- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- Konu Sahibi esen_ruzgar
Eşiniz de sorumsuz. Çocuğu 10 yaşında 7 senedir evlisiniz. Yani 3 yaşından beri babası bu çocuğa bakmıyor. Yeni olacak çocuğa bakacağına ben olsam güvenmezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baksa bile bu diğer cocuga haksizlik.Eşiniz de sorumsuz. Çocuğu 10 yaşında 7 senedir evlisiniz. Yani 3 yaşından beri babası bu çocuğa bakmıyor. Yeni olacak çocuğa bakacağına ben olsam güvenmezdim
Maalesef kendi çocuğunuza annelik yapmamışsınız ki ikinci bir çocuğu düşünüyorsunuz. Kendi kızınızı anneye bırakıp 2. bir evlilik yapmanız çok tuhaf. Demekki evlilik çocuktan önce geliyor. Bu eşinizden ayrılır ve 3. bir evlilik yaparsanız çocuğunuza bakar mı diye annenize bu soruyu sormanız daha sağlıklı olacak bence.Herkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
Lütfen siz ve sizin gibi insanlar çocuk yapmasın . Ne demek anneanne babaanne yalnız diye onların yanındalar ne kadar rahatlık bu anlamıyorum zaten iki çocuğu annesiz babasız bırakmışsınız yaşlı insanların başına bari bir çocuk daha yaparak onunda hayatını karartmayınHerkeze merhaba,2.evliliğim 7 senedir sürmektedir,benim 1.evliliğimden 19 yaşında kızım var eşimin ise 1.evliliğinden 10 yaşında oğlu var çocuklarımız yanımızda değil annenne ve babanne tek oldugundan onların yanındalar.7 senedir gelgitler içerisindeyim yaşım 37 eşim benden 3 yaş küçük bazen çocuk olsun çok istiyorum lakin korkularım var iyi bir gelecek verebilirmiyiz özlük üveylik olurmu ,1.evliliğim çok sorunlu oldugu için ya başıma yine öyle şeyler gelirse (aldatma dayak sorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum 7 senedir eşimden tek şikayetim sinirlenince bağırması küfür etmesi başka bir sorun yaşamadım ama ya yaşarsam korkusu var hep içimde ve çocuk evde olursa bağırmalardan korkar psikolojısı bozulur diye düşünüyorum eşim çok istiyor o hep çocuk nasıbıyle dogar kafasında,kızıma haksızlık yaparmıyım acaba benim evlenmemi anlayışla karsıladı destek oldu ama içinden neler düşünür bilemiyorum kızım ben hep mutlu oluyum ister yeni bi çocuk fikrinide ben mutlu oluyum diyip kabul ederse onun omuzlarına çok ağır yükmü veririm ben özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum doğum yapıp işten çıkamam bu bizi maddi açıdan çok zora sokar gelgitlerim çok fazla lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
Çocuk 10 olsa iyi,7 sene önce evlenmisler. O zamanlar oğlan 3, kiz 12 yaşındaymış.Lütfen çocuk yapmayın zira ikinizdende anne baba olmaz. İki çocuğada başkaları bakıyor. 10 yaşındaki çocuk neden babaannede daha küçücük çocuk onun yeri orası değil dimi? Neymiş çalışıyormuşsunuz bakamıyormuşsunuz. Eee bebeğe nasıl bakıcaksınız ? Çok komik bahaneleriniz var. O kızın genç kızlığını elinden almışsınız. Çocukta kemdi evine misafir gibi gelip gidiyor hemde kendi evine inanamıyorum. Hele yönetici bir kadının duldum vs tanımlamaları beni benden aldı.
2 çocuğa bakmıyorsunuz daha 3. Çocuk neyinize sizineşimin çocuğu 10 yaşında küçük okula gidiyor,kızımda annenneye bakmıyor annenne kızıma bakıyor biz eşimle çalıştığımızdan dolayı yanımıza almamız mümkün değil,kızım bu sene üniverseteye gidiyor şehirdışına ama lütfen yorum yaparken iyi okuyun 30 yaşında dul kaldım ve dul yaşamanın zorluklarının altında ezildim artık da evlendim bir nevi kurtuluş yolu oldu malum ülkemizde tek kadın olmak çok zor yaşadığım memleket mütasıp bir yer ben kızımı yanıma alsam yada eşim alsa ev hali bir bağrışmada anne babalara cephe alınacaktı sonuçta üvey oluyorsunuz yeni bir çocuk bize can katar diye düşünüyorum üzerime çok düşer eşim öyle böyle değil onunda tek kusuru kavga edince küfür etmek
İlkinide siz büyütmüyorsunuz zatensorumsuzluk)birtane daha çocuğu babasız büyütme gücünü kendimde görmüyorum
Ya birde şu var o yaşta insanlar evlatlarının sorumsuzluğunun ceremesini çekiyor. Torun torba yaşındaki insanlar bir daha ebeveyn olmuşlar yazık günah ya vallaha yazık. 3 yaşındaki çocuğa diğerıde 12 yaşında iken bakılmaya başlanmış yuhh yani ben o 10 yaşındaki çocuğun yerinde olsam gider babamın evinde otururum misafir gibi gitmem. Bir şey mi dedi burası benimde evim senden daha çok hakkım var der otururum. İnşallah aklı başına geldiği an yapar bunuÇocuk 10 olsa iyi,7 sene önce evlenmisler. O zamanlar oğlan 3, kiz 12 yaşındaymış.
10 yaşındaki yavrum ne yapsın, nasıl karşı çıkabilir ki, yüreğim sizliyor böyle durumlara.Ya birde şu var o yaşta insanlar evlatlarının sorumsuzluğunun ceremesini çekiyor. Torun torba yaşındaki insanlar bir daha ebeveyn olmuşlar yazık günah ya vallaha yazık. 3 yaşındaki çocuğa diğerıde 12 yaşında iken bakılmaya başlanmış yuhh yani ben o 10 yaşındaki çocuğun yerinde olsam gider babamın evinde otururum misafir gibi gitmem. Bir şey mi dedi burası benimde evim senden daha çok hakkım var der otururum. İnşallah aklı başına geldiği an yapar bunu
Calisiyoruz bakamayız deyip anane babaneye postalamissiniz cocuklari. Bebege nasıl bakcaksınız. Bi cocuguda daha boynu bukuk birakmayın once olanlara sahip cikin