İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

Off bu konu bir türlü inmiyor bdv'den, her gördüğümde midem bulanıyor 🤢🤢
Gerçekten öyle bir şey varsa o arkadaşın evine gidip banyoya mıç, çiş ne varsa bırakıp gitmek.
Bak bir daha o arkadaş senin banyona işermi. :KK70:

Mİsafiriniz obsesif muhtemelen bununla birlikte siz de tuhafsınız.
İnsanın bir duruşu, kırmızı çizgisi olur.
Aman darılmasın, kırılmasın diye duşakabinime işetemem hiç kimseyi.
Daha neler?
Misafirinlz ya tedavi olsun ya misafirliğe gitmesin ya da tutsun çişini.
Ne can sıkıcı bir konu.

Vay arkadaş daha neler duyacağım şurada?
Ben oğlumla kimsenin evine gidipte rahatsızlık vermek istemiyorum,gitsem de çocuğa yapma,etme demekten bir b.k anlamıyorum diye kendimi eve kapattım,ki çocuk bu en fazla birşeyleri merak ediyor dokunmak istiyor, basit bir yapma etme demekle ,dikkatini başka birşeye çekmekle çözülecek birşey bu. Kadın arkadaşının evine gidiyor klozete işeyemediği için,gidip duşakabine işiyor olacak şey değil. Otursun evinde o zaman,ne münasebet yahu.
Pislik bu başka da birşey değil,heryere bulaşacak yaptığı çiş,bu mu titizlik yani?
Bir insanın böyle bir sorunu varsa çıkmamalı evinden yada bunu çözmeye çalışmalı.
Ben olsam müsade etmezdim,alıstırmazdım.
Düşünsenize o çişini yapacak gidecek,arkasından ben elli kere temizlesem içime sinmez ki. Kendi banyomdan tiksinirim

Hani darılmasın diye hayır demeye çekiniyor sun ya, ama o gayet çekinmeden banyona tuvaletini yapıyor. O yüzden misafir kadar sizde ilginçsiniz.

Bu nasıl bi fantezi ? Misafirden bahsediyoruz nasıl böyle bir teklifte bulunabiliyor nasıl bi mideye sahipler :kusmuk: insan misafirlikte tuvalete girmeye bile çekinir bazen koku olur mu diye bunlar resmen b.kunu çıkarmış . Böyle bir şeye bi daha asla izin vermeyin kırılıyo mu patlıyo mu çatlıyo mu ne olur bilmem .

Screenshot_20191202-024841~2.png

Mısafıe dedıgın esınım tarafından mı🤪
Allah askına bez kılolu gosterıyorsa evınden cıkma be manyak mıdır nedır yarabbıl alemın😵
Onu gectım de sıze bu teklıfı yapan ınsanın evınden kabuklu yumurta dahi yemezdim ya iğrenç allahım. 6aylık oglumun kırlı bezlerını bıle banyoya extra kova alıp koyuyorum ve gunluk olarak atıyoruz.

X