ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

evet canim ya cok haklisin.ikinci cocukda baska hissler oluyor.simdiden hissetmeye basliyor insan.daha olmasa bilepaylasiriz burda bir birimize.cocuklar kardeslerini seviceklermi.nasil davranicaklar.bu bize cok iyi gelicek eminim

slm hanımlar bende ikinci çocuk isteyorum ama bi taraftanda korkuyorum sizde benim gibimisiniz
:18:

guzeller.noluyor yahuuuuuu.ogulbali heyecan had safada qalibabetugul sende hosgeldin canim.artik bunlari dusunmeyin.insallah hemen bebisler gelir,ve ilk yasadiginiz kadar zor olmaz.sonucda ilk dogumdu o.herkesin iyisini diliyorum size

nazlma canim sen de mi erkek bebek istiyorsun :)

senin kizla benim kizim arasinda 2 ay varmis :) aralik dogumlumu fistigin ?

nazlma canim sen de mi erkek bebek istiyorsun :)

senin kizla benim kizim arasinda 2 ay varmis :) aralik dogumlumu fistigin ?

evet aralik dogumlu.kismetse canim.saglikli olsunda.ama erkek cocuk diyince icim gidiyor.eskiden hep kizlarim olsun derdim.simdi kizim oldu cok sukur.ALLAHa ikimizede saglikli akilli oglan nasip etmesi icin duaedicem.insallah.
senin fistikda dagitiyordur her yeri simdi

Son düzenleme:
hmm benim yigenimde 2010 aralik dogumlu yengem kkda aralik anneleriyle yazisiyordu

insaallah canim bende hayirliysa istiyorum

evet dagitiyor ya bide daha yurumuyor benim fistigim

Son düzenleme:
hmm benim yigenimde 2010 aralik dogumlu yengem kkda aralik anneleriyle yazisiyordu

insaallah canim bende hayirliysa istiyorum

evet dagitiyor ya bide daha yurumuyor benim fistigim

yurur canim merak etme.cocukdan cocuga deyisiyor.doktora gotur icinde kalmasin.insallah birazdan kosucak arkasini zor topliycaksinben artik yetisemiyorum cunki

yurur canim merak etme.cocukdan cocuga deyisiyor.doktora gotur icinde kalmasin.insallah birazdan kosucak arkasini zor topliycaksinben artik yetisemiyorum cunki

dr ne diyecekki senin dedigin gibi her cocuk bir degil der cikar :)

hehe birazdan yapamaz cunku uyudu

bugün güneş mi çarptı ne olduysa fena bi haldeydim tansiyonumun düştüğünü hissettim genelde canım sıkılınca olur ama bugün moralim de had safhadaydı anlamadım belki sıcaktandır dışarıdaydık oğluşumla bugün
şimdi iyiyim

oh oh gezin masallah.bizde kizimla disardaydik.ama hava sogukdu.doktora git canim.kontrole.arada gitmek lazim.:44::44:

doktor deyince ben daha bi fena oluyorum nefret ettiğim bi huyum ama bi çocuk doğurdum daha yenemedim

bende bende.en cokda disciden:26:.ayin sonu randyevum var.disim curumus cikarticak

Allah yardımcın olsun ben bide oğlanı götüreceğim zaman kötü oluyodum her ay aşı olayı filan şimdi tam bitiyor derken bi daha olucak inş.

sagol canim.ay canim benimya.benim kizin simdilik bitti.kismetse birde 3 yasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…