İlişkide kıskanç olmamak .benmi tuhafım?

Bilmiyorum belki de.hesap vermek değil de o gün konuşmak istemiyorum belki yazsın o zaman ama uzamasın konu diyorum .bu şekilde yani.ama kesinlikle dönüş yaparım yani arar arar açmam gibi bir durum yok.görmediysem uyuyorsam mesela ertesi gün ararım .telimin sesi kısıktır hep zaten .sesli kullanmayı sevmiyorum.giyiniş mesela .dekolteyi seviyorum oda sorun oluyor bazen
Ya bu tip şeyler işte

Nerde yazıyor bu pardon?

Benimkinin olabilir niye olmasın ki
Kadın diye illa ki sevgilimden hoşlanması mı gerekiyor yani
Bana göre ilginç bir bakış açısı
Kadin ile erkek yalniz sekilde bir araya geldiginde elektrik olabiliyor. ates ile barut bir araya gelmez diye bosuna demezler. Ztn cok yanlis buluyorum !

Kadin ile erkek yalniz sekilde bir araya geldiginde elektrik olabiliyor. ates ile barut bir araya gelmez diye bosuna demezler. Ztn cok yanlis buluyorum !
Ama yapıcak adam hertürlü yapar
İşe gidiyorum der gider biriyle buluşur bilemezsin ki .

E tamam hayatımda kimse yok ki başka
Eski sevgililerimden örnek verdim
Neyse herkes anladı bir sen yanlış anladıysan sorun yok

evet çok kıskançtım, ama fayda etmiyor işte
sen gayet sağlıklı düşünen bireysin
özgüven yüksek, herkes aynı olmak zorunda değil senin için doğruysa konu kapanmıştır

O zaman evlilik bana göre değil
Her gün aynı evde olmak sıkıcı geliyor
Olabilir belki de henüz hep aynı evde olmak isteyeceğiniz, kokusunu duymadan gün geçirmek istemeyeceğiniz, sesini duymadığında "iyi mi" diye merak edeceğiniz biriyle karşılaşmamışsınızdır Bu arada konunuzun kesinlikle kıskançlıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum sizinki farklı bi durum bence

Ya tabiki özlersin de kokusunu duymadan gün geçiremeyeceğim falan abartı değil mi?

Ben de kıskanç değilim eşim de ama bazı durumlar var ki kıskanmak değil sinirlenirim. Ben evliyim ama evlenmeden önce de karşı cinslerin arasında her zaman mesafe olmasından yanayım yani eşim yanında ben yokken kız arkadaşlarıyla program yapamaz bu kesinlikle doğru bişey değil ,kız arkadaşı fotoğraflarına yorum yapsa bu normal bişey .izin mevzusuna gelirsek . Direkt izin değil ama haberdar etmek önemlidir haberdar ettikten sonra bu fikrimi doğru bulmazsa nedeniyle birlikte söyler mantıklı gelirse vazgeçerim. Neticede eşim ben onun hayatına müdahale edebilirim o da benim hayatıma müdahale edebilir tabiki bunların sınırları var . Her şey ölçüsünde güzeldir

E tamam hayatımda kimse yok ki başka
Eski sevgililerimden örnek verdim
Neyse herkes anladı bir sen yanlış anladıysan sorun yok
peki kusura bakma, defalarca okudum her seferinde aynı şeyi anladım, cümle “şimdi” ile başlayıp şimdiki zaman gibi devam ettiği için ben öyle anladım

Kıskançlıklığı, sevgi ve ilgi gibi gören okadar çok kişi var ki
Kıskanmadığı halde sırf flörtüne sevgisini kanıtlamak için mış gibi yapanları biliyorum. Bu algı yavaş yavaş yıkılıyor ama hayat zaten yeterince zor artık insanlar huzur verenle zaman geçirmek istiyor

Sıkarsan da yapar bunun garantisi mi var
Ben aksine hep kıskanç kadınların aldatıldığını gördüm çevremde bu arada
Buna ben de katılıyorum kıskanç kişilerin eşlerinin aldatmaya daha meyilli olduğu bi araştırmayla kanıtlanmıştı zaten.. Kendilerini sıkışmış hissettikleri içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…