İlişkide kıskanç olmamak .benmi tuhafım?

Canım ben de değilim eşim de değil. Aynıyız. İnan en azından o kıskanç olsaydık hiç yıllarca süren bir ilişkimiz olmazdı. Karşılıklı güven çok önemli. Bir de ben onu hala çoook seviyorum o da beni. Bunu da biliyoruz. Yapı olarak zaten kıskanç yapımızda yok. Başkasına bir güzel şey olsa mesela biz daha seviniriz. O bakımdan rahatız yani sen de normalsin hiç garipseme kendini.

Ben evlenene kadar çok kıskançtım şu an öyle değilim. Yorum yapsa bir kız arkadaşı eşimin fotoğrafına ne derim bilmiyorum. Yoruma bağlı. İnsan az çok niyetini belli ederi. Ki biz tanışmadan önce de tanıştıktan sonra da sosyal medya hesabı kullanmıyorduk.
Gereksiz samimiyet yoksa ben kıskanmam iş arkadaşlarıyla yazışmalarını vs

Mesela evli olsamda arada kendi evimde kalmayı tercih edebilirim .yada o da başka bir yerde kalabilir.özlemeyi seviyorum ben belki

Cok enteresan bir yapınız var. Bana gerçek sevgiyi tatmamışsınız gibi geldi. Bence sevgi "ben" i geçip "biz" olmak...
Aynı yatakta yatmak bile aradaki muhabbetin işaretidir siz ayrı evden bahsediyorsunuz. Ben 6 senelik evliyim ama işe gittiği zaman bile içimde bir özlem oluyor.
Aşk başka bir şey ve bence siz bunu daha tatmadığınız için kıskanma durumunuz da olmuyor.
Kıskanma konusunda ben "saçın yüzüne değse tenini kıskanırım" kıvamındayım. Ama belli etmem arıza çıkarmam o ayrı. Eşim zaten sınırını iyi bildiği için sorun olmuyor.

Şu yaşıma kadar aşık olmadığımı düşünmüyorum yada değişeceğimi vs
Her zaman demiyorum bende
Bazen ayrı kalmak güzel olurdu
Oda yapabilir bunu hiçbir sorun olmaz..

Evet birde kıskandırmaya çalışmaları çok kötü gözüküyor
Mesela biraz dekolte giyip erkek arksdasına şu bana baktı bu bana baktı diye konuşanlar var.ya sen çevrenle ilgilenirsen bakanları da görürsün sonuçta ilgilenmezsen de görmezsin..

Kıskanmam fazla. Ne gerek var ki.
Kıskançlık özgüven eksikliği demektir bana göre.
Yukarıda gerçek aşkı tatmadığınız için kıskanmıyorsunuz falan denmiş. Ne alaka ya
Deli gibi aşığım,çok seviyorum seviliyorum. Ama kıskanmıyorum yok bende o özellik yani. Bu sevgisizlikten değil,kendine olan güvenden.

Benimde yapım kıskanç değil zaten
Başka şeyleride kıskanmam ki
Ne bilim ilişkiler beni yoruyor
Aynı kafada birini bulmak zor

Bende sizin gibiyim eşime karışmam, kıskanmamda. Ha öyle eşime falan çok güvendiğimden de değil... şu hayatta kendim de dahil kimseye kefil olmam, insanoğlu şaşar beşer derim ama şunu da bilirim ki yapacak olan kişi herşekilde yapıyor. Allah şaşırtmasın :) kıskanmanın sevgi ile yada kıskanmamanın özgüvenle alakası olduğuna da inanmıyorum, tamamen kişilik meselesi...

