- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Birsey degil insallah faydasi olur guzelim yaa
Herkese gunaydinlaaar nasilsiniz
Dun esimle bayaa bir konustk dedimki ben seni kandirmasini da bilirdim ama senin rizanla olsun istiyorm oglumu kardessiz birakmak istemiyorum, o da bir ara 5-6 cocuk yapmak lazim felan dedi ama ciddimiydi bilmem ben olur yapalim dedim hatta gider evlatlik alir yine de oglumu kardessiz birakmam felan dedim sesi cikmadi birsey demedi ikinci olmaz demedi ama olur da demedi bakalm kismet
canım bu demek oluyorki düşünüyor benim eşimde öyleydi bikaç gün geçsin tekrar konuşursun
yada arada şakayla karışık takıl yumuşat
ikna olur merak etme
Bence o da isitiyor ama ben yatacam felan ya cekiniyor herhalde ben zorlanacam diye
Hayirlisi allahtan insallah hepimize nasip eder
demekki oda istiyor canım ama dediğin gibi çekiniyor
benim eşimde öyleydi çok istiyordu ama çekindiği bazı şeyler vardı
emin ol bikaç güne oda ikna olur
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsn canm ya
İnsallah ister ama ramazani gecirelim diyorum cin takvimine baktim eylulde hamile kalirsam kizm olurms
Gerci saglikla kucagima alayimda kiz erkek hic farketmez benim icin
bende ramazanı geçirmeyi düşünüyorum aslında bana kalsa hemen olsun diyorumda
eşim karar versede hemen şimdi olmasını istemiyor
ona kalsa seneye bu zamanlar yapalım diyor ama ben okadar beklemek istemiyorum hemen hamile kalacağım belli değil çünki
bende biraz kilo verip başlamak istiyorum
canım ya bütün erkekler aynı inan banagunaydın kızlar bızde dun esımle konustuk bıraz oda pek hazır degılmıs ıtıraf ettı
dusunmeden olmasın dedı
benım rahatsızlıklarım hamılelık ve sonrsında artacak romatızmalıyım hareket edemez hale gelıyorum bu yuzden korkuyor cesaret edemıyor
bır sene daha gecsın falan dedı ama daha tam sonuca ulasamadık
bakalım bıraz dusuneyım tekrar konusalım dedı
hayırlısı olsun
o oyle dıyınce bende sogudum nıyeyse
o ısteklı olsa hemen hadı yapalım dıcektım :) ne garıbım cok kolay gaza gelıyorum
İnsallah kilolarini kolaylikla verirsin ben hirs yaptim 63.5 ten 56.5 e indm aslnda 1-2 kg daha versem super olacak boym 157
Evet bende seneyi beklemek istemem hem yasim gidiyor hemde dedigin gibi ne kadar surede hamile kalacagimiz belli degil ki
Bahar yada yaz bebesi olsn eger ki yine dogumu hazirana denk getirirsem 6 yas olacak aralari ama yaz bebesi kolay oglumda yaz bebesiydi
bende şöyle 62 ye filan insem süper olucak
neler yaptın verirken spor filan yaptınmı ne kadar zamanda verdin
adette olamıyorumya oda kilo vermemi zorlaştırıyor benim
gunaydın kızlar bızde dun esımle konustuk bıraz oda pek hazır degılmıs ıtıraf ettı
dusunmeden olmasın dedı
benım rahatsızlıklarım hamılelık ve sonrsında artacak romatızmalıyım hareket edemez hale gelıyorum bu yuzden korkuyor cesaret edemıyor
bır sene daha gecsın falan dedı ama daha tam sonuca ulasamadık
bakalım bıraz dusuneyım tekrar konusalım dedı
hayırlısı olsun
o oyle dıyınce bende sogudum nıyeyse
o ısteklı olsa hemen hadı yapalım dıcektım :) ne garıbım cok kolay gaza gelıyorum
bende oyle dusunuyorum yanı dımı sızene cekecek olan bızız onlar sadece bıze uzulcek bız hem cekecez hem cekecez :)
kılo konusunda benımde canım sıkkın ya hep 59 dum dogumdan sonbra bıle ama bu sene hep 61-62 kafayı yıcem az gıbı ama 2-3 kılo okadar farkedıyorkı
tekrar 59-58 olmak ıstıyorum makarna pılav kestım duzenlı beslenıyorum ama bısı degısmıyor anlamıyorum.kafam cok rahat herhalde ondan veremıyorum dıyorum bende.spora gıtmek cok zor ya ıstanbulda ,zaten okuldayım butun gun aksam bırde o yorgunlukla spora hıc gıdemem beslenme planı almalıyım bı dıyetısyenden herhalde.
kızıma hamıleyken 26 kılo almıstım verdım kendılıgınden gıttı ama bu kez hamıle kalırsam kılo almak ıstemıyorum dıyetısyen kontrolunde gecırcem ınsallah.
ozel hastanelerın dıyetısyenlerı bakıyor boyle seylerı takıp edıyor degıl mı?
kızlar berbat bi haldeyim dün geceden beri ikinci çocuk düşüncesi hevesi umutları herşeyi bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?