İlişkide kıskanç olmamak .benmi tuhafım?

İşin tuhafı başta supersin çok coolsun deyip sonradan değişmeleri
Bu kadar olmaz demeleri .kıskandırmaya çalışıp iyice gözümden düşmeleri vs vs

İşin tuhafı başta supersin çok coolsun deyip sonradan değişmeleri
Bu kadar olmaz demeleri .kıskandırmaya çalışıp iyice gözümden düşmeleri vs vs

İşte onlar çürük elmalar. Sepetten attıklarımız. Bir gün çürük olmayan da denk gelir merak etme.

Eskiden lise üniversite yılları cok kıskanctımda baktım yararından cok zararı var
Uzun süredir mottom yapan kendine yapar beni kaybeder
O yüzden pek kıskanmıyorum yani tabi bunda hayatındaki insanın olayların vsde cok önemi var biri eşime iltifat etse ki edenler oldugunda eşimi kıskanmak yerine gurur duyuyorum mesela ne güzel bir tercih yapmısımda hayatıma almısım diye
Bak bi örnek anlatayım;
Eşimle sevgiliyken nişanlanma asaması civarında aksam on gibi hop diye telefonuna bi kızdan mesaj geldi
“Nerelerdesin sesin solugun cıkmıyor görüşemiyoruz ne zamandır” vs gibi
Eşim cevap vermedi “alooo,hooop” gibi bişiler yazmaya devam etti
Eşimin (o zamanlar sevgilimin) eli ayagına dolandı panik oldu acıklama yapmaya calısıyor falan
Tepkim ise”olabilir sosyal medyada fotograf paylasmıyoruz kızın benden bi haber olması normal sorun değil benim icin ama artık hayatında biri oldugunu bilmeli cevap yazabilirsin” vs oldu :)

Şimdi bu durumu kıskanmamın bana hic bir yararı olmayacaktı aksine kendimi üzecektim eşimi üzecektim kavga huzursuzluk vs cıkacaktı
Tam tersine verdigim tepkiyle eşiminde o zamanlar takdirini kazandım hayranlık uyandırdı bi sekilde

Aynen katılıyorum herkesin özel alanı olması gerek ama acaba siz biraz abartıyo musunuz? Mesela zamanınızın ne kadarını sevgilinize ne kadarını bu özel alanınıza ayırıyosunuz? Biz sonuçta evliyiz özel alanlarımız olsa da akşam aynı eve gelip aynı yatakta yatıyoruz düzenli bi bağımız olmasını sağlıyo bu durum.. ama sevgiliyken zamanının %70 içini özel alanına ayıran bi sevgilim olsa ben de rahatsız olabilirim belki.. Ha bu kıskançlıktan olmaz da ilgi eksikliğinden önemsenmeme hissine kapılabilirim.. Bu insan hayatımda ha var ha yok kıvanıma gelebilirim belki bilmiyorum.

Şimdi şöyle bir şey var; kıskanmamak, rahat insan olmak başka bir şey, ilgisiz, ilişkiye dair heyecanları olmayan, her şeyi karşıdan bekleyen insan olmak başka bir şey. Bu ikisinin arasında pek de ince olmayan bir çizgi var aslında ama istemeden de olsa ikinci tarafa mı kayıtorsun? Eğer öyleyse karşındaki adamların rahatsız olması normal.

İşte onlar çürük elmalar. Sepetten attıklarımız. Bir gün çürük olmayan da denk gelir merak etme.
Umarım canım
İnsanlar ilişkilerini çok farklı yaşıyor
Marketteki çalışan kızdan kıskanan bir kadın gördüm daha ne diyeyim
Erkek arkadasınla fazla konuşmuş vs vs
Şok olmuştum .çevredekilerinde huzurunu bozuyorlar
İnstagramdan canlı yayın açtım .çok yakın bir arkadaşımın sevgilisine diğer arkadasım birşey söyledi diye kız bana o arkadasına söyle muhabbeti kessin sevgilimle dedi .şok oldum ki bunu yapanda okumuş eğitimli biri..

Benim çevremde bu kadra abartılısı yok heralde. Aklıma gelmedi.

Kasiyerden kıskanmak herhalde dünyada en son aklıma gelecek şey olur benim. Tamamen özgüven sorunu işte.

İlgiliyim kendimce ama yetmiyor heralde
Bazen başbaşa kalmak istiyorum bazen yalnız yada sosyal çevremle
Ama sürekli yazan arayan bir tip değilim
Mesela ararlar sonradan görürüm hep telefona bakmam sesi kısıktır zaten .

Karakter meselesi.. ben cok kiskancim ama esim cok guvenilir biri onla alakasi yok.. karakterim boyledir.
Yani sizde baya serbestsiniz.. benim esimin bayan arkadasi olamazz ! benimde erkek arkadasim olamaz.. bizde boyle canim cokasiri kiskanciz.. kiskanclik iyi bsy degil ama kizlarla gorusmesine izin vermeyide dogru bulmuyorum

Yalnız kalmak, sosyal çevrenle olmak sorun değil de aramamak yazmamak biraz sorun olabilir. İletişim çağındayız ve insan sevdiği insana ulaşmak ya da sesini duymak ister. Bunu hesap verme olarak algılama, iletişimde kalmak olarak algıla. Aradığında ulaşamadığı, sevincini derdini anında anlatamadığı bir kadına ilgisiz demek hakları bence. Sen tek kişilik hayatına fazla bağlanmış olabilir misin?

Mesela evli olsamda arada kendi evimde kalmayı tercih edebilirim .yada o da başka bir yerde kalabilir.özlemeyi seviyorum ben belki

Benimkinin olabilir niye olmasın ki
Kadın diye illa ki sevgilimden hoşlanması mı gerekiyor yani
Bana göre ilginç bir bakış açısı

Ben de kıskanmam,
Flört ederse ve ben bundan emin olursam doğuma bile gidiyor olsam önce davayı açar sonra boşanırım
Kaşı gözü rahat durmayan adam da bi ittirsin gitsin zaten hayatımdan.
Doymamışsa gençliğine, durulmak ve tek kişiyle hayatını idame ettirmek istemiyorsa ben çocuk bakıcısı değilim,onu büyütemem.
Bana da çevremden fazla mantıklı davranıyorsun, boynuzlarını cilalarsın gibi iğrenç sözler gelmiyor değil.
Ben kendi hayatıma bakarım, iki gün üzülür sonra hayatıma devam.

Hayatınızda biri varken aynı anda başkasıyla tanışma amaçlı!!!! görüşüyorsunuz !?? Kıskanç olmama sebebiniz anlaşıldı. Hayatınızda biri varken bir başkasıyla neden tanışma arayışları içindesiniz, erkek arkadaşınız haklı sahiplenmemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…