Aşırı kıskançlık zamanla düzelir mi?

Bu kadar kıskançlıkla zor o iş nasıl seveceksin? Benim sevgilim bi gelse araba camlarını filmle kaplatmış halde aha da böyle :KK57: kalırım.
Tabi senin eski sevgiliyle görüşmende bunda bir etken.
Bekle yeniden aşık olursun elbet.
Valla ben de öyle kaldım cok sasırdım. İnşallah kalbim ısınır diye dua ediyorum artık. Hayırlı degilse bitsin bir an once.

Kızlar yorumlarınız icin tesekkur ederim, hafta ici bu saatte okudunuz bana yol gösterdiniz sağ olun. Ben simdi uyuyorum yarin ınsallah kalan yorumları da okuyacağım:) iyi geceler

Teşekkür ederim:KK43: yazdıgını iki kere okudum, biraz kendime geldim diyebilirim. Ne bileyim, kendimi böyle boşuna okumuş gibi hissediyorum, çalışmayacaksam neden okudum yani. Çalışma, okul vs bir yana, evet doğru aslında -kendimi o kadar inandırdım ki güçsüz, hassas, zayıf olduğuma- kendi kendimi sindiriyorum, bastırıyorum. Gerçi şu var, geçen sene gönüllü ders veriyordum ilkokul çocuklarına, huzurevlerine gidiyordum düzenli, hayır işleriyle uğraşıyordum beni daha cok mutlu ediyordu. Ben aslında hukuk mezunuyum, avukat da oldum ama o sektör cok sert, ben o kadar yorucu ve yıpratıcı bir iş de istemiyorum. Ne istedigimi bilsem keske. Son bir senede duygusal olarak o kadar yıprandım ki, o kadar yoruldum ve acı çektim ki, kabuğuma çekildim tamamen, kendimi korumaya calıstım sadece, dinlenmek istiyorum. Bilmiyorum belki de duzenli bir işim olsa kendimi işe verir daha rahat kendime gelirdim, toparlanırdım.

red, yazdiklarini okurken cidden uzuldum, yazdigin her 2 cumleden biri acizim, zavalliyim, gucsuzum ...vs. Ne munasebet, bir de hukuk okumussun. Kendine gel diye yazdim zaten :)

Hah soyle, calisma konusuna gel :)

Belki de avukatliga devam etmelisin, daha disli bir insan olur, kendi potansiyelinin farkina varirsin. Yipratici bir is ama gencsin, hangi is kolay ki, ekmek parasi hic kolay degil. Savci/hakimlige ne dersin? Adliye bence seni kendine getirir. Belki avukat heriflerle flort de edersin :)

Yok akademik olcam dersen gir gitsin doktoraya derim.

Bilmiyorum belki de duzenli bir işim olsa kendimi işe verir daha rahat kendime gelirdim, toparlanırdım

Bak buna cok katiliyorum :) Sen bence is meselesine asil, kendini daha iyi hissetmezsen gel yuzume tukur :p

Eşim eski sevgilisini dugune cagiracak,başı sıkıstiginda onu cagiracak arayacak ..
Birak erkegi bi kadin bile zamanla bundan rahatsiz olur
Eminim onu kiskirtacak seylerde olmustur.. Sana guvenmiyor
Iliski yeni ve muhtemelen suan daha az seven konumundasin pesinden kosuyor ama ilerleyen zamanlarda isin rengi degisebilir yada o sıkılır senin bu eski sevgili muhabbetinden yok asiri farkliysaniz 2. Bir olmayacak iliskiyi ittirmenin luzumu yok sonra babadan sonra aranacaklar listesinde yer alabilir

Babamdan sonra arayacagim ilk insan, başım sıkışınca gidecegim tek adres gibi eski sevgiliyi yuceltirsen simdi ki sana guvenmez ki.

Bastan hata etmissin. Bu kadar acik sekilde eski sevgiline deger verdigini anlatmasaydin keske, cocukta kiskanclik krizlerine girip psikopata baglamazdi.

