- 14 Kasım 2009
- 890
- 286
Canım ben de değilim eşim de değil. Aynıyız. İnan en azından o kıskanç olsaydık hiç yıllarca süren bir ilişkimiz olmazdı. Karşılıklı güven çok önemli. Bir de ben onu hala çoook seviyorum o da beni. Bunu da biliyoruz. Yapı olarak zaten kıskanç yapımızda yok. Başkasına bir güzel şey olsa mesela biz daha seviniriz. O bakımdan rahatız yani sen de normalsin hiç garipseme kendini.ilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?
Mesela evli olsamda arada kendi evimde kalmayı tercih edebilirim .yada o da başka bir yerde kalabilir.özlemeyi seviyorum ben belki
Tamam da aşk zamanla azalan birşeyAşk zaten abartlı bi duygu hayatım :)
Şu yaşıma kadar aşık olmadığımı düşünmüyorum yada değişeceğimi vsCok enteresan bir yapınız var. Bana gerçek sevgiyi tatmamışsınız gibi geldi. Bence sevgi "ben" i geçip "biz" olmak...
Aynı yatakta yatmak bile aradaki muhabbetin işaretidir siz ayrı evden bahsediyorsunuz. Ben 6 senelik evliyim ama işe gittiği zaman bile içimde bir özlem oluyor.
Aşk başka bir şey ve bence siz bunu daha tatmadığınız için kıskanma durumunuz da olmuyor.
Kıskanma konusunda ben "saçın yüzüne değse tenini kıskanırım" kıvamındayım. Ama belli etmem arıza çıkarmam o ayrı. Eşim zaten sınırını iyi bildiği için sorun olmuyor.
Evet birde kıskandırmaya çalışmaları çok kötü gözüküyorKıskançlıklığı, sevgi ve ilgi gibi gören okadar çok kişi var ki
Kıskanmadığı halde sırf flörtüne sevgisini kanıtlamak için mış gibi yapanları biliyorum. Bu algı yavaş yavaş yıkılıyor ama hayat zaten yeterince zor artık insanlar huzur verenle zaman geçirmek istiyor
Benimde yapım kıskanç değil zatenCanım ben de değilim eşim de değil. Aynıyız. İnan en azından o kıskanç olsaydık hiç yıllarca süren bir ilişkimiz olmazdı. Karşılıklı güven çok önemli. Bir de ben onu hala çoook seviyorum o da beni. Bunu da biliyoruz. Yapı olarak zaten kıskanç yapımızda yok. Başkasına bir güzel şey olsa mesela biz daha seviniriz. O bakımdan rahatız yani sen de normalsin hiç garipseme kendini.
Olabilir tabi bu da senin talebin ama bu tallebe cevap verebilecek insan çok zor bulman.. Yanlış hatırlamıyosam angelinayla brad öyle bi evlilik yaşıyolardı sen o tarz bişey düşünüyosun sanırım.. Ama türkiyede çok imkansız gözüküyo malesefTamam da aşk zamanla azalan birşey
Arada yalnız kalmak özgür olmak çok güzel geliyor bana
Her zaman ayrı evde kalalım demiyorum ama arada olabilir .Olabilir tabi bu da senin talebin ama bu tallebe cevap verebilecek insan çok zor bulman.. Yanlış hatırlamıyosam angelinayla brad öyle bi evlilik yaşıyolardı sen o tarz bişey düşünüyosun sanırım.. Ama türkiyede çok imkansız gözüküyo malesef
Ben özgüvenle ilgisi olduğunu düşünüyorum.ben özgüvenli biriyimdir mesela farklı konulardada öyleKıskanç değilim, fakat özgüven ile zerre alakası olduğunu düşünmüyorum. Rahatım telefon şifresini bilmem, hesaplarına falan bakma gereği duymam, arkadaşları ile dışarı gider normal karşılarım. Ki aynı şekilde bende haftada 1 2 akşam arkadaşlarım ile görüşürüm. Kıskançlık bana göre değil sevmem hazzetmem ama ozguvensizlik falan değil sadece tuhaf bi saplantı bencw
Bence deBen aksine serbest bırakıp kendiliğinden sadık olacak mı görmek taraftarıyım
Benim zorumla olacaksa, olmasın, gitsin zaten
Gayet özgüvenli bir kadınım. Hatta bunu üst bir boyuta taşımış olmalıyım ki bazen bundan yakınan da olureşime de güvenirim fazlasıyla. Ama kıskancım. Kıskanırım öyle de bir huyum var.
Kuzenim de kendine çok güvenir öz güveni tamdır, sevgilisine de güvenir. ama aksine o da bu meselelerde rahattır. Yani bu meseleyi şu böyleyse şöyledir diyerek genellemek biraz mantıksız. Tamamen fıtrat meselesi. Umarım sizin gibi birisiyle karşılaşır mutlu olursunuz ❤