- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Verdiği cevaplara istinaden gerçek olmadığını düşündüm zaten.Valla konu gerçek mi değil mi ben de anlamadım ama anladığım tek şey burada verdiği cevaplara bakınca konu sahibi şaka gibi bir insan
Bence direkt geri zekalı mısın diye sor. Bugüne kadar başkasından da bunu talep etmişse nasıl göründüğümü anlasın da bi daha yapmasın. Takıntısıysa da çişini evine kadar tutsunNe diyebilirim
bana da benzer hareketlerde bulunan bi arkadaşım oldu. Ona he buna he derken dolabıma bakmak istedi hayır dedim. Tuttu itti kapağı ve ben gözüm dönerek geri ittim hatta çarptım diyebiliriz. Misafirliğin de adabı var sana ne bizim yatak odasındaki kıyafet dolabımızdan, hiç sevmem böyle çiğ hareketleri demiştim. 9 yıl oldu gelmiyor banaAy benimde bı akrabam var çok acayip istekleri var. Yeni evlendim evime geldi evi gezdi. Yatak odanda oturabilirmiyim dedi. Şaşırdım otur dedim. Yatağa oturduparfümlerimi kullandı. Orjinal selektif marka ürünler kullanıyorum kendisi bı kolanyası kullanılsa deli olur. Neyse dolabına da bakıcam dedi. İyi dedim açtı baktı. Salonda karşıladım, geldi oturma odanda oturmadım orda oturmak istiyorum dedi tamam dedim gel gidelim. Oturma odasına gitti oturdu a sen içeri girme kapıda dur dedi .
Annesi çok iyi bı insan olduğu icin Herseyine he dedik.
Sonra baktım olacak gibi araya mesafe koydum ve evime gelmek istediler sessiz kaldım.
Makul bir cevapCok rahatsizim ama makul bir cevap bulamiyorum belki onu dariltmadan bi care sunan birileri olur.
Rahatsız insan bunlar.bana da benzer hareketlerde bulunan bi arkadaşım oldu. Ona he buna he derken dolabıma bakmak istedi hayır dedim. Tuttu itti kapağı ve ben gözüm dönerek geri ittim hatta çarptım diyebiliriz. Misafirliğin de adabı var sana ne bizim yatak odasındaki kıyafet dolabımızdan, hiç sevmem böyle çiğ hareketleri demiştim. 9 yıl oldu gelmiyor banazaten görüşmüyoruz da.