- 9 Ağustos 2021
- 11
- -184
-
- Konu Sahibi esen_ruzgar
Cocuklar anneanne babanne ile aile ortamından uzak büyürken yeni bir cocuk yapmak ne kadar mantıklı bilemedim. 2. Evliliği yapalı 7 sene olmuş hala cocuk yapmak için gelgitler yaşıyorsanız eski evliliğinizden kaynaklandığını düşünmüyorum. Şuanki eşiniz size yeterince güven verememiş ya farkında değilsiniz ya da böyle düşünmek istemiyorsunuz. Ya da normal bi evliliğiniz var büyüsü bozulacak diye korkuyorsunuz. Bence bunlardan hangisi ilk önce bunun üstünde durmalısınız. O iki cocuğa da cok üzüldüm demeden geçemeyeceğim.Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
eşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmekMune bdv konusu buu taşıyabilir misiniz bdvye
öncelikle ben yapmazdım bir tane çocuğum varmış ve aklımda soru işaretleri de varmış
Mesela bu adamın küfür özelliği gözünüze çok batıyorsa yapmayın
ay çocuk nasibiyle gelir kavramı ben de yok o kadar aç çocuk neden var peki?
dünya daha iyi bir yere gitmeyecek kendi adıma artık iyi gelecekten öte çok iyi gelecek tahsis etmenin gerekli olduğunu düşünüyorum
ayrıca babaanneleri anneanneleri tek diye çocukların onların yanında olması normal mi ya?
Özellikle 10 yaşındaki çocuğun ben hiç doğru bulmuyorum çocuğum benim yanımda olmalı
19 yaşındaki genç kız genç kızlığını yaşayabiliyor mu yoksa anneanneye mi bakıyor?
Çocuğuma anneanne bakarken yeni bir çocuk yapmak vicdanen rahatsız ederdi benieşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmek
Kusura bakmayın ama önce çalışıyoruz yanıma alamam demişsiniz çalışıyorken yeni doğan bebeğe nasıl bakacaksınız o zaman kendi kendine bakabilen çocuğa bile bakamayız demişsiniz daha sonrada tartışma olursa etkilenir bize cephe alırlar demişsiniz tartışma ihtimali varda bundan yeni bebekte etkilenireşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmek
İlk çocuğunuza şahane bakmışsınız yetmemiş yapın 2. çocuğu tabi!!! Kızınızı anneannenin üstüne atmışsınız bravo bahane de bulmuşsunuz anneanne yalnız kalmasın diye. Kocanız da babaannenin başına atmış çocuğu 2niz de harika ebeveynlersiniz tencere kapak.
bana annelik yapmadın yeni çocuk yaptın demeyecek mi kızınız, yüzünüze tükürmeyecek mi? Kızınızın yerinde olsam karşınıza dikilir neden bir herif için beni attın derdim şahsen.
Birincisine bakamadiniz daha,ikinciye nasıl bakacaksınız??? 7 yıldır evlisiniz, o zaman 3 yaşında olan çocuğun yani annesinin-babasinin yani mi yoksa babaannesinin evi mi?
Ayrıca anane babaanne tek diye onlarla kalmasi çok saçma değil mi? On yasinda çocuk mu bakacak babaanneye,ondokuz yaşında çocuk mu??? Neresinden tutsan elinde kalıyor, gercekten çok yazık. Yenisini düşünene kadar eskielri eve alın bence. O on yaşındaki çocuğa yaşlı babaannesi nasıl ders çalıştırabilir mesela? Böyle düşüncesizlik olabilri mi?