Evet, aklım hala eskisinde ama inan o da en az bunun kadar manyaktı. Zaten ona dönemem, dönmem de daha cok uzulurum cunku. Kalbim acıyor, kafam cok karısık, bazen kendimi vicdansız hissediyorum.
Madem 1 numara da kotu, donme ona da, illa ona git demedim ki.
Şu an aşırı psikopatlıkları dışında her sey guzelken benim durup durup kendi icimde sorun yaratmam şımarıklık gibi geliyor
Cumle garip degil mi adam asiri psikopat. Sevmiyorsan sevmiyorsundur, bunun neresi simariklik? Bu isler zorlamayla olmuyor.
Etrafımda birkaç arkadasım "bu saatten sonra bu kadar sevilemem" diye biraz da mantık evlilikleri yapmaya baslayınca kendimi bir garip hissettim
Sen daha 22 yasindasin be kizim, asktan umit kesmek icin cok genc degil misin? Mutlaka asik olacagin baska biri cikar karsina.
Evlnmek icin evlenmek her yasta yapilabilen bir eylem, sonucta ihtiyacin olan sevmedigin biri. O da her yasta bulunuyor ama 22de sevmediginle evlenmek kendini tabuta koyup civileri elinle cakmak bence.
Yani ortada aslinda 2 durum var:
1. Sen sevmiyorsun, adam sevilmedigini biliyor, garip bir durum, iliskinin bir tabani yok. Acimayla ask olmaz.
2. Herif zirdeli. Normal birini yarabandi yapip vicdan azabi cekseydin bir nebze anlardim. Ille de yarabandina merakliysan baska yarabandi bul.
Nerden baksan elinde kalir, burdan bakinca sacma sapan bir durum olarak gorunuyor.
Bence sen eskiyi s..tiret toptan. Bu herifle de baglarini kes, git kafani dinle, kariyere yogunlas, sosyalles daha cok disari cik ki eskiye kafayi sarma. (nacizane fikrim).