İşin tuhafı başta supersin çok coolsun deyip sonradan değişmeleriNormal olan sensin, anormal olan onlar. Bir gün karşına senin gibi biri çıktığında o ilişki tadından yenmeyecek kıvamda olacak emin ol.
Kıskançlık sevgiyle alakalı bir sorun değildir. Tamamen güven problemidir. Kıskanan insanlar ya kendilerine güvenmezler ya karşılarındaki insana.
İşin tuhafı başta supersin çok coolsun deyip sonradan değişmeleri
Bu kadar olmaz demeleri .kıskandırmaya çalışıp iyice gözümden düşmeleri vs vs
Aynen katılıyorum herkesin özel alanı olması gerek ama acaba siz biraz abartıyo musunuz? Mesela zamanınızın ne kadarını sevgilinize ne kadarını bu özel alanınıza ayırıyosunuz? Biz sonuçta evliyiz özel alanlarımız olsa da akşam aynı eve gelip aynı yatakta yatıyoruz düzenli bi bağımız olmasını sağlıyo bu durum.. ama sevgiliyken zamanının %70 içini özel alanına ayıran bi sevgilim olsa ben de rahatsız olabilirim belki.. Ha bu kıskançlıktan olmaz da ilgi eksikliğinden önemsenmeme hissine kapılabilirim.. Bu insan hayatımda ha var ha yok kıvanıma gelebilirim belki bilmiyorum.Ben özel alanım olmasını istiyorum benim ondan öncede bir hayatım vardı .arkadaslarım ilgi alanlarım vs
Bunu anlamıyorlar.seninde olsun diyorum var diyorlar ama sorun oluyor
Umarım bu ilişkimde olmaz.çümkü artık bıktım.işin ilginç yanı başta çok iyi derken sonradan böyle de olmaz demeleri..
Kaybetme duygusu olmadığı için olabilir o yüzden sıkmıyorsunuzdur ilk baştaki flört heyecan veriyorsa tam anlamıyla ilişki de sıkılıyor olabilirsiniz.Aslında karşımdakilere çok güvenmem
Ama öyle bir duygu oluşmuyor bende
Evet benimkilerde sevmiyorsun sahiplenmiyorsun ilişkide kendimi yalnız hissediyorum diyor .ilgisizmişim herseyi onlardan bekliyormuşum vs
Oğlak burcuyum ama yükselenim mi Kova bilemedim
İlginç olan başta çok güzel çok coolsun derken ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmaları
Bende özgürlüğüme düşkünüm.tek başıma gezmeyi severim mesela sinemaya bile giderim
Sevgilim soruyor ne yapıcaksın bugün sinemaya gidicem diyorum beni çağırmıyor musun bu nasıl iş diyor yahu belki tek kalmak istiyorum o gün .
Umarım canımİşte onlar çürük elmalar. Sepetten attıklarımız. Bir gün çürük olmayan da denk gelir merak etme.
Umarım canım
İnsanlar ilişkilerini çok farklı yaşıyor
Marketteki çalışan kızdan kıskanan bir kadın gördüm daha ne diyeyim
Erkek arkadasınla fazla konuşmuş vs vs
Şok olmuştum .çevredekilerinde huzurunu bozuyorlar
İnstagramdan canlı yayın açtım .çok yakın bir arkadaşımın sevgilisine diğer arkadasım birşey söyledi diye kız bana o arkadasına söyle muhabbeti kessin sevgilimle dedi .şok oldum ki bunu yapanda okumuş eğitimli biri..
İlgiliyim kendimce ama yetmiyor heraldeŞimdi şöyle bir şey var; kıskanmamak, rahat insan olmak başka bir şey, ilgisiz, ilişkiye dair heyecanları olmayan, her şeyi karşıdan bekleyen insan olmak başka bir şey. Bu ikisinin arasında pek de ince olmayan bir çizgi var aslında ama istemeden de olsa ikinci tarafa mı kayıtorsun? Eğer öyleyse karşındaki adamların rahatsız olması normal.
Karakter meselesi.. ben cok kiskancim ama esim cok guvenilir biri onla alakasi yok.. karakterim boyledir.ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?
İlgiliyim kendimce ama yetmiyor heralde
Bazen başbaşa kalmak istiyorum bazen yalnız yada sosyal çevremle
Ama sürekli yazan arayan bir tip değilim
Mesela ararlar sonradan görürüm hep telefona bakmam sesi kısıktır zaten .
Mesela evli olsamda arada kendi evimde kalmayı tercih edebilirim .yada o da başka bir yerde kalabilir.özlemeyi seviyorum ben belkiAynen katılıyorum herkesin özel alanı olması gerek ama acaba siz biraz abartıyo musunuz? Mesela zamanınızın ne kadarını sevgilinize ne kadarını bu özel alanınıza ayırıyosunuz? Biz sonuçta evliyiz özel alanlarımız olsa da akşam aynı eve gelip aynı yatakta yatıyoruz düzenli bi bağımız olmasını sağlıyo bu durum.. ama sevgiliyken zamanının %70 içini özel alanına ayıran bi sevgilim olsa ben de rahatsız olabilirim belki.. Ha bu kıskançlıktan olmaz da ilgi eksikliğinden önemsenmeme hissine kapılabilirim.. Bu insan hayatımda ha var ha yok kıvanıma gelebilirim belki bilmiyorum.
Benimkinin olabilir niye olmasın kiKarakter meselesi.. ben cok kiskancim ama esim cok guvenilir biri onla alakasi yok.. karakterim boyledir.
Yani sizde baya serbestsiniz.. benim esimin bayan arkadasi olamazz ! benimde erkek arkadasim olamaz.. bizde boyle canim cokasiri kiskanciz.. kiskanclik iyi bsy degil ama kizlarla gorusmesine izin vermeyide dogru bulmuyorum
hmmm sizinki biraz fazlaymışMesela evli olsamda arada kendi evimde kalmayı tercih edebilirim .yada o da başka bir yerde kalabilir.özlemeyi seviyorum ben belki
Hayatınızda biri varken aynı anda başkasıyla tanışma amaçlı!!!! görüşüyorsunuz !?? Kıskanç olmama sebebiniz anlaşıldı. Hayatınızda biri varken bir başkasıyla neden tanışma arayışları içindesiniz, erkek arkadaşınız haklı sahiplenmemişsiniz.ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?