yedim bol bol..

valla öyle be canım..kalan gün falan yazıyo ya heyecanlanıyorum kendi kendime ..benim sezeryan olacak ya 50 küsür gün kaldı inanamıyorum:nazar::nazar:Rabbbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahhh

cnm bende inanamıyorum 31.haftandasın ben seni 14. haftanda tanımıştım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi aksamlar kizlar :-))

neler yapiyorsunuz? Ben kayisi kurusu yiyip, kim milyoner olmak izliyorum :-))). Bir yandan da foruma bakiyorum..sizleri gördüm yazmak istedim... lütfen bana dua edin, yarin doktora gitcem...insallah güzel haberlerle gelirim...

Yarin gelismeleri yazarim size, kocaman öpüyorum sizleri..:KK54::KK54:

o zaman buyur çizelgem hazır:KK34::KK34::KK34::KK76::KK76::KK76:
süper olmuş dursun bu dursun
günebkn gene senn çizelgen benden önce ilerlemiş:KK57::KK57::KK57:
evet canım benimki 11 dedin mi ilerliyor
cnm bende inanamıyorum 31.haftandasın ben seni 14. haftanda tanımıştım.:nazar::nazar::nazar::nazar:
valla ya dün gibi dimi?

neler yapiyorsunuz? Ben kayisi kurusu yiyip, kim milyoner olmak izliyorum :-))). Bir yandan da foruma bakiyorum..sizleri gördüm yazmak istedim... lütfen bana dua edin, yarin doktora gitcem...insallah güzel haberlerle gelirim...

afiyet olsun...güzel haberlerle gel inşallah...özlemişsindir yavrunu görürsün artık yarın:)

güzel haberlerle dönersin inş:KK19:

X