- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Yani illaki her gün aynı evde olmuyosun duruma göre ayrı kaldığın da olur iş seyahati olur başka seyahat olur bi şekilde bunlar oluyo evliliklerde ama öyle ayrı bi evim olsun kafama göre oraya gideyim kalayım falan zor yani bu. En iyisi sen bol bol iş seyahati olan birini bul diycem ama onun da iş değiştirmeyeceğinin bi garantisi yok sonuçta.. Benim eşim vardiyalı çalışıyo bazen 9-18 bazen 14-22 saatleri arasında, ben de sürekli 9-17 çalışıyorum.. o akşamcı olunca bana alan kalıyo seviyorum o zamanı mesela sürekli sabahçı olunca biraz daralıyorum üstüste gelince.. İş seyahatleri olmasını da seviyorum önceden planlar yapıyorum kız arkadaşlarımla party yapıyorum güzel vakit geçiriyorum.. Bence o alana herkesin biraz ihtiyacı var.Her zaman ayrı evde kalalım demiyorum ama arada olabilir .
Her gün mü aynı evde aynı yatakda yatmak zorundayız mesela.bence bu çok sıkıcı.hatta eşimin iş seyahatleri yapan biri olmasını isterdim ama şu anki erkek arkadasımın öyle bir durumu yok.
Onu aldatıcağımdan falan değil dürüst ve sadık bir insanım ama öyle olsun isterdim daha güzel geliyor bana.ömür boyu sevgilimmiş gibi
O şöyle bir durum hani seversin cokkk seversin ya mubabbetini bakışını duruşunu beraber gülmeyi saçmalamayi iste o zaman ayni evde olmak keyif verir kavgalariniz bile hemen barisildigi için guzel gelirHer zaman ayrı evde kalalım demiyorum ama arada olabilir .
Her gün mü aynı evde aynı yatakda yatmak zorundayız mesela.bence bu çok sıkıcı.hatta eşimin iş seyahatleri yapan biri olmasını isterdim ama şu anki erkek arkadasımın öyle bir durumu yok.
Onu aldatıcağımdan falan değil dürüst ve sadık bir insanım ama öyle olsun isterdim daha güzel geliyor bana.ömür boyu sevgilimmiş gibi
Bilmiyorum belki de.hesap vermek değil de o gün konuşmak istemiyorum belki yazsın o zaman ama uzamasın konu diyorum .bu şekilde yani.ama kesinlikle dönüş yaparım yani arar arar açmam gibi bir durum yok.görmediysem uyuyorsam mesela ertesi gün ararım .telimin sesi kısıktır hep zaten .sesli kullanmayı sevmiyorum.giyiniş mesela .dekolteyi seviyorum oda sorun oluyor bazen
Ya bu tip şeyler işte
Kıskanmak aşkın kanununda var kızlar
Seninki dunden yapar nasila karimda medeni der. Ohh ne guzel hayat kandirmakta kolay olur..
"arkadasi nasilsa"
Canim bide sunu dusun.. sevdigine guvenebilirsin belki.. ya karsi taraftaki bayana ? Guya sevgilinin arkadasi ama ne maglum sevgiline asik olmicagi?!!!
Aldatilmama garantim var evet.. o derece guven var.. Allah aklimizi almazsa sadakatimiz sonsuzdur insaallah.Sizin aldatılmama garantiniz var galiba.
Hayatımızdaki insanlar gözü dışarda olan, rahat alan buldular diye önğne gelen her kadına asılmayan insanlar olabilirler mi acaba? Hiç böyle insanlarla karşılaştınız mı?
O da karşıdaki kadının (bayan değil) sorunu. Aşık olduysa olmuştur napalım yani. Beylerimizin cazibesine kapılmış olabilirler çünkü dünyanın en mükemmel, en yakışıklı, en karşı konulamaz adamlarıyla birlikteyiz ya.
Aldatilmama garantim var evet.. o derece guven var.. Allah aklimizi almazsa sadakatimiz sonsuzdur insaallah.
Benim beyimin baska kadinin asik olmasi beni rahatsiz edr. Siz etmemesi ayri bi tuhaflik
Evet benimkilerde sevmiyorsun sahiplenmiyorsun ilişkide kendimi yalnız hissediyorum diyor .ilgisizmişim herseyi onlardan bekliyormuşum vs
Oğlak burcuyum ama yükselenim mi Kova bilemedim
İlginç olan başta çok güzel çok coolsun derken ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmaları
Bende özgürlüğüme düşkünüm.tek başıma gezmeyi severim mesela sinemaya bile giderim
Sevgilim soruyor ne yapıcaksın bugün sinemaya gidicem diyorum beni çağırmıyor musun bu nasıl iş diyor yahu belki tek kalmak istiyorum o gün .
