İKİNCİ EVLİLİĞİM ÇOCUK YAPMALIMIYIM ???

tüm bu satırları okusak bile burada
"aa tamam o zaman yaa, yapın tabi ki 2.yi, eviniz şenlensin" diyen çıkmayacak buna emin olabilirsiniz.
yani ne gibi bir cevap beklediğinizi de bilemedim.
Önce annaneyle babanneye sorun bakalım evlerine yeni bir neşe istiyorlar mıymış?
Çünkü yeni doğan bebeği de onlara bırakıp kaçmanız olası...

ya allah aşkına detayları benim yaşam şartlarımı bilip bilmeden neden bu kadar hadsiz konuşuyorsunuz malum bizim insanımızın en güzel özelliği direk bi kalıba koymak bu daha kolay değilmi
peki madem şartlarınız uygun değil o zaman çocuk yapmayın, bir çocuğun daha vebaline niye giriyorsunuz

tüm gün birliktesiniz iyi güzel de daha çocuk yaşta bıraktığınız evladınız gece yarısı kabus görse annesini istese kimin koynuna sokulacak günah değil mi
ben 37 yaşındayım gece kabus gördüğümde anne diye çığlık atarak uyanıyorum
bi de güzel bağ varmış yapmayın Allah aşkına neden yanınızda değil o çocuklar bi açıklayın şartlarınızı da bilelim madem

Rahmetli babası bir kere saçını okşamadıysa, siz de doğurup anneanneye atıp koşa koşa koca derdine düşüp evlenmişsiniz.

Ne farkınız var rahmetliden ?

Burada 40 kat yabancı insanlar kızınızla empati yapıp üzülürken, siz anne olarak tamamen empati yeteneğinizi kaybederek lütfen 2. masumun günahına girmeyin. Siz de üreme dışında kodlanmış başka bir duygu yok maalesef.

Ben anlatamıyorum galiba yada siz sabit fikirleriniz dışında kendinize bir duvar örmüşsünüz bunun dışına çıkamıyorsunuz kadınlar kulübünü sık sık takip ederdim ama burda o kadar yoz bayan olduğunu inanın tahmin edemedim hata bende sizleri muhattap aldım şu saatten sonra cevap yazmıyorum istediğinizi düşünün ama şunu unutmayın sizin anlattığınız gibi üzülecek sızlanacak hele hele acınacak hiç bir durumumuz yok allaha şükür bulundugumuz çevrede bile aile yapısı olarak çocuklar açısından taktir alıyoruz siz bilinçsizce yorumlarınıza devam edin seviyesiz ve aciz insanların en güzel yapttığı şey asıp kesmek bir numaralı yoludur ne biliyorsunuz ki böyle hadsizce konuşuyorsunuz yazık türk toplumunda ki kadınların kafa yapısına

Had bildirmek size kaldıysa eğer, o zaman kalsın biz almayalım...

Yazik Turk toplumundaki kadinlarin kafa yapisi derken? siz Abd vatandasi oldugunuz icin mi kiziniza anaannesi bakiyor? Bu konuda takdir aliyorsaniz cevrenizi asiri merak ettim. Bizler gibi yoz olmayin siz medeni bir insansiniz 2.cocuk icin dusunun bosverin bizi.

hem diyorsunuz ki benim şartlarımızı bilemezsiniz niye kızımı bıraktığımı anlayamazsınız hem de diyorsunuz ki acınacak hiçbir durumumuz yok eee o zaman o kız neden anneannede ısrarla bunun cevabını vermiyorsunuz veremiyorsunuz ne diyeyim Allah o kıza şahane bir gelecek sunsun, ayağına taş değmesin hiç

He he takdir aliyorsunuz bizde yedik. Sizin seviyenizde belli, anneliginizde ortada. Hadi kosun bu kocayi da cocukla baglamaya ugrasin, elinizden kacmasin!

Bu nasıl bir çevre ki sizi taktir ediyor sanırım onlar dogurup direk sokaga atıyor
Biz genel olarak böyle geri kafalı kadınlarız burada. Yıl olmus 2021 biz hala canımızın parcası olan cocuklarımız için çırpınıyoruz falan amaaan boşverin siz bizi. Siz yapın bir tane daha ablası bakar gündüz he baktınız olmadı boşandınız ne olacak sanki çeyiz gibi yanınızda getirecek haliniz yok anneanne hayatta nasıl olsa bakar o yada o istemezse babaanne Nasılda mükemmel bir annesiniz 10 tanesinede baktırırsınız

Madem evleriniz karşılıklı neden kız anneannesinde kalıyor? Madem karı koca o kadar iyi insanlarsınız küçük çocuk neden babasız büyüyor?

Arkadaslar gerekenleri soylemisler diye dusunuyorum ama buna degindiler mi bilmiyorum
Kizimin omzuna yuk yuklemek dediniz, ben isten ayrilamam dediniz
Hem kiza bakmamissiniz hem de yeni bebegi kiza mi buyutturmeyi dusunuyorsunuz
Zavalli kizcagiz
Annesi mutlu olsun diye her seye amenna diyor
Annesi de sanki annesi degil de ustunden gecinen bir arkadas gibi davraniyor.
Demek ki bazilari bazilariyla boyle imtihan oluyor.

Benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar
Şu cümleler size ait, kızınız yanınızdaymış gibi bir anlam çıkmıyor.
lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,
İki yetişkin şu an var olan iki çocuğa güvenli bir gelecek sağlayamamış iken doğmamış olana nasıl sağlayacak?

Özlük üveylik meselesini sorun ettiğinize göre kocanızın oğluyla kızınız tanışmıyor gibi. Ne kadar da takdir edilesi bir aile.

Nasıl bi çevre ya o koca uğruna çocuğunu annesine atan birini taktir eden?
Dul olmak dul olmak diyip zırvalamışsın çoğumuz dul (?) anne babanın çocuğuyuz. (ki sen kendini dulum diye ikinci sınıf görürsen her muameleyi yapmakta sakınca görmezler.)
Benim annem 38 yaşında boşandı. Teyzem 40 yaşında boşandı. Hiç birinin çocuklarını annesine atıp koca kocaaa nidalarıyla koştur koştur evlendiğini görmedim. İşin gücün varmış bile isteye atmışsın çocuğu annenin başına, bir de gelip burada millete ahkam kesip akıl veriyorsun.
Bu forumda bu konuda akıl verecek en son insan sensin.
Lafların altından kalkamayıp aciz seviyesiz diye saydıran sensin.
Sen mevcut çocuğuna bakmış mısın? Hayır. Evleneceğim diye çocuğu anneanneye atmış mısın? Evet.
Bitti ya bitti.
O aciz seviyesiz kadınlara kurban ol sen terbiyesizliğin bu kadarı, hiçbiri kalkıp çocuğunu anneanneye atıp koca diye tutturmaz. Bir de kocam bana bağlanır, ilgilenir diye çocuk yapmayı düşünüyorsun, allah rızası için sen çocuk yapma. Senin gibiler anne olmasın.
Ayrıca tatlım, senin gibi birini muhatap aldığımız için biz üzgünüz.

Bebeğin sorumluluğu 17 yaşındaki kıza kalacak diye kalbim sıkışıyor şuan benim. İnşallah konu sahibi alıntılar da ne saçmalıyorsun olur mu öyle şey der rahatlarım.
ya ben size artık diyecek söz bulamıyorum zaten ne alaka ya benim doğurduğum çocuğa kızım niye baksın saçmalığın daniskası sizinki inanın yorumları şaşırarak okuyorum ya herkezin özellikle hem cinslerimin içleri nekadar canice olmuş bişey bildiğiniz yok asıp kesmişsiniz yazık çok yazık

E ilk doğurduğunuz çocuğunuza anneniz bakıyor, bunu da büyük kızınızın başına atmanız olasılık dahilinde... yazık...
Madem "benim doğurduğum çocuğa kızım niye baksın saçmalığın daniskası" diyorsunuz, neden diğer çocuğa anneniz bakıyor?

E tamam mükemmel bağ varsa neden evine almıyorsun kızını?
Anneannesine pek ala arada sırada gidip bakabilir, ihtiyacını gün içinde görebilir ama sizinle yaşayabilir. Sallamayın ya.
2.evlilik yapan kadınlar çocuklarını atmışmı
Yoo, 2. Evliliğini yapan çocuklarını atmış olmuyor, boşanır boşanmaz evlenip, evlenir evlenmez koca uğruna çocuğunu annesine postalayanlar atmış oluyor. Bu konuda bu kategoriye uygun tek bir kişi var. O da siz.
yurdum kadınlarının yorumlarından ben utandım inanın
Bizde sizin düşünce tarzınızdan utandık. Kendi çocuğunu annesine baktıran anne, kocası mutlu olsun diye 2.çocuğu istiyor. Koca da mükemmel olsa bari, o da 3 yaşındaki bebeği atmış babaannesine, kardın çocuktan önce geliyor tabi. Mükemmel pırıl pırıl zeka.
benim kızımla aramdaki bağ belkide sizin çocuklarınızla aranızda olan bagdan daha kuvvetli bundan emin olun
Hadiiii yaaa
Peki bundan kızının haberi var mı?
Hani şu güya karlı binada olup anneannesine attığın kızının.
Ne bağından ne kuvvetinden bahsediyorsun sen?
Benim annem olsan "karşı binalardayız benimle yaşamaya tahammül bile edemiyor beni yanına almıyor" diye üzülürdüm, sen bağdan bahsediyorsun. Bu bağı kızına sor bakalım, 12 yaşından beri anneanne elinde büyümek nasıl bir duyguymuş.
Muhakeme yeteneğiniz yok belli ki, kendi polyanna dünyanızda yaşıyorsunuz üzüldüm size.

ordan ben çocuğumu atıp koca tutturmus gibimi görünüyorum hitap şekliniz bile kişiliğinizi ortaya koyuyor zaten ben çocuğumla hergün beraberim anne kızdan öte dost gibiyiz herşeyini benle paylaşır ama siz okadar sabit düşüncelisinizki bu kadın neler yaşadıda evlendi neoldu hayatında diye düşünme zahmetinde bile bulunamıyorsunuz kocam ilgilenir bağlanır diye çocuk yapıyımmı demedim yazıları düzgün bile okumuyorsunuz baglı ilgili bir eş dedim almayın muhattap ozaman bende çok pişmanım yazdığım için

İçinde merhamet olan kadın 3 yaşındaki bebeyi babasından ayırmazdı. Onu da alalım kızımla beraber büyür derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…