Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merak etme cnm arada bi gelip soru soruyorum...sağolsunlar hemen cvp veriyorlar...ama orada hekes birbiriyle samimi olmuş ben hep arada kaynıyorum:KK5::KK5::KK5::KK5:

cnm bi arkadaş vardı öğretmendi sanırım çocuğunun alınma durumu vardı ne oldu ona??

olsun yinede gel sen...4 kişi ceza aldı üyelikleri silindi..ortalık sakin şuan orda..... valla bayağıdır girmiyor o haberin yok açıkcası...kahagulomuydu adı neydi..girmiyor yokk:KK50:

cnm demiştimya benm şekerim sınırın üstünde çıktı diye...100 gr test yaptırcm o zamn sorarm...senn nazlı oğlan kapatır gene yüzünü:KK52::KK52::KK52:

sorma teyzesi yüzünü kapatıyo pipiyi açıyor.:)) oğlum diyorum yüzünü değil pipini saklaman lazım ama anlamıyor benim miniğim:KK1::KK1:

olsun yinede gel sen...4 kişi ceza aldı üyelikleri silindi..ortalık sakin şuan orda..... valla bayağıdır girmiyor o haberin yok açıkcası...kahagulomuydu adı neydi..girmiyor yokk:KK50:

evet cnm o arkadaştı..inş iyidir...evet bir ara sizin topikte olaylar olmuş:KK30::KK30::KK30::KK30: ama anlayamadım geçmişi okumak baya zor:KK19:

kızlar ben şimdi 7 aya girmiş oluyorum dimi 26 bittiği için...:44:...günebkn oğlunda çok komikmiş yaa yüzünü kapatıp pipiyi açması sanırım refleks dışı napsın..sonra kız sanarsınız diye gösteriyodur....:KK9:....oyy oyyyyy benimkide ne zaman gitsem sırt üstü yatıyor hiç oynarken göremedim..bir keresindede bana sanki namaz kılıyor gibi geldi..valla doktor delirdim sanar diye bişey diyemedim yahu..sanki diz üstüne oturmuş secdeye gitcek gibiydi..hiç unutamıyorum o anı...:KK53:....sonra ben saçmaladım diye bişey diyemedim eşimede doktorada...delirdim sancaklar..anne karnında öyle bebekler varmı acaba....:44:....kızlar isimler varmı aklınızda..ben bi isim bulamadım oğluma..aslında çok buldukta sonra hevesimiz geçti içimize sinmedi hiç...demir,esad,ihsan....gibi..:KK19:

kızlar ben şimdi 7 aya girmiş oluyorum dimi 26 bittiği için...:44:...günebkn oğlunda çok komikmiş yaa yüzünü kapatıp pipiyi açması sanırım refleks dışı napsın..sonra kız sanarsınız diye gösteriyodur....:KK9:....oyy oyyyyy benimkide ne zaman gitsem sırt üstü yatıyor hiç oynarken göremedim..bir keresindede bana sanki namaz kılıyor gibi geldi..valla doktor delirdim sanar diye bişey diyemedim yahu..sanki diz üstüne oturmuş secdeye gitcek gibiydi..hiç unutamıyorum o anı...:KK53:....sonra ben saçmaladım diye bişey diyemedim eşimede doktorada...delirdim sancaklar..anne karnında öyle bebekler varmı acaba....:44:....kızlar isimler varmı aklınızda..ben bi isim bulamadım oğluma..aslında çok buldukta sonra hevesimiz geçti içimize sinmedi hiç...demir,esad,ihsan....gibi..:KK19:

cnm ben bu haftaları pek bilemiyorum günebkn iyi bilir:KK34::KK34::KK34:

evet benim bebekte bir defasında o pozisyonda duruyordu..

genellikle çok yaramaz oluyor benimki bir keresinde ben düşşmüştüm dr kontrole gittim benm kız ayaklarından hızını alıp alıp plesantasının üzerine atlıyordu....geçen haftada kordonunu ttmuş çekiştirip duruyordu..

yaramaz bir kızım olucak galiba

evet senin oğlan biraz yanlış yerini kapatıyor:KK1::KK1::KK1:

gerçi benim kızın da altta kalan yanı yok:KK19::KK19::KK19:
öyle valla yanlış yerler kapanıyor:))senin kızda fena olacak galiba

öyle teyzesi pipi en baştan beri meydanda yüzünü saklıyor benim yaramaz...biz oğlumuzun ismini tuna koyacağız

evet canım 7. ayın içersindesin. 28. haftada da 7 ay doluyor.

cnm şu haftaların ay olarak karşılığı ne:KK31::KK31::KK31:kafam karışıyor:KK28:

8 haftalık 2 aylık
12 haftalık 3 aylık
16 haftalık 4 aylık
20 haftalık 5 aylık
24 haftalık 6 aylık
28 haftalık 7 aylık
32 haftalık 8 aylık
36 haftalık 9 aylık
40 hafta da zaten miad doluyor doğuruyoruz:))
ama ben sezeryan olacağım için 38 den sonra bekliyoruz

cnm ben bu haftaları pek bilemiyorum günebkn iyi bilir:KK34::KK34::KK34:

evet benim bebekte bir defasında o pozisyonda duruyordu..

genellikle çok yaramaz oluyor benimki bir keresinde ben düşşmüştüm dr kontrole gittim benm kız ayaklarından hızını alıp alıp plesantasının üzerine atlıyordu....geçen haftada kordonunu ttmuş çekiştirip duruyordu..

yaramaz bir kızım olucak galiba

merdivenlerden düşen biri vardı bizim topikte bi ara o senmiydin yoksa...:44:....gerçekten çok yaramazmış..acaba anne karnındaki usluluk veya yaramazlıkları doğduğundada öyle olacaklarınımı gösterir ki.?:44:...günebkn...doktorlar farklı hesap ediyormuş...benim kafam ondan karışıyo...iyi o zaman artık yedinci aydayım diyebilirim...

8 haftalık 2 aylık
12 haftalık 3 aylık
16 haftalık 4 aylık
20 haftalık 5 aylık
24 haftalık 6 aylık
28 haftalık 7 aylık
32 haftalık 8 aylık
36 haftalık 9 aylık
40 hafta da zaten miad doluyor doğuruyoruz:))
ama ben sezeryan olacağım için 38 den sonra bekliyoruz

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

merdivenlerden düşen biri vardı bizim topikte bi ara o senmiydin yoksa...:44:....gerçekten çok yaramazmış..acaba anne karnındaki usluluk veya yaramazlıkları doğduğundada öyle olacaklarınımı gösterir ki.?:44:...günebkn...doktorlar farklı hesap ediyormuş...benim kafam ondan karışıyo...iyi o zaman artık yedinci aydayım diyebilirim...
de canım ben soranlara 31 haftalığım diyorum nasıl yani deyince de 8 aylık diyorum haaa diyolar o zaman:KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9: rica ederiz

ikimizin arasında 2 gün varmış:KK39::KK39::KK39:yok cnm ben pazardan gelirken pazar arabasıyla birlikte düşmüştüm:KK25::KK25::KK25:

vallahi cnm bilemiyorum bende babasıda çok sakiniz kızım maşallah inanılmaz hareketli...ultrasyonda öyle şaşırıyoruz ki..dr amcamızda öyle diyor inanılmaz hareketli diyor..

o zaman bende 7.ayıma girmek üzereyim:KK48::KK48::KK48::KK48:

..................
.......

Son düzenleme:
X