bizim de 5 yaşında dedi doktorumuz derin bi nefes aldım onları acı çekerken görmeye dayanmıyo insan
yaz geldi sünnet düğünleri çoğaldı ben kara kara düşünüyorum hiç dayanamayacağım bi olay
yakın bi zamanda düşünmüyom
2 arada 1 derede yatsiyi kilip geliyorum
keske sunnet olayini once halletseydin canim.benim kuzenlerim cocuk 7 gunlukkken yapdilar.cok rahat oldu.simdi 2 yasinda.benimde oglum olursa insallah oyle yapicam.buyuyunce anliyorlar zorlasiyor.
2 arada 1 derede yatsiyi kilip geliyorum
çok doğru söylüyorsun biliyor musun Peygamber edendimizin torunları da 7 günlükken olmuş
bi daha oğlum olursa onu erkenden yaptırmak istiyorum bu oğluşumun da vakti gelmiş olur ( geçse bile) ikisi bir aradan çıkar inş.:44:
bende taniyim.ismim Çinare.yas 22.azeriyim.Almanyada oturuyorum.
hakikaten yarisma gibi oldu
ben çok küçük anne oldum diye düşünürdüm ama aynı yaşta anne olmuşuz galiba ama aslaa pişman değilim
kii ikinciyi deli gibi istiyorum
slm kizlar bende elif fransada ikamet ediyorum
bir oglum var 22 aylik
gecen ay kazara hamile kalmistim tam surpriz olmustum ama 2 hafta surdu saskinligim ve sevincim cunku bebisim dustu
bende aslinda agustosdan sonra korunmayi birakip 2. yi istiyordum ama suan cok kararsizim
bu arada 27 yasindayim esimde 35 cokda gec kalmak istemiyorum cunku ben 3. yude dusunuyorum :)))
slm kizlar bende elif fransada ikamet ediyorum
bir oglum var 22 aylik
gecen ay kazara hamile kalmistim tam surpriz olmustum ama 2 hafta surdu saskinligim ve sevincim cunku bebisim dustu
bende aslinda agustosdan sonra korunmayi birakip 2. yi istiyordum ama suan cok kararsizim
bu arada 27 yasindayim esimde 35 cokda gec kalmak istemiyorum cunku ben 3. yude dusunuyorum :)))
benim namaz kılmam için önce banyo yapmam lazııım çok üşeniyorummm ama adetim bitti diye de çok seviniyorum yarın Allah'ın izniyle bebişimizi istiycezz
topik senlendi kizlarbu arada isimlerinizi cok beyendim.ikincisi kiz olursa diye simdiden isim dusunuyoruz
şekerim o zaman şimdi yap ikinciyi bende üçüncüyü istiyoruminşallah hayırlsıı olur hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?