Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

arkadaslar hayirli aksamlar...insallah bana yardimci olabilirsiniz. ikiz bebek bekliyordum ve gecen cuma birinin kalbinin durdugunu ogrendim...simdiyse, obur bebegime bisey olucak diye korkuyorum...sorum su, tansyonum yuksekti biraz bugun haric...acaba bu bebegimi tehlikeye sokarmi? Lutfen tecrubesi olanlar bana yardimci olsun, icimi rahatlatsin...

canım çok üzüldüm.Rabbim diğer bebeğini korusun..tansiyon yükseklği hamilelikte ciddi bi sorun.mutlaka takip ettir..kaç haftalık hamilesin canım.danış bi dr a bence.geçmiş olsun

n,
canım çok üzüldüm.Rabbim diğer bebeğini korusun..tansiyon yükseklği hamilelikte ciddi bi sorun.mutlaka takip ettir..kaç haftalık hamilesin canım.danış bi dr a bence.geçmiş olsun

sagol canim, o uzuntuyu Rabbim kimseye vermesin, kimseyi evlat acisiyla sinamasin...haftaya tansyonum icin randevum var ama inan her gun netten bi seyler bakiyorum. turlu turlu seyler okuyorum, ben kah rahatlatiyor, kah uzuyor...obur bebegime bisey olcak diye icim gidiyor...11 haftalik hamileyim ve ilk bebeklerim olucakti...
bugun tansyonum normaldi, ama bu seferde kendi kendime dedimki nasil birden normale dondu, obur bebegime bisey olmus olmasin??? bi sey olsa nasil anlarim?

canım takılma ..sen taktıkça tansiyon iyice yükselir..bişey olmaz bebeğine Allahın izniyle.kanaman ağrın falan yoksa korkma bebeğin iyidir

canım takılma ..sen taktıkça tansiyon iyice yükselir..bişey olmaz bebeğine Allahın izniyle.kanaman ağrın falan yoksa korkma bebeğin iyidir

haberi aldigim gun yani gecen cuma gunu kanamam oldu, hemen acile gittim, kalbu duran bebegim biraz yerinden oynamis ondan olabilir dedi...obur bebegim iyiydi, hersey yolundaydi...keske bir alet olsada istedigim zaman biz kendimiz bebegimizi gorebilsek:)
sen hamilemisin? yada anne oldunmu?

Şubat anneleri inşallah bebekleriniz sağlıkla doğar bu demek oluyor ki kova burcu olucak ne güzel arkadaş canlısı entelletüel enteresan şeylere meraklı konuştuğunda karşısındakileri etkiliyecek ışığa sahipler nerden mi biliyorum kendimden bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olcam daha yolun başındayım

Bugün o kadar tuhaf şeyler yaşadım ki....bir sürü kavga olay gördüm...nefes darlığı yaşadım....iğrenç bir geceydi yeni nefes alabiliorum evime yeni geldim....insanlar okadar anlayışsız ki...uzun zamandırda ultrasona girmedim yarın hem 3 test için hemde cinssiyet için gidiceğim umarım bebeğim sağlıklıdır henüz göremedim yüzünü ama okadar sıcacık geliyoki duygusu bana şans dileyin arkadşlar......

merhaba
bende daha yolun başındayımm tıpkı senin gibi temmuz annesi olacagım inşalaaah!!
çok heycanlıyımm umarım herşey hepimiz için yolunda gider

Genelde 26 günde bir adet görüyorum.En fazla 1-2 gün geçmiş olarak ilk testimi yaptırmıştım.
Günlerin nasıl geçiyor?Ben o kadar yorgun ve halsiz geçiriyorum ki kafamı kaldıramıyorumCanım birşey yapmak istemiyor iştahımda da ciddi bir azalma var.
Bu güzellik için herşeye katlanılır elbet ama cidden zor bir dönemmmiş.

inşallah en kısa zamanda allah bşzede nasip eder bu duyguyu.. umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebğinizi

selam kızlar....nasılsınız dünden beri bakayım..dün kk dan çıkar çıkmaz kuranımı okudum..içim ferahladı valla..dua etmek çok güzel bişey..allahım kabul etsin inş...sizleride unutmadım tabi.......yanlız sabahtan beri hiç halim yok..11 30 da kalktım ama hala uykum var gibi..bi duş aldım kendime gelirim diye ama hala aynıyım..hiçbişey yapacak gücüm yok..şuan akşama kadar yatasım var...eşimde işte..yemek yapmam lazım ama valla hiç takatim yok...gelirken ararım bişeyler alsın.........sizler ne yaptınız..?..hergün ne pişirsem diye düşünmekten ayrıca deli olucam evde yaaa

allah kabul etsin cnm..valla en büyük sıkıntımız bugün ne pişirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…