Senin ona aşık olmadigini, onu icten sevmedigini biliyor. Ee sen bir de bunun uzerine hala eskiye deger veriyorsun bunu da goruyor ne yapsin simdi :) psikopata baglamakta hakli bi bakima.

Bosuna kendi zamanini da onun zamanini da harcama. Devam ettiremezsiniz boyle. Zamanla sevgi olmaz. Saygi duydugunla kalirsin.

Eskiye donme ihtimalin yok mu? Neden ayrilmistiniz konu actiysan hatirlamiyorum da. Hala onu seviyosan ne diye bununla berabersin? Ayrilmalisin bence.

Sizin yaptığınızı yapan bir erkek olsa "yara bandı gibi kullanıyor hemen ayrıl" şeklinde yorumlar gelirdi. Tamam hadi çocuk mazosist kendine işkence etmeyi seviyor. Sevilmedigini bile bile sizle devam ediyor da size ne oluyor ? Neden eski ilişkinizi kafanizda,kalbinizde tamamen bitirmeden yeni bir ilişkiye başlama gereği duyuyorsunuz ? İlişkiler başlar,yaşanır ve biter. Ayrılıkta ilişkinin bir surecidir. Neden bu süreci dibine kadar yaşayıp toparlanmaniza fırsat vermiyorsunuz ? Ayrildiktan ne kadar sonra bu iliskiye basladiniz bilmiyorum ama bana kalirsa sizin o iliskiyede sayginiz yok.Zamanla olur diyorsunuz bide. Hadi olmazsa ? Çocuk size iyice baglandiktan sonra mı "ya x ben aslında sana aşık olamadim iliskimizi bitirelim" diyeceksiniz ? Çocuk umursamaz olsa tamam derdim ya oda çok hevesli degil derdim ama yok. Ona bunu yasatmaya hakkınız yok. Her şeyi açık açık anlatıp bitirin. Tamam onun tavırları anormal (ben olsam bende öyle olurdum eski sevgili konusunda) ama sizin yaptığınız daha da anormal. Hiç hoş değil. Burda yorum yaparken objektif olmaya çalışıyorum ve ben tamamen sizi haksız buldum kusura bakmayın. Kırıcı bir şey soylediysem affola.

Sana açık konuşayım aşık oldugum biri bana dugunume eski sevgilimi cagircam derse hic tartışmam cok net bıçaklarım. Insanlarin sabirlarini zorlamayin. Aşk dedigin şeyin cinnete dönüşmesi an meselesidir. Adamda paranoya olusturmussun biliyo ona aşık olmadığını gidebilme ihtimalini. Bir yanı kondurmak istemiyor diger yanı tetikte bekliyor. Sana tavsiyem ya ayrıl ya aşık ol :) mantiken iyi buluyorum o yuzden kaliyorum yaninda gibi tavirlar herkese sökmez. Basta yaptigi jestler zamanla hastaliga dönüşür boyle.

hyr degişmez düzelmez cnm.. düzelse iyi.. insanlık hali. benim eşim de çok kıskanç adam.. domuşda adamin yanina bile oturttumuyor.. istemiyor.. daha neler... gülü seven dikenine katlanir...

canım sende karpuz kabuğu düşürmüşsünüz adamın aklına . adam paranoyak olmuş . eski sevgilim çok değerli onu hayatımdan çıkaramam diyorsun adam açı açık . türkiye şartlarında hiç bir erkek bunu kabul etmez .henüz 22 yaşında olduğun için olgun değilsin . olgunluğu karşı taraftan bekliyorsun bence .
bana kalırsa yaşlı olanlada olmaz . çocuğu varmış dönsün çocuğunun annesiyle evlensin tekrar .çıtırı bulmuş tabi bırakmak istemiyor bence oda . ama sen mutsuz olursun . yaş farkını geçtim adamın çocuğu var . büyük konuşmak istemem ama çocuğu olan adamla mutlu olunmaz bence .sürekli çocuğu getircek eski eşiyle bir bağlantı olucak .ne gibi bir bağlantıları var bilemeyeceksin . bence kendini ateşe atma zaten ayrılmışsın ama geri dönme hayatından tamamen çıkar .
diğer çocuk sana hiç güvenmiyor zaten haklıda bence güvenmemekte .aşırı kıskanç olması bir hastalık olabilir tabi .

