- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Teşekkürler konu sahibi değilsiniz ama verdiğiniz cevap rapora yollanmıştır onay sürecini bekleyiniz açık algınızla.Alaturka olsa nye demesin bzm milletin valla algıda sıkıntsı var, banyoya yapmak nedr ya kalmasın o zmn misafr de olsa alınmasın dye buyursun mutfaga yapsın buna da yorum yaptrdnz ya
Bence nasıl izin vermemeliyimden çok nasıl kabul ettiniz bunu sorun kendinizeben de kendıme bunu soruyorum nasıl ıızn vermemelıyım
Valla konu gerçek mi değil mi ben de anlamadım ama anladığım tek şey burada verdiği cevaplara bakınca konu sahibi şaka gibi bir insanNeden banlandı konu sahibi?
Gerçek değil, ondan mı?
Yani, bence gerçek değil, olamaz, olmamalı çünkü.
evıme gelen ınsana tepki veremıyorum veremem
Siz yapi olarak ses cikaramiyorsunuz sanirim.esinizin bu konudan haberi var mi?belki o arkadasiyla konusur bir sekilde halleder.fakat gercekten cok siradisi bir olay.yok artik diyecegim pek cok seyi yillardir bu sitede okuyorum ve sasirmiyorum.şöyle ki benim eşimin iş rkdaşının eşi bıe geliyolar benı des sevıyor sen cok ıyısın fılan dıyor arkadasım dıyemem ortak hıcbır noktamız yok ama kendınce ıyı bır ınsan fazlasıyla takıntılı ve baen bu benı cok yoruyor evıme gelen ınsana tepki veremıyorum veremem