- 30 Kasım 2019
- 67
- 21
-
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
lütfen ....Misafir hasta
Konu sahibi daha da hasta
Oldu olacak evinize gelmeye devam etsin dige büyüğünü de evinizdeki saksılara yaptırtın
Mazallah küser falan
acaba banyo gıderı tıkandı desem kulanmıyoruz artık dsem dıger banyo derOrası müsait değil deseniz ya da tamirat var falan?
işte onunda kendıne göre huyu buEvinden cikmayacak o zaman .onun yaptığı kendini temizlemek değil başka türlü bir pislik.sen titizsen ben de titizim demelisini
şöyle ki benim eşimin iş rkdaşının eşi bıe geliyolar benı des sevıyor sen cok ıyısın fılan dıyor arkadasım dıyemem ortak hıcbır noktamız yok ama kendınce ıyı bır ınsan fazlasıyla takıntılı ve baen bu benı cok yoruyor evıme gelen ınsana tepki veremıyorum verememYanlis mi anliyorum banyo yapilan yere yapiyor yani oylemi?yani oradaki baska bir tuvalete degil?
Bir de akrabalik dereceniz nedir?
köyde tuvaleter dıasarda alaturka daha rahat tabi ama böylede olmamalıKimdir bu abla? Nasil absürd bir istek? Kalsin koyde işesin dağlara, ovalara elinde bidonla.
Koy diyoruz da kimse musade etmez bu istege ne koylu ne şehirli.
Mesele temizlik usül erkan yahu.
Valla boyle bir tiple gorusmem ben olsam.
Yuz verdik ayiya geldi sicti haliya derler bizim oralarda.
şöyle ki benim eşimin iş rkdaşının eşi bıe geliyolar benı des sevıyor sen cok ıyısın fılan dıyor arkadasım dıyemem ortak hıcbır noktamız yok ama kendınce ıyı bır ınsan fazlasıyla takıntılı ve baen bu benı cok yoruyor evıme gelen ınsana tepki veremıyorum veremem
Yatılı ya da değil bu tarz takıntısı olan kimselerin tedbirini kendisi düşünmesi gerekir. Bence saygisizlik. Karton lazimlik alip tek kullanimlik kullanip atabilir evet ama kendisinin bunları düşünüp ona gore hareket etmesi lazim. Artik alaturka tuvalet azaldi 2 tane olsa bile cogu evde ikisi de klozet olabiliyor. Aklı ermiyor mu?
[/Q
sürekli dıyorum klozet daha temız namaz ıcın ıyı uzerıne sıcramıyor musugu var bır yerıne elını surmek zorunda kalmıyosun yok yok dıyor yenı evınde evs ahıbı banyoya klozet yaptırayım demıs yok yok ıstemem demıs dedım hasta gelır bısey olur ınsan hasta olur ne olcak yo yo k co pis dıyor ınsan da bısey dıyemıyor kendın bılırsın dıyorsun ama bır daha boyle derse ben de dıycem bız pis mıyız yanı canım oyle degıl mı b den namaz kılıyoruz kaldı kı hala alaturkdan daha temız olduguna ınanaıyorum klozetın ama onu ınandıramıyorum
yok canım tutar herhaldeBüyük tuvaleti gelince napacak takintili? Onu da mi banyo giderine yapacak? Takinti adi altinda iğrençlik.
kv ?O zaman mecbur çekeceksiniz. Ele bile tepki veremiyorsaniz ne yapabiliriz ki? Bende kv felan sandim
?Bu konu bana fortumlu üyeyi hatırlattı
Bak bu üyenin ismi de melek ve konu yine çiş
Zaten bu gidişle giderinizin tıkanması yakındır, büyük tuvaletini de yapıyordur muhtemelen oraya. Ne güzel yalan söylememiş olursunuz.acaba banyo gıderı tıkandı desem kulanmıyoruz artık dsem dıger banyo der
Hanımefendi evinize gelen misafir banyo yaptığınız temizlendiginiz yere çişini yapıyor.şöyle ki benim eşimin iş rkdaşının eşi bıe geliyolar benı des sevıyor sen cok ıyısın fılan dıyor arkadasım dıyemem ortak hıcbır noktamız yok ama kendınce ıyı bır ınsan fazlasıyla takıntılı ve baen bu benı cok yoruyor evıme gelen ınsana tepki veremıyorum veremem
Alaturka olsa nye demesin bzm milletin valla algıda sıkıntsı var, banyoya yapmak nedr ya kalmasın o zmn misafr de olsa alınmasın dye buyursun mutfaga yapsın buna da yorum yaptrdnz yaEvde başka tuvalet yok mu alturka tuvalet. Sadece klozet mi kullanıyorsunuz? Onu anlamadım.