İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

nasıl yanı klozete yanı tuvalete degıl banyo yaptıgınız yere mı cısını yapmak ıstıyor
saka mı bu
kedim bıle tuvalete yapıyor hayvan ya hayvan bıle
banyo yapılan yere çiş mı yapılır

asla ızın vermem nasıl ızın verdınız ne munasebet ya evınde yapsın ıyy
ben onu evıme mısafır olarak bıle almam hasta sanırım psıkolojık olarak... normal degıl cunku yaptıgı
Gelme diyemem ya

klozet sandıgınızdan daha cok temız aslında hıjyen olarak alaturkadan daha saglıklı oldugu ıcın heryerde klozet cogaldı zaten,
rossmanda da var hıjyenık sprey hastanelerde kullanılan hıjyenlerden canta boyu 6 tl mı ne
sıkıyorsunuz bıraz bekleyıp sılıyorsunuz ben hep yanımda tasıyorum baska yerde tuvalete gırmem gerekırse dıye tamamen hıjyen saglıyor
Cok guzelmis kendim disarida kullanmak icin alabilirim

Gelme diyemem ya
e onu dıyemem bunu dıyemem gelsın evınıze yapsın yapmaya devam etsın ozaman madem dıyemıyorsunuz
bız sıze anormal olan durumu soyluyoruz baya anormal bır durum var ortada ve bunu herkese yaptıgını dusunmuyorum bu sahıs hıc okula işe mısafırlıge gıtmedı mı gıttı tuvalete gırmedı mı gırdı
ama sıze pıslık yapıyor anormal bırı cunku
ben olsam dırek gorusmeyı keserım anormal cunku

Kimdir bu abla? Nasil absürd bir istek? Kalsin koyde işesin dağlara, ovalara elinde bidonla.

Koy diyoruz da kimse musade etmez bu istege ne koylu ne şehirli.
Mesele temizlik usül erkan yahu.

Valla boyle bir tiple gorusmem ben olsam.
Yuz verdik ayiya geldi sicti haliya derler bizim oralarda.

Yanlis mi anliyorum banyo yapilan yere yapiyor yani oylemi?yani oradaki baska bir tuvalete degil?
Bir de akrabalik dereceniz nedir?

Eve gelen bir misafirim var, klozet kullanamadigi icin saglik sorunu yok . Sadece kendi temizleyemedigini düşünüyor. idrarini ebeveyn banyoma yapmak istiyor. İki kere izin verdim. Hayir diyemiyorum. Ne yapabilirim?
Yok daha neler ! Ne demek kullanamıyor?! Öğrenecek. Ya şu olay beni deli ediyo. Arkadaşlarım var klozet pistir diye umumi tuvaletlerde klozete çıkıp tünüyo ya da ayakta işiyo. Yani aslında kendisi pisletiyor. Düzgün kullanan adam onun pislettiği klozetten hastalık kapıyo. Ama sonuc olarak titiz kendisi oluyo. Ay konuyu nereye çektim. Velhasıl öğrencekkk

Eve misafir geldiginde klozet kullanınca deli gibi temizliyorum, adetliyken dus aldiktan sonra duşu deli gibi yikiyorum millet gelmiş dusakabinin icine işiyor. Nasil temizliyor sonra su tutup çıkıyor booghhh

Asla izin vermem, gerekirse kırılsın gelmesin, insan orda böyle bişey olduğunu bile banyo da yapamaz, sahsen benim en önem verdiğim yerdir banyo

e onu dıyemem bunu dıyemem gelsın evınıze yapsın yapmaya devam etsın ozaman madem dıyemıyorsunuz
bız sıze anormal olan durumu soyluyoruz baya anormal bır durum var ortada ve bunu herkese yaptıgını dusunmuyorum bu sahıs hıc okula işe mısafırlıge gıtmedı mı gıttı tuvalete gırmedı mı gırdı
ama sıze pıslık yapıyor anormal bırı cunku
ben olsam dırek gorusmeyı keserım anormal cunku
yok okula gıtmmıs galıba 1. 2 . sınıf fılan böyle kenını gelıstırmıs bırı degıl ben de ozguvenlı degılım

X