anlamadığım nokta var . sen yalnız yaşıyamıyor musun ?illa sevgilin mi olmak zorunda ?22 yaşındasın yani bence biraz yavaşla .kendine zaman ayır .yanlış karar vericek yanlış kişiyle evleniceksin bence böyle gidersen .biri bitti hadi diğeri ne çabuk ya . iraden yok mu anlamadım ki .onu bırakırsam ona sararım falan ?ne iş bu ?22 yaşında yani . kimseye sarmana gerek yok .hobiler edin ne bileyim ensturman öğren dil öğren ,seyehate çık imkanın varsa git yurt dşına dil kurslarına . hayatı tanı biraz .kendini geliştir . farklı insanlar farklı kültürler gör . 22 yaşında keşfedecğin okadar çok şey var ki şu hayatta . onu bırakırsam ona sararım yok piskoloğa gittim vs vs . piskoloğa verceğiniz parayı kendinize yatırın bence . bizde aşık olduk bitti gitti işte . aşktan ölünmüyor ne yapalım yani .biraz güçlü ol yaşına bu karamsarlık inan hiç yakışmıyor .

Böyle bir sevgilim olduğu için önce yorum yapıp ondan sonra konunu okuyacağım o kadar yani gerisini sen anla. Kesinlikle düzelmez ve en çekilmez erkek modeli. Kendi akrabasından kıskanırdı neyse derdim benim akrabalarımdan benden küçük erkeklerden vs. hiç bir gr düzelme olmaz böyle gelmiş böyle gider bir model kıskançlar.

Şimdi konunu okuyabilirim. :)

doğru.... ama ben eğer şimdiki sevgilimden ayrılırsam yine deli gibi ağlayıp eskisine daha çok saracağım, onu o kadar zor atlattım ki psikiyatra gittim kaç zaman. şu an en azından eskisine olduğu kadar aşık olmasam da duzgun ve değer verdigimiz bir iliskim var.
Bak kendin soyluyosun ona donmemek ickn sirf bu cocuklasin bence sanada onada yazik :-(

eğer eski sevgilini unutmak için şimdi ki sevgilinle birlikte isen bu haksızlık olur.kendini onun yerine koy ve olaya onun tarafından bak. belki en iyisi kendine vakit ayırmak,kafa dinlemek.bazen yalnızlıkta bir ilaçtır.bana da herkes çivi çiviyi söker dedi ama açıkçası kendi yaralarım tazeyken nasıl başka birini sevebilirdim bilemiyorum.bu yüzden şimdi yalnızım kendime vakit ayırıyorum,yaralarımı sarıyorum.hayatımı değiştirmek istiyorum.evin umulmadık bir yerinden fotoğraflarımız çıkıyor.ilk an donup kalıyorum ama sonra yırtıp atıyorum.

saygı gösterse biraz nerede duracağını bilse keske o kadar buyutmem ama cok abartıyor bazen nefes alamıyorum. arkadaslarım bile sasırıyor sen ailene bu kadar hesap vermiyorsun nasıl katlanıyorsun dıye.

Gerektiğinde rest çekeceksin. .
Yorucu ve yıpratıcı bir ilişki. .

Olmuyorsa zorlamanın alemi yok iyi bir insan olabilir ama ona karşı hissettiklerin bir arkadaşa hissedilenden farklı değil aşk yok tutku yok böyle giderse o da yıpranır sende ikinizin iyiliği içinde ayrılmalısınız belki onun için zor olacak ama geçecek neler kabullenilmiyor ki :KK51:

X