Tamam da aşk zamanla azalan birşey
Arada yalnız kalmak özgür olmak çok güzel geliyor bana
Olabilir tabi bu da senin talebin ama bu tallebe cevap verebilecek insan çok zor bulman.. Yanlış hatırlamıyosam angelinayla brad öyle bi evlilik yaşıyolardı sen o tarz bişey düşünüyosun sanırım.. Ama türkiyede çok imkansız gözüküyo malesef

Kıskanç değilim, fakat özgüven ile zerre alakası olduğunu düşünmüyorum. Rahatım telefon şifresini bilmem, hesaplarına falan bakma gereği duymam, arkadaşları ile dışarı gider normal karşılarım. Ki aynı şekilde bende haftada 1 2 akşam arkadaşlarım ile görüşürüm. Kıskançlık bana göre değil sevmem hazzetmem ama ozguvensizlik falan değil sadece tuhaf bi saplantı bencw

Her zaman ayrı evde kalalım demiyorum ama arada olabilir .
Her gün mü aynı evde aynı yatakda yatmak zorundayız mesela.bence bu çok sıkıcı.hatta eşimin iş seyahatleri yapan biri olmasını isterdim ama şu anki erkek arkadasımın öyle bir durumu yok.
Onu aldatıcağımdan falan değil dürüst ve sadık bir insanım ama öyle olsun isterdim daha güzel geliyor bana.ömür boyu sevgilimmiş gibi

Ben özgüvenle ilgisi olduğunu düşünüyorum.ben özgüvenli biriyimdir mesela farklı konulardada öyle
Ama aşırı kıskançlığın ruhsal bir problem olduğunuda biliyorum .

8 senelik evliyim hiç kıskançlık olmadi aramizda eşim yakışıklı bir adam hani bakanin ilgisini çekiyor mu cekiyor daha doğrusu şeytan tüyü var dedikleri cinsten ama ben hic kıskanmıyorum çünkü gözü disarda bir adami zincire vursan yine de yapar bir de ben nefret ediyorum birinin bana karismasindan kıskançlık adi altinda onun için siz normalsiniz.
Pazar günü hatta eşimi antalyaya gönderdim bana da dediler aaa nasil gönderdin diye ama adamin işi orda bundan sonra bende nisan sonu tasinicam 2 cocugumla istanbulda kaliyorum napayim peki her gün adama dünyayı dar etsem ne olur
Bir de izin almak vermek nedir asla anlamadim ben simdi hafta sonu icin benim kuzulari alip arkadasima gidicem eşim nereye gidiyorsun demez asla iyi olur diye biletimi kendi aldi karşılıklı güven duymak cok guzel bir duygu emin olun ben 8 senedir bir sorun yasamadim.

Gayet özgüvenli bir kadınım. Hatta bunu üst bir boyuta taşımış olmalıyım ki bazen bundan yakınan da olur eşime de güvenirim fazlasıyla. Ama kıskancım. Kıskanırım öyle de bir huyum var.
Kuzenim de kendine çok güvenir öz güveni tamdır, sevgilisine de güvenir. ama aksine o da bu meselelerde rahattır. Yani bu meseleyi şu böyleyse şöyledir diyerek genellemek biraz mantıksız. Tamamen fıtrat meselesi. Umarım sizin gibi birisiyle karşılaşır mutlu olursunuz

Canim bide sunu dusun.. sevdigine guvenebilirsin belki.. ya karsi taraftaki bayana ? Guya sevgilinin arkadasi ama ne maglum sevgiline asik olmicagi?!!!

Ben sevildigimden emin oldugum bir iliskide kiskanclik yapmaya bir sebep bulamiyorum. Zaten bu konuda sınırlarım oldukca net, aldatiliyor muyum diye pesinden kosamam ama fark ettigim ilk anda da hayatimdan cikar. Bir tane hayatim var ve onu da bir erkegin pesinde sevgi dilenerek ve beni aldatmadigina emin olmak icin kendimi paralayarak geciremem. Su an evlenme asamasindayim diyorum aklin varsa aldatmazsin fark ettigimin dakikasi hayatimdan cikarsin diye. :)

Aynen. İnsani bir duygu. Özgüven eksikliği, ruhsal bir problem falan değil.
Daha konuşmayı bilmeyen bir bebek bile annesini kıskanabilir.
Hatta hatta hayvanlar dahi kıskanabilir.
Bu kıskançlığın hastalık boyutu vardır, karşındakine ve kendine maddi manevi zarar veren versiyonu vardır o cok farklı bir şey zaten bunu kimse normal görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…