Cok komiksiniz vallahi. Kiskanmak guvenmemek demek degildir !!!Güzel garantiymiş o. Peki bizim o garantiye sahip olmadığımıza sizi inandıran nedir? Güvense o kadar güveniyoruz ki kadın arkadaşları olmasını sorun etmiyoruz demek ki, siz sorun ediyorsanız o derece bir güvenden bahsetmek biraz komik oluyor. Sadakat denen şey de size özgü olmadığına göre, başkalarının ilişkileri hakkında bu derece dar bakış açısıyla yorumlar yapmak çok da sağlıklı olmasa gerek.
Başka kadınların ne düşündükleriyle ilgilenmiyor olabilir miyiz acaba? Hiç başıma gelmedi ama gelse kadına acıma duygusundan başka bir şey hissetmem sanıyorum. Eşim de kendine aşık olduğunu bile bile bir kadına ümit verecek tıynette bir insan olmadığına göre ortada tuhaf bir durum göremiyorum.
Cok komiksiniz vallahi. Kiskanmak guvenmemek demek degildir !!!
Sacma sapan kıskanclıklarımız olmadıgı ıcın galıba bu kadr mutluyuz. Evet seven kıskanır ama cok kıskanınca cok sevmıs olmuyorsun hasta paranoyak oluyorsun. Yanı kocası anasından babasından kıskanan var ya bırak baska kadınıilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?
Cokta guzelim cokta guveniyorim cokta kiskancim aciklamasi budur canim. Bir ben boylede degilim. Hayatta var olan seyler...Kıskanmak bir güven sorunudur. İnsan ya kendine güvenmez, daha iyisini bulunca elinden kaçıverecek bir kuş muamelesi yapar hayatındaki insana ya da karşısındakine güvenmez, her karşı cinse çekim duyacağını, rüzgarına kapılıp gideceğini düşünür. Bundan daha mantıklı bir açıklama getirebiliyorsanız kıskançlığa, buyrun dinliyorum.
Cokta guzelim cokta guveniyorim cokta kiskancim aciklamasi budur canim. Bir ben boylede degilim. Hayatta var olan seyler...
Karakter meselesi.. ben babamida kiskanirim karakter canim.. duymadiysan bunuda duy
Ikimizin arasinda kim saldirgan cok merak ettim. Gayet cool'um asil siz gibi agresif cevaplamiyorum.Bu kadar saldırganlaşıp açıklama yapamadığınıza göre hak verdiniz bana. Teşekkürler, mutlu günler.
P.s. O dahi anlamındaki da'lar ayrı olacak.
Ikimizin arasinda kim saldirgan cok merak ettim. Gayet cool'um asil siz gibi agresif cevaplamiyorum.
Size asla hak vermiyorum. Karakter meselesi diyorum daha ne diyebilirim.. ben nasil baskalari kiskanmayinca " sevmiyodur asik degildir demiyorsam" . Sizinde bana guven yok veya ozguven yok deme hakkina sahip degilsiniz.
Turkceme gelince turkiyede okumadim. Hattalarim olabilir. Sizede iyi gunler
Aldatir demedim sizin gibi biriyle bukadar konusma yeter. Herkesin fikrine saygi duymayi ogrenin !Aldatılırsın dediniz daha ne diyecektiniz sevgili cool bağyan
Evet kesinlikleYani illaki her gün aynı evde olmuyosun duruma göre ayrı kaldığın da olur iş seyahati olur başka seyahat olur bi şekilde bunlar oluyo evliliklerde ama öyle ayrı bi evim olsun kafama göre oraya gideyim kalayım falan zor yani bu. En iyisi sen bol bol iş seyahati olan birini bul diycem ama onun da iş değiştirmeyeceğinin bi garantisi yok sonuçta.. Benim eşim vardiyalı çalışıyo bazen 9-18 bazen 14-22 saatleri arasında, ben de sürekli 9-17 çalışıyorum.. o akşamcı olunca bana alan kalıyo seviyorum o zamanı mesela sürekli sabahçı olunca biraz daralıyorum üstüste gelince.. İş seyahatleri olmasını da seviyorum önceden planlar yapıyorum kız arkadaşlarımla party yapıyorum güzel vakit geçiriyorum.. Bence o alana herkesin biraz ihtiyacı var.