- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Yani illaki her gün aynı evde olmuyosun duruma göre ayrı kaldığın da olur iş seyahati olur başka seyahat olur bi şekilde bunlar oluyo evliliklerde ama öyle ayrı bi evim olsun kafama göre oraya gideyim kalayım falan zor yani bu. En iyisi sen bol bol iş seyahati olan birini bul diycem ama onun da iş değiştirmeyeceğinin bi garantisi yok sonuçta.. Benim eşim vardiyalı çalışıyo bazen 9-18 bazen 14-22 saatleri arasında, ben de sürekli 9-17 çalışıyorum.. o akşamcı olunca bana alan kalıyo seviyorum o zamanı mesela sürekli sabahçı olunca biraz daralıyorum üstüste gelince.. İş seyahatleri olmasını da seviyorum önceden planlar yapıyorum kız arkadaşlarımla party yapıyorum güzel vakit geçiriyorum.. Bence o alana herkesin biraz ihtiyacı var.Her zaman ayrı evde kalalım demiyorum ama arada olabilir .
Her gün mü aynı evde aynı yatakda yatmak zorundayız mesela.bence bu çok sıkıcı.hatta eşimin iş seyahatleri yapan biri olmasını isterdim ama şu anki erkek arkadasımın öyle bir durumu yok.
Onu aldatıcağımdan falan değil dürüst ve sadık bir insanım ama öyle olsun isterdim daha güzel geliyor bana.ömür boyu sevgilimmiş gibi