Mesela neyi kıskanırsın?Ben çok kıskanç biri olarak yorum yapmasam iyi olur
Aslında karşımdakilere çok güvenmemhiç kıskanmıyorsanız demek ki özgüven sahibisiniz ve karşınızdakine çok güveniyorsunuz. kıskançlık güvenle alakalı diye düşünüyorum. taraflardan birinde özgüven ya da karşısındakine güvensizlik varsa kıskançlık da kaçınılmaz oluyor.
Ama bizim toplumumuzda kıskanmıyorsun sevmiyorsun mantığı var daha çokÖzgüvenli alakalı bir durum sanıyorum.
Bu sizin tarzınız kimse için değiştiremezsiniz ki.
Çok sevmek çok kıskanınca olmuyor sonuçta.
ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?
Ben de sizin gibiyim. Eşimle 6 yıldır birlikteyim bi kere bile herhangi bi kıskançlığım olmadı. Bi de eşim mesleği gereği (make-up artist) güzel kadınlarla çalışıyo ve hergün yüzlerce kadınla da müşteri olarak muhattap oluyo. Bu yapı meselesi bence. Yani tabi her gece barlarda clublerde de gezemez ama bazen iş toplantıları dolayısıyla şehir dışına çıktığında otellerde yeri geliyo akşam eğlenceleri yemekleri oluyo falan yine kıskanmam.. Belki tüm iş arkadaşlarını tanıdığım sevdiğim için bilemiyorum tanımadığım insanlarla hiç takılmadı diyebilirim.ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Valla ben de sizin gibiyim .ertrsftakiker odunsun diyorlar :)))ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
o kadar doğru davranıyorsunki, inşallah böyle devam edersin...kaçacak yada aldatacak adamı kıskanarak yanında tutamassın...aslında aşırı kıskançlık bazen, adamın aklında olmayan şeyleri tetikliyor...örneğin bir bayandan kıskanıyorsun onu, adamın aklında bile yokken, bu sefer o kıskandığın bayana daha alıcı gözle bakmaya başlıyor...ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Evet benimkilerde sevmiyorsun sahiplenmiyorsun ilişkide kendimi yalnız hissediyorum diyor .ilgisizmişim herseyi onlardan bekliyormuşum vsCnm Kova burcumusun :) aynı huylarımız çünkü kıskanmam kıskanan erkekle de olamam daralır kaçarım özgürlük çok önemli benim için kendime yapılmasını istemediğim hiç birşeyi karşı tarafa yapmam ama ters tepiyor işte en son sevgilim onu kıskanmadığım için beni güvenilmez buluyordu her daim bir haltlar karıştırıyormuşum gibi hissediyormuş pehhh çok ta umrumda
Ben özel alanım olmasını istiyorum benim ondan öncede bir hayatım vardı .arkadaslarım ilgi alanlarım vsBen de sizin gibiyim. Eşimle 6 yıldır birlikteyim bi kere bile herhangi bi kıskançlığım olmadı. Bi de eşim mesleği gereği (make-up artist) güzel kadınlarla çalışıyo ve hergün yüzlerce kadınla da müşteri olarak muhattap oluyo. Bu yapı meselesi bence. Yani tabi her gece barlarda clublerde de gezemez ama bazen iş toplantıları dolayısıyla şehir dışına çıktığında otellerde yeri geliyo akşam eğlenceleri yemekleri oluyo falan yine kıskanmam.. Belki tüm iş arkadaşlarını tanıdığım sevdiğim için bilemiyorum tanımadığım insanlarla hiç takılmadı diyebilirim.