İKİNCİ EVLİLİĞİM ÇOCUK YAPMALIMIYIM ???

Kiz babasiz buyumesin ama anneyle de buyumesin. Oh ne guzel.
Yok anane birakmam demis yok kiz ananem tek kalmasin demis, ben istemedim yanimda deyin ona siz.
İsterse krallar gibi baksinlar babasini kaybetmis bir cocugun yani annesinin yanidir.

Sayiyla 12 yaziyla on iki yasindaki bir cocuga ben evleneyim mi kizim dediniz???
O da bir hayat kur bensiz dedi oyle mi??
Ah kuzum benim zaten bir cocukluk yasayamamis bir de annesini guya evlenme izni vererek kaybetmek zorunda kalmis

Peki siz hic donup kendinize yahu ben koskoca kadinim kizima ne soruyorum, guya onun iznini alarak vicdanimi mi rahatlatiyorum
Kizim benden ayri bir evde neden buyusun
Babasini kaybeden bir cocuga bir terk edilme hissi de ben yasatmayayim dediniz mi

Ay yok siz karar veremezsiniz ki
Gidin bunlari da kiziniza sorun
Sabi subyan yok annecim diye bir de sizi toplamak zorunda kalsin bir daha

Güya kizi zaten bebek yap da sevelim diyormus :ukala:

Bisey dicem, basta iyi niyetle yazdim bende.. ama 2. Evlilik yapan cocuklarini basindan mi atmis oluyor dedigi an konu sahibinin herseyi yanlis anladigi kanaatine vardim. Simdi benim teyzemi 5 cocukla ortada biraktiginda pislik kocasi.. teyzem merdiven silmek temizlige gitmek herseyi yapmis.. kis mevsiminde odunu komuru yokmus.. cocuklar yatmadan once kendi uzanir yatagi isitir sonra cocuklari yatirirmis. Sizin durumunuz duygu dusuncelerinizi o an bilemeyiz ama bu kadindan daha zor durumda degildiniz maddi olarak herhalde…

kotu bir evlilik yapmissin evet cok zor anliyorum seni. Ruh sagligin bozulmus vs. ama o cocugun gunahi yoktu.. bi sure hasta olmussun iyilesince cocugunu almaliydin annenden.. cunku kizin kucuk degilmis.. tek basina evde biraktiginda bile kalir o yastaki cocuk..

uzaktan ahkam kesmek atmak tutmak kolay diyebilirsin ama kizini birakmanin mantikli bir cevabini ariyor burdaki herkes ve sundugun sebep normal degil.. calisiyorduk o yuzden..bi kadin calissin kimseye muhtac olmasin hemfikiriz ama cocuklarimizdan daha degerliside yok zannimca…kizim olgun vs diyorsun ama aslinda o kiz olgun filan degil, kiza baska secenek birakmamissiniz.. olgun olmasa ne yapacakti?

Sağlı sollu gelişine sallıyorsunuz vallahi, yiyen olmayınca da etmediğiniz hakaret kalmamış. 3 yaşındaki çocuk ne bilecek de evlendiğimizde gelmek istemedi diyorsunuz, o daha bebe imiş bebe! Kızınız deseniz ağır travmalar altında büyümüş onca şeye maruz kalmış, tabi evlen diyecek bu çok matah bir şey mi, kızı hangi durumlara sokmuş hangi ortamlarda bırakmışsınız ki anane elinde büyümeye razı olmuş. Bize maval okumayın Allah aşkına, 12 yaşındaki kız çocuğu öz be öz sizin kızınız ananemde yaşayacağım diyor, anneniz yaşlı kadın benim yanımda kalsın diyor siz de hay hay çekiyorsunuz, ohh ne ala memleket. Ekmeğimiz yağ sürülmüş daha ne olsun.
Adam gibi bir açıklama yok, bir de bir ton laf söylemişsiniz. Siz gidin önce o çocukların vebalini nasıl ödersiniz onu düşünün. Tabi vicdan denen şey hala içinizde bir yerlerdeyse düşünürsünüz!!

12 yaşındaki çocuk anne sen mutlu demiş,3 yaşındaki çocuk babaannesini istemiş ne kadar da söz dinleyen ebeveynlersiniz siz öyle.
Kızınız resmen anne olmuş size, iyi birşey mi sanıyorsunuz olgun olmak zorunda oluşunu?
Başta yanımızda değil yazdınız sonra karşı binada yaşadığı çıktı ortaya. Hiç inandırıcı gelmedi bu bana.
Eşinizin çocuğunu ondan daha çok düşünüyorsanız, şam babası olmaktan öteye geçemediği ortada.
Sizden olmaz.
Var olan çocuklarınıza anne babalık edebilin, onların sırtlarında ki yükü alın yeter.

Of sıkıldım artık bu tarz kadın profilinden.
Dul kaldım dulluk çok fena...🙄
Bana yan baktılar ırzıma göz süzdüler🙄
Şimdiki eş de küfür edip ettiği küfürü gece yapıyor işte ne farkı var.
Daha da ne çocuğu 2 çocuğun aile hayatı mahvolmuş yetmedi mi.
Özellikle ortadoğu cografyasinda güçlü bir kadin kişilik değilsen sonuç bu.

hali hazirda var olan iki evlata sizler ana baba olamamissiniz,
o cocuklar da size evlat olmayacaklar elbette,
zor gununuzde yaninizda olmyacaklar, olmasinlar da zaten,

yeni yapmayi dusundugunuz cocuk da size evlat olmayacak,
sizi sevmeyecek ve de saygi duymayacak,
cunku maalesef bazi seyler ayan beyan ortadadir, gunes balcikla sivanmaz, siz vicdaninizin sesini kendi bahanelerinizle susturmus olabilirsiniz, ama diger herkes icin bariz olan sey sizin cocuklariniza iyi bir ebeveyn olmamis oldugunuzdur.. Son cocugunuza bunlari vermek isteseniz, hatta verseniz de maalesef olmaz.

X