İKİNCİ EVLİLİĞİM ÇOCUK YAPMALIMIYIM ???

30 yasinda dul kalmış, 7 senelik evli, 37 yasinda.
Sanirim dul kaldiginin ertesi gunu evlenmis.

Sizin gibi insanlar anne olmamalı.
Yeni bir çocuk can katarmış haha, 2 çocuğa layığıyla bakabildiniz mi ki?
Atmışsınız ninelerin eline çocuklar allaha emanet büyümüşler, bir de bencillik yapıp yeni bir bebek istiyorsunuz.
Ayrıca çalışınca ne oluyor? Bizde boşanmış anne babanın çocuklarıyız annemiz evlenmek yerine çalıştı, çalışınca ne oluyor çocuğa bakılmıyor mu? 12 yaşındaki çocuk evde tek durabilirdi, biz daha küçükken durduk. Saçma kılıflar uydurmayın. Atmışsınız çocuğu, çocuk orada sığıntı gibi nineye bakarak büyümüş hala kendinizi haklı görüyorsunuz. Ne ala memleket yapıp yapıp verin anneanne babaanne baksın.

30 yaşında boşanıp hemen evlendiniz mi 7 senelik evli ve 37 yaşında olduğunuza göre?
Şöyle yapın madem korkularınız var. Bir kaç sene daha bekleyin kızınız üni bitirsin işe girsin öyle yapın çocuğu kocasız kalırsanız kızınıza verirsiniz ona da o bakar anneniz yaşlanmıştır iyice.

Bence siz kocanızı kızınızdan kıskanıyorsunuz , bu yüzden yanınıza alamıyorsunuz. Zira 19 yaşındaki kız çocuğunun bakıma ihtiyacı olmaz. 3 çocukla ayrıldım eşimden ve onlara bakmaktan hiç gocunmuyorum. Evliliği asla düşünmem cünkü çocuklarım evlilikten önce gelir.
İkinci çocuğa gelince Bencede yapmayın. Kızınız kendisini dışlanmış hissedebilir .

Töbe töbe

Kızınızı işimizden dolayı yanınıza almanız mümkün değilse , tekrar çocuk yapıp kime bırakcaksınız ozaman?

İkinci çocuğu ikinci evliliğe can katsın diye istiyorsunuz. Sanırım birinciyi de evlilik kurtulsun diye yaptınız kurtulamayınca da çocuğu anneanneye verdiniz. Bence kadınlar kulübüne değil annenize sorun ikinci toruna bakmaya hazır mı olası bir ayrılık durumunda!

Can katarmış bu nasıl arsızlık ya. Allah umarım nasip etmez size çocuk falan. O bıraktığınız çocuklara sahip çıksaydınız kızınız da hayatını kurunca yüzünüze bakmaz umarım. Arsızlık ya deli olcam çalışıyormuş hanfendi başka çalışan kimsenin çocuğu yok bu ülkede çünkü.

Kadın kocayı daha mutlu etme peşinde biz ne anlatıyoruz ki istediği annelik duygusu bile değil ' evliliğimize can katar, kocam daha çok üstüme düşer öyle böyle değil' bunun derdinde
Böyleleri de ya aldatılır, ya da değer görmez. Sonu hayırlı olan daha görmedim...

Yaklaşık bir yıl önce benzer bir konu açmıştım. Ama size net yapmayın derim.
Çocuklar sizinle olsa ayrı, fikir sizin olurdu ama bu durumda iki çocuk kendisini her zaman daha fazla eksik ve degersiZ hissedecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…