Bilmiyorum belki de.hesap vermek değil de o gün konuşmak istemiyorum belki yazsın o zaman ama uzamasın konu diyorum .bu şekilde yani.ama kesinlikle dönüş yaparım yani arar arar açmam gibi bir durum yok.görmediysem uyuyorsam mesela ertesi gün ararım .telimin sesi kısıktır hep zaten .sesli kullanmayı sevmiyorum.giyiniş mesela .dekolteyi seviyorum oda sorun oluyor bazenYalnız kalmak, sosyal çevrenle olmak sorun değil de aramamak yazmamak biraz sorun olabilir. İletişim çağındayız ve insan sevdiği insana ulaşmak ya da sesini duymak ister. Bunu hesap verme olarak algılama, iletişimde kalmak olarak algıla. Aradığında ulaşamadığı, sevincini derdini anında anlatamadığı bir kadına ilgisiz demek hakları bence. Sen tek kişilik hayatına fazla bağlanmış olabilir misin?
Nerde yazıyor bu pardon?Hayatınızda biri varken aynı anda başkasıyla tanışma amaçlı!!!! görüşüyorsunuz !?? Kıskanç olmama sebebiniz anlaşıldı. Hayatınızda biri varken bir başkasıyla neden tanışma arayışları içindesiniz, erkek arkadaşınız haklı sahiplenmemişsiniz.
Bilmiyorum belki de aşık olamıyorumKıskanmak aşkın kanununda var kızlar
Bazen farklı olmak da yoruyor amaOlmak istediğim insansınız. Bence hiç bozmayın, devam
Kadin ile erkek yalniz sekilde bir araya geldiginde elektrik olabiliyor. ates ile barut bir araya gelmez diye bosuna demezler. Ztn cok yanlis buluyorum !Benimkinin olabilir niye olmasın ki
Kadın diye illa ki sevgilimden hoşlanması mı gerekiyor yani
Bana göre ilginç bir bakış açısı
O zaman evlilik bana göre değilhmmm sizinki biraz fazlaymışEvliyken zaten kendi evim diye bişey olmazki yani bunu kimse istemez kabul etmez
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Nerde yazıyor bu pardon?
İşte kendi yazdığınız cümle yukarda
Ama yapıcak adam hertürlü yaparKadin ile erkek yalniz sekilde bir araya geldiginde elektrik olabiliyor. ates ile barut bir araya gelmez diye bosuna demezler. Ztn cok yanlis buluyorum !
Seninki dunden yapar nasila karimda medeni der. Ohh ne guzel hayat kandirmakta kolay olur..Ama yapıcak adam hertürlü yapar
İşe gidiyorum der gider biriyle buluşur bilemezsin ki .
Olabilir belki de henüz hep aynı evde olmak isteyeceğiniz, kokusunu duymadan gün geçirmek istemeyeceğiniz, sesini duymadığında "iyi mi" diye merak edeceğiniz biriyle karşılaşmamışsınızdırO zaman evlilik bana göre değil
Her gün aynı evde olmak sıkıcı geliyor
Sıkarsan da yapar bunun garantisi mi varSeninki dunden yapar nasila karimda medeni der. Ohh ne guzel hayat kandirmakta kolay olur..
"arkadasi nasilsa"
Ya tabiki özlersin de kokusunu duymadan gün geçiremeyeceğim falan abartı değil mi?Olabilir belki de henüz hep aynı evde olmak isteyeceğiniz, kokusunu duymadan gün geçirmek istemeyeceğiniz, sesini duymadığında "iyi mi" diye merak edeceğiniz biriyle karşılaşmamışsınızdırBu arada konunuzun kesinlikle kıskançlıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum sizinki farklı bi durum bence
Ben de kıskanç değilim eşim de ama bazı durumlar var ki kıskanmak değil sinirlenirim. Ben evliyim ama evlenmeden önce de karşı cinslerin arasında her zaman mesafe olmasından yanayım yani eşim yanında ben yokken kız arkadaşlarıyla program yapamaz bu kesinlikle doğru bişey değil ,kız arkadaşı fotoğraflarına yorum yapsa bu normal bişey .izin mevzusuna gelirsek . Direkt izin değil ama haberdar etmek önemlidir haberdar ettikten sonra bu fikrimi doğru bulmazsa nedeniyle birlikte söyler mantıklı gelirse vazgeçerim. Neticede eşim ben onun hayatına müdahale edebilirim o da benim hayatıma müdahale edebilir tabiki bunların sınırları var . Her şey ölçüsünde güzeldirilişkilerimde çok rahat bir insanım .aşırı bir kıskançlığım yoktur.herkese özel alan bırakılmasından yanayım.bazen yaptıklarım çevremdekileri şaşırtıyor.arkadaslarım çok rahat bırakıyorsun diyor.mesela ben olsam şuna izin vermem buna izin vermem vs .izin almak yada vermek hiç tarzım olan birşey değil.benim ilişkimde erkek arkadasım arkadaslarıyla akşam takılabilir normal kız arkadaslarıyla görüşebilir vs benim içinde öyle.insanlar buna çok şaşırıyor.misal bir arkadasım var çok medeni eğitimli bir kız.o bile sevgilisinin resmine bir bayan arkadası yorum yaptı diye kıyameti koparıyor.ona diyorum ne alaka yapabilir .sen ne rahatsın diyor bana.bende mi sorun var anlamadım.erkek arkadaslarım da başta çok güzel çok farklısın derken ilişki sürünce sahiplenmiyorsun kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun sevildiğimi hissetmiyorum diyor.
Şimdi tanışma aşamasında olduğum biri var konuşuyoruz kıskançlığı sevmem falan diyor herkesin özel alanı olmalı ama biliyorum bir süre sonra oda şikayet etmeye başlayacak.
Huyum bu .bana sevmiyorsan kıskanmazsın sen aşık olamıyorsun diyorlar
Haklılar mı bilemiyorum .
Siz kıskanç mısınız bunun dozu nedir?
E tamam hayatımda kimse yok ki başka
Eski sevgililerimden örnek verdim
Neyse herkes anladı bir sen yanlış anladıysan sorun yok
Buna ben de katılıyorum kıskanç kişilerin eşlerinin aldatmaya daha meyilli olduğu bi araştırmayla kanıtlanmıştı zaten.. Kendilerini sıkışmış hissettikleri içinmiş.Sıkarsan da yapar bunun garantisi mi var
Ben aksine hep kıskanç kadınların aldatıldığını gördüm çevremde bu arada
Aşk zaten abartlı bi duygu hayatım :)Ya tabiki özlersin de kokusunu duymadan gün geçiremeyeceğim falan abartı değil mi?
Kiskancim ama sıkmiyorum. Ztn bizim icin karsi cins arkadasligi yanlis.Sıkarsan da yapar bunun garantisi mi var
Ben aksine hep kıskanç kadınların aldatıldığını gördüm çevremde bu arada