- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.480
-
- Konu Sahibi esen_ruzgar
hayır benim anlamadığım koca çocuğa bakamamış çalışıyorum diye bebeğe nasıl bakacak
hiç mi akıl yürütemiyor da geliyor böylesi bi konu açıyor
3 yaşındaki çocuk sizinle gelmeyi elbette istemez ama babasını da mı özlemedi bu çocuk?gelelim eşimin çocuğuna annesi bırakıp gitmiş evet ben eşime dedim zaten alalım yanımıza diye ama çocuk bebekliğinden buyana babannenin koynunda büyüdüğü için gelmek istemedi
2.evlilik yapan kadınlar çocuklarını atmışmı oluyor bu nasıl bi sabit düşünce yurdum kadınlarının yorumlarından ben utandım
Algı oyunları yapıyor ya işine baksın. Bir de millete laf söylüyor üste çıkmak için.Allah bin kere razı olsun sizden
dalga geçer gibi büyük büyük harflerle yazdım işte oku diyor bi de, utanmadan aklımla oynuyor resmen ama Allahtan siz de yazmadığı konusunda benimle hemfikirsiniz :)
Zaten hep keyfe bakılmış kardeş, ortada bir annelik yokKarar sizin tabi de. Anneligi yasamissiniz, bu saatten sonra keyfinize bakin. Ufak cocuk buyutmenin yipraticiligi malum.
2. Evliliğini yapanlar cocugunu atmış olmuyor. Bende 2. Evliligi yapmak üzereyim ama 1. Önceliklerimiz ikimiz içinde çocuklarımız. Ama asla çocuğumu bırakmayı dusunmedim, çocuğumla ben butunum, beni kabul eden böyle kabul eder. Siz cocugunuzu pedegoga götürdünüz mu evlenmeden once, babasi vefat ettiginde ve sonrasinda. Ben cocugumun etkilenmemesi icin surekli destek aldim ve almaya devam edicem.2.evlilik yapan kadınlar çocuklarını atmışmı oluyor
ya ben size artık diyecek söz bulamıyorum zaten ne alaka ya benim doğurduğum çocuğa kızım niye baksın saçmalığın daniskası sizinki inanın yorumları şaşırarak okuyorum ya herkezin özellikle hem cinslerimin içleri nekadar canice olmuş bişey bildiğiniz yok asıp kesmişsiniz yazık çok yazık
Kızımın omuzlarına çok mu yük yüklemiş olurum cümlesini yanlış anlamışım ve bu yanlış anlama şuan beni çok mutlu etti.ya ben size artık diyecek söz bulamıyorum zaten ne alaka ya benim doğurduğum çocuğa kızım niye baksın saçmalığın daniskası sizinki inanın yorumları şaşırarak okuyorum ya herkezin özellikle hem cinslerimin içleri nekadar canice olmuş bişey bildiğiniz yok asıp kesmişsiniz yazık çok yazık
Yanlış anladığını sanmıyorum.Kızımın omuzlarına çok mu yük yüklemiş olurum cümlesini yanlış anlamışım ve bu yanlış anlama şuan beni çok mutlu etti.
Kızımın omuzlarına çok mu yük yüklemiş olurum cümlesini yanlış anlamışım ve bu yanlış anlama şuan beni çok mutlu etti.
bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar
Ben açıkçası konu sahibine tüm iyiniyetimle yazmıştım, bir şekilde bir çocuk büyütmenin tüm zorluklarını yaşayacak şartları oluşmamış, tecrübe edememiş olabilir. Ben mesela kızımdan önce "bebek nedir ya, koyarsın kenara durur, emzirirsin uyur" şeklinde düşünüyordum. Çünkü işin içine girmemiştim. Bebeğim kolik doğdu, neye uğradığımı şaşırdım. Eğer bir çocuğu anneanne büyüttüyse konu sahibi bu zorlukları unutmuş olabilir, 17 yaşında çocuk bu sorumluluğu kaldıramaz.Yanlış anladığını sanmıyorum.
İşten çıkamam, bu bizi maddi olarak çok zora sokar acaba kızıma çok yük yüklemiş olur muyum diye sordu, sonra çevirdi lafı. Konu sahibi tam bi manipülasyon ustası, çovuklu kadınlar 2.kez evlenmesin diyorsunuz bile dedi bize.
Sizin dogurdugunuz cocuga anneniz bakmis ama.....ya ben size artık diyecek söz bulamıyorum zaten ne alaka ya benim doğurduğum çocuğa kızım niye baksın saçmalığın daniskası sizinki inanın yorumları şaşırarak okuyorum ya herkezin özellikle hem cinslerimin içleri nekadar canice olmuş bişey bildiğiniz yok asıp kesmişsiniz yazık çok yazık
Kiz babasiz buyumesin ama anneyle de buyumesin. Oh ne guzel.5 defa annemin evine geldim kızımla herseferinde ikna edip geri gidiyorduk bende hep şans veriyordum çünki kızım babasız büyümesin diye
Sayiyla 12 yaziyla on iki yasindaki bir cocuga ben evleneyim mi kizim dediniz???kızımla konuştum sen yok dersen asla olmaz dedim ama anne bi hayat kurman gerekli sende mutlu olmalısın artık dedi