kizlar bana oyle geliyor ki hami$im :)
hadi hayırlı olsun kızlar inşallah tez zamanda bebişleriniz gelir bende fazla beklemeyeceğim bikaç ay sonra yanınızdayım topiği sürekli
takip ediyorum zaten ayrılmayalım çünki 2.ye hamile olmak ayrı bişey doğumdan sonrası daha ayrı mevzu burdan birbirimize destek oluruz
canım oğlun isteyene kadar bekle derim yoksa istemediği halde kardeş gelirse
porblem olur gibi geliyor bana
kızlar merhaba
adetim bu akşam tamamen bitiyor yarın ve birgün çalışma günü inş. tutar
benii düşündükçe heyecan basıyor ikinci bebek ya daha rahat olurum sanıyodum ııhh olmuyo :18::18::18:
bugün başım dönüyo ateş basıyo midem bulanıyo elimde ayağımda derman yok neyin nesidir anlamadım heyecan mı yapıyorum yoksa rahatsızlanıyorum mu anlamadım tansiyonum düşüyor gibi ara ara bayılacak gibi oluyorum umarım yarın kendimi iyi hissederim
slm hanımlar bende ikinci çocuk isteyorum ama bi taraftanda korkuyorum sizde benim gibimisiniz
:18:
nazlma canim sen de mi erkek bebek istiyorsun :)
senin kizla benim kizim arasinda 2 ay varmis :) aralik dogumlumu fistigin ?
hmm benim yigenimde 2010 aralik dogumlu yengem kkda aralik anneleriyle yazisiyordu
insaallah canim bende hayirliysa istiyorum
evet dagitiyor ya bide daha yurumuyor benim fistigim
yurur canim merak etme.cocukdan cocuga deyisiyor.doktora gotur icinde kalmasin.insallah birazdan kosucak arkasini zor topliycaksin ben artik yetisemiyorum cunki
dr ne diyecekki senin dedigin gibi her cocuk bir degil der cikar :)
hehe birazdan yapamaz cunku uyudu
kizlar bana oyle geliyor ki hami$im :)
bugün güneş mi çarptı ne olduysa fena bi haldeydim tansiyonumun düştüğünü hissettim genelde canım sıkılınca olur ama bugün moralim de had safhadaydı anlamadım belki sıcaktandır dışarıdaydık oğluşumla bugün
şimdi iyiyim
oh oh gezin masallah.bizde kizimla disardaydik.ama hava sogukdu.doktora git canim.kontrole.arada gitmek lazim.:44::44:
doktor deyince ben daha bi fena oluyorum nefret ettiğim bi huyum ama bi çocuk doğurdum daha yenemedim
insaallah hepimize bebis yagar canim
bende bende.en cokda disciden:26:.ayin sonu randyevum var.disim curumus cikarticak
insaallah hepimize bebis yagar canim
Allah yardımcın olsun ben bide oğlanı götüreceğim zaman kötü oluyodum her ay aşı olayı filan şimdi tam bitiyor derken bi daha olucak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?