- 28 Ağustos 2009
- 7.303
- 20
- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.081
neyse yarın buluşuruz burda inş... by byyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kasiyerdim cnm..ssk am devam ediyor ama hem işlerin durgunluğu hem hamileliğim nedeniyle çıkardılar....şimdi evde zaman geçiremiyorum..tv bilgisayar temizlik yemek derken akşam oluyor ama akşam tvde bişey olmayınca deliriyorum valla...eşimi dört gözle bekliyorum..bide oğlumu tabi..bi doğsalar..
gunebkn cnm akşam devam ederiz öptm
slm kızlar bende ilk oğluma hamileyim inş...4 sene sonra hadi bi bebek yapalım artık zamanı geçiyor dedik..çok şükür rabbim zorluk çekmeden nasip etti...oğlumun kıyafetlerini yıkadım bende...havalar soğumadan hazır olsun dedim..ütülemesi kaldı..onuda bu akşam bitiririm inş..istbuldayım ben...açıkcası erkek annesi olacağım için endişelerim yok değil..yetiştirmesi kıza göre daha zahmetli diye düşünüyorum erkek çocuğunun..ama inş üstesinden gelirim...sünnetinide daha küçükken yaptırmayı düşünüyoruz eşimle..inş sorunsuz olur herşey..sağ sağlim kavuşuruz kuzularımıza inş.........ilk bebekleri olacakların içinde olmakta çok güzel..şubat annesi olacağım inş ben...
bende şubat annesi olacağım inşallah oğlumuz olacak bizimde :)
günebakan, sanirim senle ben kaldik topicte )
Aksama ne yemek yaptin, nasil beslendin simdiye kadar? Benimde isin bitmesine az kaldi sayilir..bitsede eve gitsem, yarin sabah randevum var doktorda, heyecan basti simdiden...insallah ya hayirli olumlu bir görüsme olur...
günebkn artık bir çizelgem yok...artık çizelgeden takip etmicem günler geçmiyor böyle
aa neden yaa..bende çizelgeye bakınca daha çabuk geçiyor gibi geliyor
öylemi geliyor
valla öyle be canım..kalan gün falan yazıyo ya heyecanlanıyorum kendi kendime ..benim sezeryan olacak ya 50 küsür gün kaldı inanamıyorumRabbbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahhh
valla öyle be canım..kalan gün falan yazıyo ya heyecanlanıyorum kendi kendime ..benim sezeryan olacak ya 50 küsür gün kaldı inanamıyorumRabbbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahhh
süper olmuş dursun bu dursuno zaman buyur çizelgem hazır
evet canım benimki 11 dedin mi ilerliyorgünebkn gene senn çizelgen benden önce ilerlemiş
valla ya dün gibi dimi?cnm bende inanamıyorum 31.haftandasın ben seni 14. haftanda tanımıştım.
iyi aksamlar kizlar )
neler yapiyorsunuz? Ben kayisi kurusu yiyip, kim milyoner olmak izliyorum )). Bir yandan da foruma bakiyorum..sizleri gördüm yazmak istedim... lütfen bana dua edin, yarin doktora gitcem...insallah güzel haberlerle gelirim...
Yarin gelismeleri yazarim size, kocaman öpüyorum sizleri..
iyi aksamlar kizlar )
neler yapiyorsunuz? Ben kayisi kurusu yiyip, kim milyoner olmak izliyorum )). Bir yandan da foruma bakiyorum..sizleri gördüm yazmak istedim... lütfen bana dua edin, yarin doktora gitcem...insallah güzel haberlerle gelirim...
Yarin gelismeleri yazarim size, kocaman öpüyorum sizleri..
berraksu avatarın ne güzel pembe pembe..